Det var ett tag sen sist

Den:2010-10-30 Kl: 08:53:52 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja nu har de dröjt ovanligt länge mellan inläggen. Det kan bli så ibland.
Försöker tänka vad som kan ha hänt sen sist men kan inte rikgit komma på... Eller ja, vi har firat ett år tillsammans, jag och min kärlek! Inte illa:)

Nu är det höstlov iallafall! Väldigt skönt och välidgt välbehövt! Särkilt om de ska bli flytt snart igen.
Idag ska jag jobba, 10-14 sen får vi se. Juste, ska träffa systeryster också.

Fick precis hjälpa katten med att trassla sig ur min bh som han hade lyckats trassla in sig i. Jag säger då de, den katten har allvaliga skador. haha.

Klä på sig nu och sen är det bara att gå till bussen! Ser ut att vara riktigt tråkigt väder ute..

Åh, en sak till. Någon som såg idol igår ikväll!? Hur bra kan man bli? Jay kommer vinna! Han måste vinna.

en kaka, med sylt

Den:2010-10-24 Kl: 08:51:07 / Allmänt / Kommentarer: 0
Gårdagens smink och en hemsk lukt. Jag känner mig oerhört fräsch. Not. Och jag känner mig otroligt tackad på ett åka och jobba och att jag börjar om en timma. Not. Jag vill sova. Sooooova.

Men det var kul igår allafall. Tycker jag :) Dom andra får prata för sig själva men jag är helt okej nöjd med kvällen!

Nu ska jag förska trycka i mig den här jäävla kakan som ska föreställa min frukost och så ett halvt glas cola till de. Men de går segt. De vill mer upp än ner om man säger så.. Uuuh.........

2010-10-23

Den:2010-10-23 Kl: 17:21:43 / Allmänt / Kommentarer: 0

Stress stress stress! Och ändå så sitter jag vid datorn, dum som jag är.
Har i allafall jobbat idag! Gick bra!
Sen hände de tråkigheter, som vi inte behöver prata om. Hatar de bara. Hatar att gråta. Hatar!

Nu har jag stressat sönder mig lite grann för att föröska få till ett någolunda utssende. Gick som vanligt. Åt pipsvängen. Men det får gå!
Bussen går om 40 min så ska fixa de sista nu! Sa jag att det är Hanna som har 20års fest? De är de allafall! Kommer bli kul :)


ibland så tänker jag mer på henne än på dig

Den:2010-10-23 Kl: 17:19:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag är inte världens bästa flickvän alla gånger, jag vet det. Idag var de jobbigt. De är jobbigt när de blir så här. Jag trodde jag skulle gråta för allevighet. Jag kände mig död.
Vill aldrig såra dig, vill aldrig göra dig arg osv... Förlåt. Förlåt om jag gjorde fel.


Hatar rubriker

Den:2010-10-22 Kl: 17:53:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
Då var det kväll då helt plötsligt. Har varit hemma en timma ungefär. Fick nämligen äran att åka och jobba tidigare idag. Inte helt fel!
Så nu sitter jag här, jätte trött och jätte kall. Och ångest. Nej ångest är nog fel ord. PANIK! Jag har inget att ha på mig. Ingenting till i morgon. Åååh, jag kan inte släppa de. Skit också.

Nu tänker jag ta en dusch och måla naglarna (inte i duschen alltså) och sen börjar idol!
Förövrigt tycker jag inte idol är lika kul som förut. Jag är inte besatt längre. De är ett bra tidsfördriv och Andreas är snygg så ja, :)

De va de!

slempropp

Den:2010-10-22 Kl: 11:45:16 / Allmänt / Kommentarer: 0
Om min hals inte börjar bli normal snart vettfan vad jag gör! Sjukt drygt är de i allafall......

Klockan är inte ens tolv så de har inte hunnit hänt så mycket denna Fredag. Har den senaste timmen försökt hitta någonting att ha på mig till i morgonkväll, dock utan resultat. Inte kul alls. Hoppas jag får komma in fast jag kommer naken...

Nu tänker jag börja göra mig i ordning för att sen åka ner på stan en snabbis!

Och förövrigt så kommer jag snart skjuta katten............... Han leker med allt. ALLT! Inklusive mina ögon. Han springer mellan benen när man går, vilket resulterar i att man snubblar och slår i tånah är och där.. etc etc etc......
Men han är söt. hehehe.


Saras födelsedag!

Den:2010-10-21 Kl: 18:44:46 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ja som sagt så fyller Sara år idag. Fyra år! Har varit en mysig dag!:)

Har inte tid att skriva mer än så nu men ja. En bra dag allafall :)






Du är min kärlek

Den:2010-10-20 Kl: 18:06:25 / Allmänt / Kommentarer: 0
Slö tittar på Förkväll och väntar på Fredrik och Sara. Dumt att påså att dom är snabba. Men de gör inget, jag har ju Förkväll!
Sitter även och kollar på haloween kosymer och liknande. Vad är grejjen att tjejer ska se så slampiga ut som möjligt så fort de kommer till att klä ut sig? 99% av dom kostymer som är till tjejer är slampkläder. Tragiskt tycker jag.

Åååh snubben på förkväll har sån jävla tur! Han ska få shoppa för typ, massa pengar. Verkar så skoj! Jag vill också, varför vinner aldrig jag sånt där? SKulle kanske öka chanserna om jag var med och tävlade mer..

Äh, nu får dom ta och komma så jag kan börja göra tacos!

2010-10-20

Den:2010-10-20 Kl: 16:56:13 / Allmänt / Kommentarer: 0
Väderet är lika kul som vanligt. Underbart. Jg dog lite grann när jag gick till affären i morse för att köpa kaffe. Men bara lite.

Snart kommer lilla Sara hit! Då blir det tacos och onsdagsmys (?). Och i morgon fyller hon år, 4 år! Får se vad vi hittar på för kul då, hon har allafall pekat ut tårta, en pippitårta! Bild kommer i morgon :)

Annars då. Inte mycket alls faktiskt. Längtar till den 1 november så jag blir tokig! Nu är det ungefär 99,9 och en halv procent säkert! Och de är bra! Och de ska bli skönt! Ännu bättre än vad det redan är. De går bra nu :)

Våran katt har äntligen fått ett namn. Jag tror inte att han är så nöjd.. Han känner sig nog lite homosexuell. Han är nu döpt till Mysan. Ja, nej, de låter inte så manligt som sagt. Men Sara fick bestämma så de är bara att gilla läget! Förövrigt tror jag att han har något allvarligt fel. Damp eller så. Men han är söt, Mysan :)

Blev ett lite rörigt inlägg känner jag. De får bli så ibland.
/R

somebody else

Den:2010-10-20 Kl: 16:52:26 / Allmänt / Kommentarer: 0

 














...

Den:2010-10-20 Kl: 16:46:30 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hur går det med striden, syster? Dukar du under i kampen, broder? Låt mig veta, hur många sorger ska du orka bära, hur mycket smärta ska du mäkta med? Hur ska du någonsin kunna straffa dig själv tillräckligt? Svälter du dig själv? Skär du dig? Skär sönder dina armar? Dämpas ångesten med mer smärta, dämpas ångesten med fler tabletter, dämpas ångesten med mer sprit? Hur länge ska du hålla? Hur länge ska det gå? Förlåt att jag frågar men jag undrar ju bara. Vad har de utsatt dig för? Vilka var övergreppen? Var du bara ett barn när det började? Fick du nånsin vara ett barn? Var det dina föräldrar som gjorde det? Var det dina klasskamrater? När förstod du att det var du själv som var skyldig? När tog du på dig skulden? När började du straffa dig själv? Hur många sorger ska du orka bära, hur mycket smärta ska du mäkta med? Hur ska du någonsin bli ren? Hur ska någon någonsin kunna älska en sån som dig? När ska du förstå att du inte måste bära allting själv? När ska du tillåta dig att stanna upp och ställa av och se dig om och upptäcka att du är inte så ensam som du tror?


Regn regn och åter regn

Den:2010-10-19 Kl: 18:53:13 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det blev en ganska hyffsad dag ändå. Humöret är bättre och vi har precis kollat på tå filmer. De är ju ungefär de ända man kan göra när de är sånt här väder. Minns inte vad den första hette men den var bra allafall och sen blev de en så kallad klassiker, Ensam hemma. Nostalgi! As kul allafall!

Nu börjar snart hockeyn. Djurgården-Brynäs, och snart kommer våran pizza också! Ja jag vet. Jag är en dålig människa. Ut och spring istället tjockis!

Jaja nu ska jag kika på hockyn och sen klockan nio är de ju DH! Och i pausen blir det Elvis i glade Huddik! ;D

Ha en bra kväll!


Toppen

Den:2010-10-19 Kl: 12:00:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
Pissväder. Svin kallt och regn. Toppen. Är egentligen ett riktigt mysa väder ju, men är på riktigt dåligt humör idag. Vill bara gräva ner mig. Djupt!
Vet precis varför men kan dock inte göra någonting åt de. Dampanfall varning!!

Hur som helst. Är hemma idag. Min hals är som en stor tjock slemhög. Inge skönt alls. Har ingen ork i kroppen heller. Känner mig som en spagetti. Nu har de varit så här väääldigt länge tycker jag. Ena dagen mår jag toppen och sen nästa känner jag mig så nära döden man kan vara. Typ. De får räcka nu!

Går nog och gömmer mig under täcket snart. Finns inte mycket annat att göra.


Take care of my heart, I've left it with you

Den:2010-10-18 Kl: 20:54:53 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu är jag på lite bättre och piggare humör. Ja, jag är tjejen med humörsvägningar. De blir så ibland.
Har ägnat kvällen åt Paradise Hotell (värdelöst program kommer aldrig ses igen) och slö tittar lite på hockeyn. Aik är värdelösa btw.

Nu har jag suttit och läst sida upp och sida ner om plastikoperationer. Gud vad jag vill! Brösten har jag alltid velat göra nånting åt, inget extremt, något litet bara. Men nu, oj, de finns så mycket. Jag skulle vilja fettsuga mage och lår, förminska fötterna, (ja, de går) göra något åt gäddhänget på armarna, näsan och så till sist kindbenen. Tänk om man hade dom pengarna, vad lycklig man skulle va. (Jag är lycklig nu också men jag skulle vara lyckligare med mig själv) De kommer aldrig hända. Möjligtvis brösten. Nångång i framtiden, de har jag nästan blivit lovad.

De var vad jag hade på hjärtat. Nu säger jag God natt!




Riktigt jävla seg

Den:2010-10-18 Kl: 18:16:28 / Allmänt / Kommentarer: 0

Så seg och så trött. Och så lite illamående på de, toppen.

Skola idag allafall. Ganska skönt, bara lyssnat på redovisningar som sagt.
Har inte hänt något kul alls idag faktiskt. En helt onödig och oviktig dag. De ända kul som skulle hända var att pappa skulle komma över med dom sista sakerna som jag lämnat kvar hos mormor. Min teve! Så nu kan jag se på vad jag vill, när jag vill! Vilken lycka va?! Men, självklar var inte alla saker med, saknar fortfarande massa kläder och annat skit. Suck.

Nej nu skiter jag i de här och går och lägger mig i sängen och ser på något värdelöst program.


zooombiiii

Den:2010-10-18 Kl: 07:38:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Så här trött har jag nog inte varit på länge. Jag har varit vaken i en och en halv timme och mina ögon är fortfarande bara halft öppna. Illa. Huvudvärk har jag också. Låter som de här kommer bli en bra måndag...

Nej nu ska vi inte vara såna. Vi har bara redovisningar idag så de är ju ganska skönt.

Oj vad jag inte hade något att skriva egentligen. Fixa det sista nu istället och sen gå ut och möta Ammi.

Ha de.

Teve

Den:2010-10-17 Kl: 21:16:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Vi satt för ett tag sen och såg på Kalla Fakta. Handlade om Anna Lindh som blev mördad 2003 och om hennes liv kunde ha räddats pga misstag av läkare etc.
De avslutades med att en läkare från USA sa att om läkarna hade gjort annorlunda så skulle Anna möjligtvis kunnat ha levt idag.
Jag blir så arg och ledsen när jag ser sånt där. Stackars, stackars hennes familj. Jag hoppas för allt i världen att dom inte såg de där programmet, men dom vet väl om de ändå förmodligen. Jävla sjukvård.

Var bara tvungen att skriva de!


Don't play games with a girl who can play better

Den:2010-10-17 Kl: 18:05:22 / Allmänt / Kommentarer: 0

Söndagen börjar leda till sitt slut.. Äntligen! Har varit en riktigt seg dag måste jag säga. Har inte gjort mycket alla sen sist.
Men nu har vi allafall precis ätit mat. Jag lyckades as bra om jag får säga de själv och nu är vi proppmätta. Blubb.

Nu vet jag inte vad som väntar. Måste egentligen gå iväg till Ica för att fylla på busskortet. Känns jätte lockande. Verkligen.... Kallt och mörkt. Har inga bra erfarnheter av att gå ute i mörker här i Gottsunda. Taffsande människor och usch. Men klockan är inte så mycket än så de ska nog gå bra. Heheh.........

Jaja, nu struntar jag i de här och tar mig i kragen ocg går ut!
/R


Härligt väder idag!

Den:2010-10-17 Kl: 12:24:27 / Allmänt / Kommentarer: 0

Vi kom ganska precis in efter en promenad till gottsundacentrum. Var jätte skönt väder! Om hösten alltid var så här så skulle jag aldrig behöva klaga.
Handlade allafall lite dittan och dattan, blandad mat så jag kan göra middag senare. Blir bacon i sås. Ja de låter äckligt, men de är gott. Och pasta till de. Pasta är bra till allt.

Nu sitter jag med en kopp te och är så där jobbigt rastlös. Vet inte vad jag ska hitta på. Städa kan jag inte göra för de har inte hunnit blivit stökigt sen igår, plugga kan jag inte göra för vi har inget bra skrivprogram på datorn så då blir de bäldigt svårt att skriva uppsats. Har två stycken jag måste bli klar med till på onsdag och fredag. Suck.
Så ja, vad fan ska jag hitta på? Typiskt ett söndag problem.

Hoppas ni får en kul söndag allafall!


höhö...


de går bra

Den:2010-10-16 Kl: 23:22:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja, nej jag har inte gått och lagt mig än. Jag fastnade vid datorn, som vanligt. Har suttit och kollat runt på olika sidor om halloween utklädnader och allt sånt. Eftersom ni vägrade hjälpa mig med förslag. Tack för den!
Men nu har jag bestämt mig allafall. Tror jag. Blir inget extremt, de är ingenting för mig. Men de får duga. Så när pengarna kommer är de bara ut och shoppa och lite rätt på det som behövs. Blir säkert bra.

Men en sak behöver jag hjälp med! Inte för att ni verkar vara så hjälpsamma meeeen. Jag behöver ett par röda klackisar. Eller stövlar eller liknande. Och de känns vääääldigt onödigt att  gå och köpa de eftersom dom kommer bli använda en gång. Sååå, om de finns någon som har de och kanske vill vara vänlig att låna ut dom så skulle jag bli jääätte glad! Ni kan väl försöka vara hjälpsamma åtminstonde.

Men nu då. Nu ska jag nog faktiskt gå och sova. Kanske läsa en bok.

Btw, längtar sjuuukt mycket till nästa lördag! Kommer bli så kul tror jag! Träffa min fina brudar (som jag träffar på tok för lite nu för tiden) Japp, ser verkligen fram i mot de!

God natt!

De är inte du, de är jag

Den:2010-10-16 Kl: 21:36:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter och raderar massaa gamla inlägg här på bloggen. Raderar gamla minnen, gamla minnen som inte ska finnas kvar någonstans. Men de är så många inlägg, så de kommer ta år att ta bort dom. Men jag gör de, inte bara för min skull.

Sen sist jag skrev så har de varit ganska bra. Nästan ingen irritation alls från min sida. (jaa, jag anstänger mig en del) Men de är bra! De är nog bara någon fas jag går jag igenom. Den är snart över. Måste snart vara över.
Har inte gjort så mycket mer idag. Förutom städningen då som sagt. Sara har varit här. Hon älskade katten och körde slut på han så nu har han sovit hela kvällen. Goseplutt.

Funderar på att gå och lägga mig snart. HAr inget bätte för mig, och ont i halsen har jag också. Inge kul alls. Men nu låter jag ju bitter igen? Ellerhur? Suck..

Fotsätta med raderingen ett tag till sen blir de sängen. Måste vara utvilad till i morgon, ska kanske åka i väg och rida. Jag är liiiivrädd! De var ju 100 årsen jag satt på en häst senast. Känner att döden är nära. Men de är de värt. Om jag rider så har älskling lovat att också göra de. Och de tillfället kan jag ju inte bara gå miste om!
/R

<3

Den:2010-10-16 Kl: 14:06:32 / Allmänt / Kommentarer: 0



det kanske är en annledning..

Du och jag, jag och du, bara Vi

Den:2010-10-16 Kl: 13:44:32 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ja då ska vi se. Så här långt så har jag varit på hyffsta humör! Framgång! Jag har gått runt här i min ensamhet och städat ordentligt i lägenheten. Så nu är det rent och fint! :) Får se hur länge de får vara så.. .

Ska fortsätta lyssna på Bandit och bara vara, de verkar hålla mitt humör uppe! Och så snart kommer Fredrik och Sara, hon måste ju få se tissemissen! (nej vi har inget namn till den än.. Jag vägrade Pirre! Pirrepung lixom, NEJ!?)

Här får ni lite braig och gammal musik!



PS. Jag har fått en stalker. Han är precis vart jag är jämt! När jag vaknar, när jag somnar, petar mig i ögonen så jag blir blind och attakerar mig när jag minst anar de. Men han är go min tisse :)


Bitter lördag

Den:2010-10-16 Kl: 10:59:46 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jag orkar inte med mig själv längre. I typ tre dagar har jag varit en riktig surkärring rent ut sagt. Jag stör mig på allt, blir irriterad för allt och vill böla för allt. Förstår inte. Måste få ett stopp på de. När jag vaknade i morse tänkte jag att nu jävlar får de bli ändring, nu ska jag verkligen anstänga mig för att INTE vara som dom senaste dagarna. Gick ju skit bra. Hade varit vaken en kvart så var jag där igen. Underbart. Jag hakar lixom upp mig på minsta lilla, sen lägger jag ihop alla saker och då brister de rejält. Orkar inte

Men nog om det. Ska föröska städa snart allafall. Ordentligt! De behövs kan man säga.
Sen när bubbsen kommer hem från ridningen med Sara ska jag vara världens bästa flickvän! Inte sur, inte arg. Förstår inte hur han orkar leva under samma tak som mig. Fybubblan.

Min förkylning vägrar ge med sig också. Blir man ju på bättre humör av heller. Min hals ät tjock som en, något tjockt..., näsan är täppt och ja.. Ni hör ju hur jag låter? Bitterfi**a!

Ska inte skriva mer förren jag känner mig botad från min bitterhet!

Ha en fin lördag!



Visioner i mitt huvud när du ler

Den:2010-10-15 Kl: 00:18:32 / Allmänt / Kommentarer: 0
Klockan är över tolv och jag borde sova för länge sen. Men kan dock inte. Känner mig inte särksilt trött, undligt nog. Somnade väl vid två igår natt och klev upp sex i morse, jag borde vara död! Men nej, inte de. Och ju mer jag tänker att jag MÅSTE sova desto mer icketrött blir jag. Ja, ni vet hur de är. Men ska göra ett nytt försök snart tänkte jag. Lägga mig på älsklings håriga bröst och höra hans ekande snarkningar. De är mysigt!

Annars då tro. Har väl inte gjort så mycket annat än skola idag. Ganska seg skoldag. Haft svenska hela dagen, förutom "sluta röka" kursen". Svenska tycker jag är ganska kul, ett av mina favoritämnen, lite sur på mig själv att jag sumpade de. Men men. Läste alla fall ut boken idag. De är bra! Så i morgon börjar jag skriva recension. (?)

Rökar kursen idag var bra. Eller ja. Lite seg men de kommer nog bli bra. Jag kommer klara de! Hur svårt kan de vara egentligen? Så, om allt går som de ska kommer jag att vara helt rökfri den 11 november! Alltså mindre om en månad. Heja mig!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och tvinga mig till sömns!

God natt!

trååååååkigt

Den:2010-10-14 Kl: 11:33:43 / Listor / Kommentarer: 0

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Det tror jag inte
2. Har du sett din bästa vän gråta? Jaa
4. Vad åt du senast? Yogurt och musli!
5. Har du fått någon komplimang idag? Ja, faktiskt! :D
6. Har du varit med i en rättegång? Nej, bara tittat på!
7. Är du polare med grannarna? Ja, Ammi! Den bästa grannen ever! ;D
8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska. Tror inte hon har några andra dolda språktalanger
9. Vilka länder har du bott i? Sverige, kul tjej va?
10. Senaste piercingen? Öronen när jag var liten!
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? öööh. Kan ej minnas! Buss är min grej!
12. Gay? Absolut!
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? Sånt pratar man inte om!
14. Har du äggat någon? nej, men skulle gärna vilja!
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Nepp! fan vad jag är tråkig
16. Suger det här? typ ja
17. Har du varit på stranden? vilken?
18. Har du haft en stalker? de skulle jag nig inte påstå
19. Minns du dina/din musiklärares namn? musikkerstin från Ramsta. Dom andra var väl mindre viktiga antar jag, för har ingen anning om vad dom heter
20. Hur bra är din syn? Super!
21. Har du varit på ett party? Hmm, någon kanske.. möjligtvis!
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Nej! hata hajar
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Tråkigt, han är snart gift!
24. Har du varit utomlands? Japp, en gång! de ni!
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Har typ varit på ett, och minns inte så mycket. Så de i Januari blir nog de bästa!
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Chansen är ganska minmal att det skulle hända iofs
28. Var är dina syskon just nu? Den ena är hemma och den andra jobbar antar jag och den tredje är i skolan hoppas jag!
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? att det brann och ja, skit samm!
32. Vad ska du göra i helgen? Inga planer alls!
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Orkar inte se efter
34. När var du riktigt sjuk senast? Minns inte, men är sjuk hela tiden tycker jag. Men kanske inte så allvarligt
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? Tyyyyp, Daniel från skilda världar? haha
36. Vad finns i din bakficka? finns inga bakfickor
37. Har du färglinser? Noppe.
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? antaingen sov jag eller så förskte jag sova
39. Vad är det första du gör på morgonen? fummlar efter någonting att kasta på mig.. Kläder då alltså!
40. Vad ska du göra efter det här? Gå ut och röka och sen gå på "sluta röka" kursen!


Som jag hade dig förut

Den:2010-10-14 Kl: 11:19:35 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter i skolan och har extremt tråkigt, är hungrig och super trött. Toppen dag! Kallt är det också.

Har inget vettigt att skriva överhuvut taget. Så jag gör nå super kul i nästa inlägg istället! En lista! hööhöh. Döda mig.


Pirre!

Den:2010-10-13 Kl: 20:37:42 / Allmänt / Kommentarer: 0




Här har ni våran nya familjemedlem! Pirre! Om han nu ska få fortsätta heta det, jag är väldigt skepptisk!
Men nu är han här allafall. Han har varit här drygt en timme och känner sig mer hemma än vad jag trodde en katt kunde göra så fort! Men de är bra. Han har varit sjukt kelsjuk och nu har han däckat i sängen. Plutte!

Nu tänker jag gå och tvätta av mig sminket och sen lägga mig brevid min bebis och läsa lite! Började med en ny bok för ett tag sen: Mias hemlighet! Tredje boken, uppföljare av boken Gömda. Som jag antar att alla vet vad de är för bok? Bra är den allafall!

God natt!


Tillökning

Den:2010-10-13 Kl: 15:33:30 / Allmänt / Kommentarer: 0
Japp! Vi ska få tillökning i familjen! Ska bli så mysigt! Sitter och klurar på namn men vet inte om de är en flicka eller pojke. Men snart vet jag, och då kanske vi ser vad den passar att heta!:)
Ni kanske har några söta tips?

Nu ska vi ge oss ner till gottsundacentrum och handla lite och sen göra mat! Blir chickenbits och ris idag.. Ja jag vet att jag skrev tidigare om att jag skulle bli nyttigare och allt de där. Men snart så! Jag lovar! Känner mig som en uppblåstbalong. Inte så konstigt kanske?

Ha en fortsatt bra dag!

hjälp hjälp hjälp, NU!

Den:2010-10-12 Kl: 19:53:09 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu får ni faktiskt hjälpa mig! Annars blir jag besviken och ledsen i ögat!
Snart är det dags för halloween partay och jag har ingen anning om vad jag kan tänka mig att klä ut mig till!
Såå, förslag tack! Nu, på engång!

Tack snälla ni ;D




Isbit

Den:2010-10-12 Kl: 18:14:11 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag fryser så in i norden! Var inget smart drag av att stå ute i drygt en halvtimme och prata med pappsen, fick inte heller min teve så blir inga desperata hemma fruarför mig ikväll! Men jag tror nog att jag överlever!

Hade egentligen mycket mer än så att skriva. Ska dricka upp mitt (extremt goda) te nu och sen börja med maten! Äntligen!

Puss på er!

Fin höstdag!

Den:2010-10-12 Kl: 16:01:49 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det har verkligen varit svinkallt idag! Men ändå så fint, och för en kort kort stund slapp jag frysa. Satt man nämligen i lä och mitt i solen så var de riktigt skönt!:)

Dagen har mest gått åt till att vänta känns de som. Jag och hjärtat gick även en sväng på marknaden på Vaksalatorg. Jag har alltid tyckt att de har varit så kul med marknad, har lixom varit helt exalterad. Men inte längre. De är ju exakt samma sak varje år och varje år så är man pank så man kan aldrig köpa något. Men lite mysigt är de ju ändå, de går inte att komma ifrån.

Träffade även mammsen och Li en snabbis. Alltid trevligt!

Nu är vi hemma igen allafall. Disken är diskad och golven fria från damm! Kan inte bli bättre. Eller jo, mat! Är hungrig som en varg men de är alldels för tidigt för att göra middag så jag stå ut. Kan ju trösta mig med att jag ska göra god middag, potatisgratäng, lövbiff och allt där till. Mumma!

Åh, jag hade glömt mitt dilemma som jag har idag. Det är fotboll klockan nio. Sverige-Holland. (har väl knappast någon missat men.. ) Men sammtidigt är de Desperata hemmafruar! Så, frågan är då, vad väljer jag?!?
Jag har en lösning som kan gå. Pappa kommer över idag med min gamla teve (+ massa annat som jag inte har en anning om var jag ska få plats med) så jag skulle kunna koppla in den, kolla på desperata hemmafruar och sammtigt lyssna på fotbollen från den stora teven i vardagsrummet som Fredrik kommer sitta klistad vid...
Jaja, vem bryr sig tänker väl ni? Jag.. Men jag löser`t!
Eller har ni någon ide?

/R

Rosslig i halsen och snorig

Den:2010-10-12 Kl: 09:09:20 / Allmänt / Kommentarer: 2
Japp, det verkar aldrig gå över. Ena dagen är det nästan bra och andra dagen är de värre en värst. Hatar de. Känner mig som en fet uppsvullen ko som har svårt och andas, som bara flåsar. Härligt va?

Skrev inte så mycket igår, hade kanske inget att skriva om. De var en lugn dag. Hade samhäll i skolan hela dagen och jag kämpade att bli klar med mitt arbete om lungcancer och KOL. Blev inte klar men ingen brådska!
Åkte sen hem till min bubbe och vi hade de väldigt slappt resten av dagen. Kollade på filmerna Mirrors 2 och öööh en till.. den var riktigt bra iallafall!
Gick och la oss väldigt tidigt, skönt! Allt känns så bra nu. Jag är som nykär. Kan inte riktigt sluta le. Underbart!

Men nu ska jag sminka mig grann och föröska hitta några kläder att sätta på mig! Tror folk kommer kolla konstigt på mig om jag går ut inlindad i en fleesfilt... :P

Puss!



Haha

Den:2010-10-12 Kl: 09:04:13 / Allmänt / Kommentarer: 0


Läste precis de här och tyckte det var sjukt kul! Jag själv läser Katrins blogg och gick sten hårt på det.. Men ringde i allafall inte!
Haha, de här räddade min morgon! :)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article7933123.ab


2010-10-11

Den:2010-10-11 Kl: 07:48:28 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Gud vilket mysigt väder de är ute! Dock är det nog jääävligt kallt. Och inga vantar har jag.. Jo en, den andra tappade jag förra helgen när de kom fram en äcklig gubbe.. Aja.. Skit i de!

Har egentligen inget att skriva. Kan ju bara upplysa om att jag är på väldigt bra humör idag. Trött men glad. Vaknade som jag somnade ungefär, med en leende! Låt det alltid vara så här!

Nu ska jag alldels strax åka till skolan! Går till halv tre idag sen blir de väl hem skulle jag tro.

Ha en bra dag alla ni!
/R

2010-10-10

Den:2010-10-10 Kl: 08:40:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Var livrädd när vaknade i morse! Drömde värsta mardrömmen. Usch vad rädd jag var!
Men men!
Ska om, ungefär en timma, gå till bussen och åka och jobba! 10-15 idag, lite lagom sådär! :)

Igår tog jag och min anda halva bara det lugnt! Jag gjorde god mat! Väldigt impad av mig själv att jag lyckades göra kycklingenchiladas, och att de var gott också! De tyckte Fredrik också. Se, jag lär mig! Snart är jag nya mästarkocken ;)
Vad gjorde vi mer då? Båda var väldigt trötta men vi kolla på hockey, djurgården vann! Ja de var väl typ de, väldigt lugn lördag helt enkelt :)

Nu ska jag klä på mig lite!
/R

Kors i taket

Den:2010-10-09 Kl: 18:54:41 / Allmänt / Kommentarer: 0

Kommer inte på något

Den:2010-10-09 Kl: 09:22:31 / Allmänt / Kommentarer: 0

Oj, nu har jag varit dålig på att uppdatera! Vad har hänt sen sist då tro?

Ja juste, vi var ju ute på Wik med skolan! Jag och Ammi var värdar, så fina så! Men de gick bra allafall, vi skötte oss bra! Sen blev de teater i riddarsalen, "spökvandring" (inte för mig och ammi, höhö) och sen middag! De var sig väldigt likt sen förra året, men de va kul!
Var helt slut i kropp oc själ när jag kom hem och vaknade upp sjuk igår. Men de var de värt!

Igår då, trotts feber och ont i halsen och allt sånt så tvättade jag, blir så när man har tvätttid. Bortsett från det tog vi de bara lugnt egentligen.
Såg en väldigt bra film på kvällen; Out of the blue! Se den! Baserad på en verklig händelse.

Nej, har ingen lust alls att blogga faktiskt. Nu går jag och borstar tänderna! Faaast först kan jag lägga upp ett par bilder från i torsdags.








Det får räcka! Lägger upp fler på fejsan!


Torsdag

Den:2010-10-07 Kl: 14:48:58 / Allmänt / Kommentarer: 0
(skrev först lördag i rubriken.. godmooorgon)

Hej! Är nu hemma efter en dag i skolan. Har precis fått i mig lite lunch och ska väl snart göra mig i ordning lite grann tills ikväll. Ska ju på slottsfest ute på Wik med skolan! Åker fem från stan och då blir till att spöka ut sig i fina 1800tals (?) klänningar! Vi kommer vara så tjusiga! Jag och Ammi ska vara värdar. Dom bästa!

Jaja, nu ska jag och Fredrik knalla ner till Gottsunda centrum i det blöta vädret.


Sån där rolig lista igen!

Den:2010-10-06 Kl: 19:48:36 / Listor / Kommentarer: 0
Vilken svordom använder du mest?
fan

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
åh herregud. En helt ny garderob, en lägenhet, en hund, en resa och bjuda in till ett stort bröllop! ;D

Har någon någonsin kallat dig lat?
Kan hända

Tittade du på tecknat när du var liten?
De klart! Och de är minst lika kul idag!

Hur många syskon har du?
Tre!

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Tatueringar, ja!

Vad har du för väder just nu?
storm, mörkt och kallt

Vilken är din favoritfrukt?
ööh, äpple, kiwi, apelsin, banan, päron, plommon osv..

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Halv sju på veckodagarna och strax innan åtta dom helger jag jobbar

Använder du flip-flops?
Ibland på sommaren så! De är ju sköönt

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica, Willys eller Coop

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
Oj, de beror helt på vilket humör jag är på!

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Har hänt enstaka gånger

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
CD-spelare? Äger man de nu för tiden? De finns ju spotify! 

Vad åt du till middag senast?
Pizza......... Vi börjar vara nyttiga i morgon!

Kan du vissla?
Jo, lite grann!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jag tror inte, jag vet!

Vilket riktnummer befinner du dig i?
018

Vilken film kan du alla replikerna till?
I stort sätt alla klassiska Disneyfilmer...

När flög du senast?
Augusti förra året

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Två! Vi har inte kommit så långt på den fronten..

Läser du för skojs skull?
Absolut!

Diskar du din egen disk?
Nej, mamma kommer hit och gör... Dum fråga!

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Vad har du med dig in på bion?
En trevlig prick och något gott!

Har du en blogg?
Nej, de är bara som det ser ut

Vilket är ditt favoritämne?
Ööööh........ Psykologi är ganska intressant, även samhäll. Men just nu är inget i skolan kul.

Gillar du att flyga?
Ja, jag har inget emot de!

Hur många timmar måste du sova för att fungera?
Inte särkilt många egentligen. Men de skadar ju inte att sova som man ska

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nja, de kan man kanske inte påstå

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej inte direkt

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
De var en bra fråga, ingen aning faktiskt

Vilka kändisar har du blivit jämför med?
Ronja rövardottet och Avril Lavigne. Toppen...

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Jaaa, ibland.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
Miova! ;D

När badade du i en pool senast?
I vintras någongång. På fyrishov alltså!

Har du varit med i någon skolpjäs?
Har säkert blivit tvingad till de någongång när jag var liten och rädd

Hur många barn vill du ha?
Vet faktiskt inte, men två kanske!

Har du åkt moped någon gång?
nej tror faktiskt inte det..

Kan man vara vän med sitt ex?
Beror helt på hur de avslutades och ja, en massa skit

Vad har du i din väska?
Just nu? En kalender, en penna, ett äpple, läppsyl, tändare, handkräm, busskort... en massa skit!

Vad lyssnar du på nu?
Fifa 11, spännande värre!

Jag vet att listor är hur tråkigt som helst, men ibland (ganska ofta nu för tiden) så känner jag att jag måste lägga upp en! Ska försöka sluta...

NU ska jag duscha! Mitt hår har fått någon sjukdom på senaste tiden.. Aja, Bye bye!

Moonshine

Den:2010-10-06 Kl: 19:08:49 / Allmänt / Kommentarer: 3
Känner mig redan friskare och är på topp humör! Bara halsen slutar göra ont nu så är allt bra sen.
Har ägnat dagen åt att gnälla över hur rastlös jag är, städat badrummet, gott till gottsundacentrum två gånger. Vi besökte biblioket och lånade två matböcker! Nu jävlar ska jag/vi gå ner i vikt! Drömma kan man väl?

Jaja, vi har även fått en väldigt glad nyhet idag! Vill dock inte säga något om de förens de är heeeeelt klart! Men om vi säger så här, de är 95% säkert, så nu håller vi tummarna för att inget går snett! De skulle va perfekt! 

Nu ska jag sitta och gnälla över hur mätt jag är och sen hoppa in i duschen! 



sjukatider

Den:2010-10-06 Kl: 09:44:49 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon(?) Inte för mig dock. Sjukheten gar blivit värre så de var bara att stanna hemma idag. Fortfarande ont i kroppen och halsen plus att jag är täppt som en, ja väldigt täppt allafall.

Jag har varit vaken i ungefär en halvtimme, suttit i fotöljen och inte gjort någonting förutom tyckt synd om mig själv. Men ändå, fast jag är sjuk så blir jag så fruktansvärt rastlös! Jag vill städa! Dammsuga, skura golven och torka ur alla skåp, diska. Ja allt som är möjligt. Dock vet jag att de inte är så smart för man ska ta de lugnt och blablabla, om man vill bli frisk.

Jag ska ta de lugnt någon timme nu allafall, för ska kolla på gårdagens avsnitt av Desperate housewives! Missade de igår pga av Hockyn, som slutade kvart över nio och sen såg att de var vårat andra favorit program på ettan. Elvis i glada Hudik! Haha klockrent program. Se de!

Så ja, nu blir de desperate housewives och en kopp te! Tur att de är dåligt välder ute idag, de blir lixom mycket mysigare att vara sjuk då.

Kram på er!

There is nothing you can do that I have not already done to myself

Den:2010-10-05 Kl: 17:06:52 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag mår inge braaaa................... Ont i kroppen och ännu ondare i halsen. Ingen kraft, kroppen känns som spagetti. Toppen. Verkligen!
Nej men nu ska vi inte vara negatvia! De går ju över förhoppningsvis!

Skolan gick bra idag trotts min allvarliga sjukdom ;) Engelska och planering inför Slottsfesten som är på torsdag! Vi kommer vara så tjusiga. Har ni tur får ni se bilder. ;)
Blidde tyvärr inget studiebesök för min del idag, men men.

Mer än så har jag inte hunnit med idag. SMå städat här hemma bara, så mycket som jag orkat. Jag och min andra halva tog även en promenad till gottsundacentrum. Och upptäckte att våran cykel är stulen. Great!

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på Livet är en schlager! Blev så himla sugen att se på den när Jojje pratade om den i söndags. Så så får de bli!

Åååh juste! I kväll är de desperata hemmafruar ja! Men de jag skrev jag väl i ett tidigare inlägg? Men glöm inte!



Cause they hate to see you to be successful

Den:2010-10-05 Kl: 07:46:12 / Allmänt / Kommentarer: 0

God morgon! Sovit gott? De har jag! Finns inget bättre att vakna och känna sig omfamnad av någon som betyder så mycket!
Förövrigt, så har jag sjukligt ont i halsen. De är som att det sitter en klump av taggtråd och varje gånger jag sväljer så taggar den ut sina taggar. Typ. Fybubblan säger jag bara.

Ska alla fall till skolan snart. Engelska står först på schemat! Jajemänssan. Sen tror jag de var idag vi skulle på studiebesök på Lusthuset! Ska bli kul, om de nu var idag. De återstår att se.

Nu ska jag hitta några kläder att slänga på mig, ser ju så där lagom varmt ut ute..





Jag gör allt för dig!


Every second is a lifetime

Den:2010-10-04 Kl: 21:25:22 / Listor / Kommentarer: 0

Du heter? Ronja Ek
Smeknamn:
Röv, Röff, Röfi, Doris, Röjan osv.. (finns väl typ 100 till.. )
Låt som du sörjer till när du är ledsen? Finns hur många depplåtar som helst ju som passar bra!
Beroende av? Cigaretter.. Inget annat allvarligt tror jag
Vad tror folk om dig? Bra fråga. Ingen aning faktiskt! Vet inte om jag skulle vilja veta de heller. Höhö
Vad får du oftast komplimanger för? De beror på om de kommer från en pojke eller flicka..
Hur imponerar man på dig? Man är ärlig och snackar inte skit bakom ryggen på mig, det är starkt att våga stå upp för det man tycker och tänker. Sen så skadar de inte om man har sjukt dålig humor också!:)
Brukar du skratta för dig själv?
Haha ja, alldels för ofta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
"Men berätta vad de e då!!!!" från en nyfiken bror :)
Var bor du? Uppsala, Gottsunda
Trivs du där? Har inte riktigt hunnit känna efter tror jag. Men jo, de gör jag!
Har du haft sex idag? Nej sån tur har man inte haft! ;D
Hur svarar du i mobilen? "Hallå hej!" !Aaah hallå?" Men jag kan även låta trevlig, om de är någon viktig som ringer!
Vem ringde du senast? Ööh. Pinsamt, jag kommer inte ihåg..
Brukar du komma i tid:
Japp! Hatar att komma för sent! Är hellre en kvart (minst) tidig!
Hur känner du dig nu:Ont i halsen, pigg, rastlös och glaad!
Vanligaste färg på dina kläder: Svart!
Vad tycker du om fötter:
Jag hatade dom förut. Men nu är de okej. Inte så att jag vill slicka på dom men ja, ni fattar. De finns ju fräschare saker.
Vad saknar du: Inget som är värt att nämnas
Hade du en bra kväll igår: Nja, de kan jag inte påstå..
Favoritdryck på morgonen: Juice eller "bög"kaffe.
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Väääldigt olika. Men oftast inte innan tio allafall.
Är du blyg?: Nja, jo lite grann. Men jag skulle nog säga osäker mer.
Sysslar du med någon idrott: Nej!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut
Har du spytt offentligt: Jaa....
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Bete mig som ett svin, precis som kllar gör, oftast.
Är du nöjd med ditt liv: Klart de skulle kunna vara bättre men just nu är jag ganska nöjd med de mesta!
Är du bortskämd: Inte alls
Vad gör du i morgon: Går i skolan förmodligen
Vad är det värsta du vet? Finns inte bara en sak. Skitsnack bakom min rygg, lögnare, folk som inte kan stå för vad de har sagt, folk som låtsas vara ens vänner.. Ja, listan kan göras lång.
Har du bra vänner och äkta vänskap?
Bra vänner, ett få tal äkta vänskap
Vad är det finaste du fått? Min prins skulle jag tro
En speciell dag du minns: Första gången Fredrik följde med mig hem. *ler* :)
Du samlar på: Ingenting. Fy vad tråkig jag är.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Magda för de mesta.. Stackarna!
När grät du senast: Igår..
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet!
Vill du gifta dig?
För ungefär ett årsen ville jag absolut inte de. Men nu, ja!
Vill du ha barn?
Absolut!
Är du musikalisk? Inte de minsta
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Har väl hänt..
Biter du på naglarna: Nej! De är som att slicka en toalett! Bara så ni vet, så sluta med de!

Jahja, då var ett tidsfördriv över. Försöker göra mig trött. Men verkar inte funka. Och, diplom till er som pinade er att läsa den där listan!

Börjar få ont i halsen också så känner jag. Är väldigt sugen på att vara hemma i morgon. Men ska föröska släppa den tanken och pallra mig upp i morgon bitti! Måste bli ändring!

Ååååh, nu är de reklam för desperate housewife på teve! I morgon klockan nio börjar de! Veckans höjdpunkt är tillbaka!

Bye!


Lördagsbilder

Den:2010-10-04 Kl: 20:58:42 / Bilder/Musik / Kommentarer: 0

Hoho igen!
Blidde inge kaffe, blidde te istället. Men de är också gott!
Nu sitter jag och tittar på Ullared och Biggest looser! De är attans att de ska gå sammtidigt..

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från i lördags hemma hos Jojje! Blidde inte många men ett par stycken allafall.


Alla assistenter kunde tyvärr inte komma!
Emma, Anna, Jojje, Maria, Nicole & Li har vi där allafall!


Anna och Jojje!:)




Jag & Li drack nog hälfte nav all bål.. hehe. Men den va sååå god!


mätt och belåten

Den:2010-10-04 Kl: 19:49:49 / Bilder/Musik / Kommentarer: 0
Jag måste få säga att jag tycker att jag lyckades ganska bra med lasangen! De är på tiden att jag börjar lära mig att laga mat. Inte bara enkla maträtter. Hej vuxenlivet..

Men men. Dagen har gått åt till att springa ärenden och liknande, och sen blev det handling på Kvantum! Fyfan vad jag hatar att handla. Man går där, bland 1000 olika varor och hemma står ett tomtkylskåp, och ändå kan man inte komma på något man behöver. Helt stört. Men lite lyckades vi få hem allafall.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara sitta och vara glad att det kan gå bra ibland! Sen måste jag väl föröska sova oxå, skola i morgon!





Tog fram min egosida medans Fredrik var ute och sprang runt!

Wiiihoo

Den:2010-10-04 Kl: 18:58:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har inte tid att skriva så mycket, lasangen är klar så ska smaska i oss den snart!
Men måste bara skriva någonting. Typ att jag är gladare än man kan vara och att en sten har flugit i väg från mitt hjärta! Typ!

Nu kan ingenting gå fel! Absolut inte!

Skriver lite mer senare antar jag!


Musik

Den:2010-10-04 Kl: 09:18:13 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter och sminkar mig och lyssnar på Bandit! Mycket bra musik så jag kan ju vara snäll och dela med mig ;)








Bra va? Nu ska jag klä på mig och sen föröska väcka Fredrik!
/R

Hold me, tell me everything’s ok

Den:2010-10-04 Kl: 08:35:41 / Allmänt / Kommentarer: 1

Vaknade för ungefär en halv timma sen. Får bli att jag kommer sent till skolan idag, jag och Fredrik måste fixa lite ärenden först.
Jag är så sjukt trött idag. Vet inte när jag somnade igår, men alldels försent tror jag. Fick någon form av ångest/panik attack igår. Helt sjukt. Men jag orkar inte mer snart. Jag är slut. Inombords. De ända jag gör nu för tiden är att gå runt och oroa mig, grubbla, undrar vilka man verkligen kan lita på, gråter. Låter underbart va?

Jag ger snart upp. Vissa saker är väl inte meningen.
Ni får ursäkta mina deprimerande inlägg, men tänker inte fejka att jag mår som en prinssesa. Och eftersom jag väldigt sällan pratar om vad jag har på hjärtat så måste jag skriva om de, i någon form. Ja, men de där vet ni redan.



 


Tidsfördriv

Den:2010-10-03 Kl: 15:52:35 / Listor / Kommentarer: 0

Du vet att du lever på 2000 talet om.....


1. Du går på fest, sätter dig ner och tar Facebook/MSN/ bilder.





2. Du har inte spelat kort med riktiga kort på flera år.








3. Anledningen till att du inte håller kontakten men dina vänner är för att de inte har MSN/Facebook








4. Du letar hellre i hela huset efter fjärrkontrollen än trycker på knappen på TVn.








6. Din kvällsaktivitet är att sitta vid datorn.









7. Du läser det här och nickar och fnissar.







8. Du tänker på hur korkad du är för att du läser det här.









9. Du missade nummer fem för att du var för upptagen.












10. Du scrollade upp och kollade om nummer fem fanns.








11. Och nu garvar du åt att du är dum i huvudet.

Haha jaa.. de va kul!


Trött och stel

Den:2010-10-03 Kl: 15:27:42 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter här och hackar tänder, dricker trocadero och kommer snart kissa på mig pga att Fredrik har ekupperat (?) badrummet!
Vi är i allafall i Sävja för att kolla till katterna här och ge dom mat. Ska väl hem snart, så fort han kommer upp ur badet. Laga någon god mat och sen är det tydligen fotboll också! Djurgården-Aik! Japp.

Gick bra och jobba, var lite seg och trött men det var jag knappast ensam om :)

Det var de det. Nu ska jag gosa med Bahamas.
Har eran helg varit bra?
/R


Pannknack

Den:2010-10-03 Kl: 09:08:32 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har en sån fruktansvärd huvudvärk idag. Inge kul alls. Tyckte ändå att jag inte drack särkilt mycket igår men de kanske blir så här när man inte druckit alkohol på 2-3 månader.. Nu får de dröja ungefär lika länge tills nästa gång igen, för jag tycker verkligen inte att de är värt att må så här.

Men jag hade kul igår allafall! Fick träffa alla assistenter och de var trevliga tjejer! God dricka och god mat också. Nackdelen med personalfest är väl att de blir vääääldigt mycket jobbprat. Men men.
Sen träffade jag Hann också! Den jävleln lurade i mih tequila! Fybubblan. Men folk runt omkring fick sig ett gott skratt allafall...

Nej nu har jag inte tid med de här! Bussen väntar nog inte på mig!

Herrråååå!

Rinnande mascara

Den:2010-10-02 Kl: 15:56:23 / Allmänt / Kommentarer: 0

Skulle precis öppna en flask öl. Var hundra år sedan jag drack alkohol så jag var nöjd. Upptäckte dock ganska fort att jag inte hade någon kapsylöppnar. De går bra nu. Försökte desperat med tändare och nycklar men utan resultat.
Kom då på att flaskan är av plast så en kniv gick utmärkt! Jag är ett geni!

Jaja, ska alldels strax hoppa in i duschen allafall. Ska ju som sagt iväg på "personalfest" hos Jojje! De ska bli skoj.
/R


Lördag

Den:2010-10-02 Kl: 08:04:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! De är så himla kallt i den här lägenheten! De gör de inte lättare att kliva upp när de känns som frost när man tar av sig täcket.. Hua..
Ska alldels strax åka in till stan och jobba! Slutar två och sen ska jag tillbaka vid sju, dricka vin och äta mat :)

Hoppas ni får en fin dag!

Osynlig

Den:2010-10-01 Kl: 21:54:18 / Allmänt / Kommentarer: 0
Vilka underbara människor de finns! Uppskattar mer och mer folk som säger sanningen och säger vad som verkligen tycker och tror! Borde fler göra, man kan faktiskt göra de utan att låta elak och bitter.
Tyvärr så får såna samtal mig att tänka väldigt mycket. Hade ett nyss med en person. De får mig att tänka tankar jag inte vill tänka, men som jag tänker mer och mer på.
Innerst inne vet jag så väl att dom här ärliga, underbara människorna har helt rätt i de dom säger. Men ändå så är de något som sätter stopp. Och jag vet precis vad. De är två saker.

Ni fattar ingenting antar jag av de ni läser just nu men de gör inget. Man behöver inte alltid förstå.

Jag borde i allafall sova nu. Ska upp tidigt i morgon och jobba. Men kommer inte kunna sova. Kommer ligga och grubbla, försöka hitta en lösning. Misslyckas. Börja om.
Jag vet precis. De börjar bli en vana. Positiva och glada tjejen här.

Jag vill gå ut. Bara gå och gå och gå. Men jag törs inte. Jag vill helst komma hem levande lixom. Inga fördomar här inte, inte alls.

Äh, kissa ska jag göra allafall. Sen får vi se om jag tar mod till mig och går ut. Jag kan ju försvara mig med pepparsprayen i värsta fall.

Hejs.

RSS 2.0