If we close our eyes it could be just me and you

Den:2009-11-28 Kl: 13:46:50 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag känner mig så glad idag. Samtidigt som jag känner mig stressad och misslyckad. Jätte konstigt. Men jag förösker få det glada humöret att överväga!:) Men inget blir bättre av att halsen verkar och att jag är törstig konstant! Suck. Det är inte lätt när de är svårt.

Jag är även väldigt... besviken? Vet inte om de är rätt ord men ja, besviken, ledsen och lite arg kanske. Jag tycker inte det har någon betydelse och egentligen så har du inte med det att göra.. äh, orkar inte skriva. Men jag blir så less att man inte bara kan vara glad för någon annans skull. Och inte bara hitta fel och ha något att klaga på. Jag tycker det är så fel.

Förstår att ni inte fattar ett skit men det är inte meningen heller.

Ska försöka göra ett ryck nu allafall och få lite fint i rummet. good luck...


Du var där

Den:2009-11-28 Kl: 12:54:16 / Allmänt / Kommentarer: 0
Känns som det har hänt hur mycket som helst och ingenting sen senast jag skrev.
Men orkar inte tänka tillbaka så jag kan berätta lite om gårdagen bara :)

Åkte till stockholm med klassen för att besöka Riksdagen! Det var väl helt okej, inte för att jag är så insatt av det där men det var kul att se.
Sen blev det vandring på stan med dom bästa och shopping för dom flesta!:) (det var inte meningen att det skulle rimma.... )
Kom hem till Uppsala vid fem  (?) kanske. Då åkte jag, Ammi och Tanja hem till Tanja och snackade skit och drack lite öl! Hur mysigt och kul som helst! Det får vi verkligen göra oftare!:)
Sen blev det gillet och terassen med systeryster!

 
Idag vet jag inte alls vad som händer. Kan alltid hoppas på något bra!:)




Can't take my eyes off you

Den:2009-11-16 Kl: 19:44:46 / Allmänt / Kommentarer: 0
jag förstår inte hur dom orkar..


Nå, då ska vi se vad som  hänt sen sist då! Det är måndag idag vilket betyder att det precis har varit helg! Den ni!
Det blev en lång fredag, med skola, shopping på stan med Magdalena och Hanna, förfest hos Hanna och sen utgång på Kalas!
Förfesten hos Hanna blev förvånansvärt bra! haha vad elakt de lät men ni förstår:D mer folk än vad jag trodde och alla var nästan glada på varandra hela kvällen!:D det gillar vi! Och så måste jag självklart klämma in ett grattis till min lilla Tuttan! Sååå glad för din skull!
Men i allafall, kvällen var lyckad förutom; självklart kan det aldrig vara bra hela tiden, de vet ni väl vid de här lagret? Somnade sista nattbussen hem och vaknade upp i Enköping :) Mm! Inte ett dugg kul var det! Ytterst lite kläder på mig och äckligt snö som kom fladdrande på mig! Min stund var kommen! Känndes de som allafall...
Men kom två räddande änglar! Men fick först åka en sväng till arlanda och sen fick jag komma hem... Sjukt jävla cepe drygt.
(blev en väldigt lång beskrivelse av min fredag men men)

Lördag
sov jag nästan hela dagen! Trött som ett as, men orkade tillslut pallra mig ner på stan en snabbis och sen hem och baaara vila upp sig och ha de mys!
Även söndagen blev en slappar dag.

Så för att sammanfatta allt så kan man ju säga att jag sovit en hel del! Så varför i helvete är jag så förbannat trött idag för då? Somnade som en stock när jag kom hem från skolan...

Nej nu ska jag kolla igenom mitt arbete lite grann som vi fick på historian idag. Ska skriva ett PM (hatar PM) om häxprocesserna, tror jag. Blir säkert jätte bra.

CIAO!


Den 12de november

Den:2009-11-12 Kl: 22:05:42 / Allmänt / Kommentarer: 1
Har varit en väldigt bra dag överlag idag! Den började bra, som oftast nu för tiden, och skolan var som vanligt, bra alltså!
Sen blev det mat på Burger King med Tina, Isabelle, Ammi och Fredrik! :) Mumma. Vi fick oss många goa skratt och jag höll på att få bada i bollhavet... (mindre kul!) Var alla fall en som fick väldigt mycket punka på bilen så de small! moahha (nej ingen skadegläjde här eller) sen fick vi även träffa Fredriks bror! Hahaha nej ingen förstår om ni inte var där, men det var kul! Tycker om er och man får alltid ett gott skatt med er!:)

Sen begav vi oss allafall till statsteatern för att kolla på Hantverkarna! Den var väl faktiskt väldigt kul och helt klart värd att se! :)
Sen blev det väl mindre bra. Det kan ju aldrig gå bra hela tiden för mig. Har aldrig gjort tidigare så varför skulle det börja hända nu? Jag hatar verkligen mig själv så oerhört mycket ibland!

Jaja, nu skoldag i morgon. Sista för veckan! Sen blir det stan, måste hitta mig något fint till kvällen då jag ska ut med mina favoriter! Det SKA bli en lyckad kväll! Det är vi fan värda! ;D

Sov gott på er skitungar.

Open your heart to me baby

Den:2009-11-09 Kl: 17:38:14 / Allmänt / Kommentarer: 0

Då var det måndag igen då, och det känns verkligen! Inte allra minst i morrse. Snozade i en halvtimme... Det är inte likt mig! Men blev igår iofs.. Och nu är jag oxå dödstrött men men!
Har haft historia hela dagen, oerhört kul. Faktiskt. Något som är mindre kul är att jag har köksveckan den här veckan. Plus tre till. Det är inte nice någonstans. Gå och plocka disk efter andra och allt sånt jobbigt. suck på det kan man säga.

Efter skolan blev det en runda på stan allafall. Hittade en jätte fin skjorta som jag vill ha! Dock var den lite för lång och orkade inte prova i en annan storlek. Får se om jag orkar i morgon.

Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och sova lite.. (A)


Don't think I can't feel that there's something wrong

Den:2009-11-08 Kl: 13:13:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag är jag riktigt irreterad! Så trött på att aldrig få chansen (aldrig var att ta i..)  att säga hur det är/var från min synvinkel eller vad jag tyckte och kände! att folk tror att dom vet så mycket men egentligen inte har någon anning om någonting. Att lägga sig i någonting man inte har ett skit med att göra är väldigt jävla onödigt. Vad får man ut av det och vad i helvete blir bättre???!
andas.... 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.... ;D


Skit samma.
Helgen har varit bra allafall! I fredags åkte i stort sett hela skolan och bowlade! ;D Det var faktiskt ovanligt roligt och jag kom på delad andra plats första gången! Det ni! Sen åkte vi iväg några stycken till Ikea och lite sånt roligt. =) Kvällen spenderades hemma. Men jag klagar då inte!:)

Igår var det kalas för stora syster som fyller 28 på onsdag! Trevligt, trevligt. Åkte sen iväg för att fixa lite saker och blev sen ännu hemma kväll! :) Första gången på väldigt väldigt länge som jag inte går ut på krogen på en hel helg. Men har man bättre saker för sig så har man! :)

Idag måste det bli en städdag. suuuuck. Men det behövs kan jag lova. Förstår inte hur det kan bli så stökigt...

Jaja, nu är ni lite uppdaterade allafall;D Spännande va?

Puss på er!


suck

Den:2009-11-04 Kl: 19:49:44 / Allmänt / Kommentarer: 1
ta tag i ditt egna jävla liv innan du börjar snoka i mitt !

RSS 2.0