Becuse of you

Den:2011-03-30 Kl: 20:16:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hemma från jobbet nu! En aningens trött men trottsar det! Man kan ju inte gå och sova innan halv nio. De funkar ju inte.
HAr varit en bra dag. Sol och glada vänner. Och god lunch. Och halv dålig teater. Kan inte bli bättre. Jo, om jag hade sluppit fått en svettluktande teaterpojke sjungades i mitt knä... Då hade de varit lite bättre. MEN skit samma. Jag är glad. Jag har inget att skriva.

Ska gå ner och möta Fredrik vid affären nu så vi kan köpa oss lite middag! Bättre sent än aldrig...

Solen skiner igen!

Den:2011-03-30 Kl: 08:04:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Sovit gott? Det har jag! Snoozade dock i en halvtimma innan jag orkade slita mig upp. Men nu så! Ska alldels strax trippa till bussen. Om jag har tur möter jag min chafför så jag slipper buss! Skadar inte.

Igår kväll såg jag och Fredrik en skräckis, som jag tänkte tippsa om... Nu kommer jag ju såklart inte på vad den heter men! Äh skit samma. Såg inte klart den men det vi såg verkade bra! Haha. Vad dåligt mitt tips blev.

Nej nu ska jag packa väskan! Matte står på schema idag! Och sen blir det teater. Och sen jobba! Fullrulle.
Och, idag får det nog blir dom gamla sköna tygskona. Och så hoppas vi på att jag hittar nya fina på stan! Det blir bra.

Ha en bra dag!

Don`t keep me waiting

Den:2011-03-29 Kl: 17:22:54 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jaha. Då var vi där igen då. Snö. SNÖ!! Finns inget som jag hatar så mycket just nu som snö. Fybubblan. Snö, gegga och slask resulterar ganska snabbt i blöta fossingar. Gillas inte. Måste köpa mig ett par nya skor. Kanske i morgon. Köpte iofs ett par förra veckan men dom ska få åka tillbaka till affären tänkte jag.
Jaja.

Har precis gjort klart mitt kapitel i matte. Ekvationer! ÄNTLIGEN! Magda hjälpte mig lite på ett hörn.. Men bara liiiiiiite. Hon är duktig hon!
Är själv så fruktansvärt skoltrött så det finns inte. Men inte långt kvar nu. Två månader.... Men det ska gå. Även om vissa människor irriterar mig till döds, ungefär :)

Har ett starkt begär av melon. Har haft det dom senaste dagarna. Vattenmelon.... Mmmmm! Jag och Fredrik delade på ungefär två kilo melon i söndags. Haha. Japp, det var gott!
Nej, har väl inget vettigt att skriva egentligen, som vanligt. Men uppdatera lite måste man väl göra. Eller ja, katten har frästen ramlat ner ifrån balkongen... Fyra våningar rakt ner i hårda backen... Jag lovade honom att om han såg till att överleva ska jag aldrig mer klaga på han! Han överlevde. Så nu får jag hålla de jag lovat!

Kan ju även meddela dom som bryr sig om att jag kan icke nås på min mobil längre. Eller inte på att par dagar allafall. Fruktansvärt frustrerande. Men det kanske är nyttigt, att vara utan mobil ett tag.. Jag tror jag överlever.

Nej nu ska jag göra lite nytta! Är skadat trött men försöker ignorera de nu för tiden. Funkar ganska bra.

Puss på er

En vecka sen sist..

Den:2011-03-24 Kl: 08:08:37 / Allmänt / Kommentarer: 0
Lägg ner verksamheten!!!! Eller inte. Jaja.
Nu skriver jag allafall! Dock helt fel tid på dygnet eftersom jag egentligen borde sätta fart och gå till bussen. Men men. Det tar vi sen.
Sen sist, tror jag inget särkilt har hänt. Det har varit helg. Sara var här hos oss. Jag och Magda var hemma hos henne och drack vin och åkte vi ner på stan och fortsatte. Var en riktig kul kväll faktiskt. Inga tokigheter och inga bråk... Så det ska vara! Dock tappade jag minplånbok på bussen... Upptäckte de när jag stod i baren och skulle betala. Yes. Underbart moment. Men efter lite om och men så kom bussen tillabaka och jag fick min plåbok tillbaks! Det kan man kalla lycka!

Annars har de bara varit skola. Eller nej. Har bara varit i skolan en dag den här veckan hittils. I tisdags var vi lediga och igår... tog jag ledigt! Om man säger så. Juste, var ju på teater med Magda igår. Evigt ung hette den. Har ganska höga förväntningar och tyvärr så var det inte alla så kul som jag ville. Men helt okej. Alldels för lång men helt okej.

Nej fan, nu måste jag sätta fart.

Trevlig dag!

freeeeeeeedag

Den:2011-03-18 Kl: 07:59:09 / Allmänt / Kommentarer: 0
en väldigt efterlängtad sådan! Hur skönt som helst. Dock vill jag redan åka hem ifrån skolan. Och jag har inte ens kommit dit än. För det första började morgonen som ett helvete, sen ser mitt hår ut som hejkomochhjälpmig och jag kan inte göra något åt det, jag har en feeeeeet jävla finne som vägrar försvinna, mina visdomständer håller på att spöka (tror jag) och det gör ont i hela munnen... osv. Jag är ett riktigt skabb idag alltså. Och inte nog med att jag måste till skolan trotts allt det här, jag måste ner och visa mig på stan också.... Vill spola fram till ikväll, då är det bara jag och Fredrik. Då trivs jag! Men jag får väl försöka överleva fram tills dess...

Annars då! Var ju ett tag sen jag skrev. Vet inte men tror inte de har hänt så mycket speciellt. Nej. Lugna gatan faktiskt.
Om jag ska vara lite mer positiv så ska det snöa idag. Yes! Vill ju inte alls ha vår. Nej nej. Snö och vinter is the shit. ........

Nu tänker jag åka till skolan. Redovisning står på schemat. Precis vad man vill göra en sån här dag..

Trevlig fredag!

våren är på väg!

Den:2011-03-14 Kl: 18:50:19 / Allmänt / Kommentarer: 1

Humöret blir så himla mycket bättre så fort solen skiner! Helt underbart.
Försov mig ju som sagt i morse. Men det gjorde inget, kom till skolan och hade inte missat mycket kan jag väl påstå.
Varför började jag ens med det här inlägget? Har ingenting att skriva.
Ska gå och dra upp Fredrik ur badkaret istället så han inte missar hockeyn. Själv är jag portad från vardagsrummet dom närmsta två timmarna. Han har fått för sig att det kan vara så att djurgården spelar sämst bara för att jag tittar. Haha. Jaja. Mig gör det inget!

Trevlig kväll på er!



Har fastnat totalt för den här låten.


His smile and laugh made the whole world blur around the edges

Den:2011-03-09 Kl: 21:24:14 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag är slut som människa. (har ni aldrig hört förut va) Men det är något som inte stämmer med mig. Jag är jämt trött. As trött verkligen. Lätt irriterad så det heter duga och väldigt känslig. Fredrik borde ha medalj som orkar med mig nu för tiden.
Men det kanske går över. Hoppas jag! För allas trevnad! (?)

Jaja.
Var faktiskt hemma ifrån skolan idag. Började med att jag försov mig. Och när jag väl vaknade, så somnade jag om. Smart tjej. Som sagt. Jag är väldigt trött nu för tiden.. Förr fösov jag mig aldrig! Det fanns inte på kartan.
Så istället har jag ägnat dagen till att göra av med pengar. Alltid trevligt. Ica här nere hade premiär för att byta namn till Kvantum och så. Så jag drog upp Fredrik och tänkte att det blir ju as bra, kan vi storhandla. Plus att man skulle få goodiebags! Sånt gillas! Dock var det inte bara jag som hade den tanken. Fyfubblan vad mycket folk! Men jag är rätt bra på att trängas så jag tog mig fram rätt bra ändå!

Sen blev det en tur till Ikea också. Alltid lika skoj och det kliar alltid lika mycket i fingrarna och jag vill bara köpa ALLT! Men så blev det inte. Men lite smått och fint allafall.
Sen var min tanke att stora städa riktigt ordenligt resten av dagen. Men där sprack planeringen. Blev istället cirka fyra timmar på närakuten. YEY! Underbart kul... Så nu lever jag med en handikappad Fredrik i tio dagar framåt! Min älskling lycklas då med allt...

Nu sitter jag och kanonfryser och väntar på att Big brother ska börja så jag kan gå och sova någongång. Jag vet. Jag är en nörd som följer det. Men jag är fast. Trotts att de knappt är bra. Blev ju absolut inte bättre när Tobias gick ut heller. Men ja.

God natt på er


Det ska föreställa typ milkshake.. Med alldels för mycket glass dock. Men glass är gott. Så det gör inget!


Jag vet vad ni tänker! Men nej, jag kommer aldrig växa upp...


the sun is shining

Den:2011-03-06 Kl: 08:14:58 / Allmänt / Kommentarer: 0
Andra dagen skiner så fint! Och ingen är gladare än jag. Våren är på väg. Kan knappast bli bättre nu!

Har lite smått brottom och minns inte vad jag skrev sist meeeen. Var ju på musikal i fredags. Leva livet. Riktigt jävla bra var den! Så nu har jag gått och nynnat på svenska 80tals hits sen i fredags... Men men, de var bra allafall!

Nej nu ska jag packa ihop mig och springa till bussen. Blir skinnjackan och dom fula gamla tygskona. Hur skönt som helst!
Och efter jobbet åker jag med syster ut till Ramsta! Var ett tag sen man var där.

Ha en bra dag!!

fjärde mars

Den:2011-03-04 Kl: 09:38:20 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Tänkte bara skriva några rader innan jag måste soringa till bussen.
Det är vår ute och mitt humör kan nog inte bli bättre. Tack solen!

Idag har vi idrottsdag i skolan. Givande och mycket nödvändigt... Men allafall. Ska till c-hallen och ja, vet inte riktigt vad som händer där men det återstår att se.
Sen ska jag iväg och jobba och vi ska åka till chinateatern för att se på musikalen Leva livet! Tror den kommer vara riktigt bra så det blir nog kul!

Så jag kommer väl hem i natt någon gång.. Fullfart.

Ha en bra dag!

Ditt liv är att läsa om mitt liv

Den:2011-03-02 Kl: 13:45:44 / Allmänt / Kommentarer: 0

Bara för att jag har så kul så snodde jag den här extremt tråkiga listan från någon.

Fyra frågor om förhållanden

Är du singel? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja jag tror de
Är du kär just nu? Ja. Nästan fjantigt mycket


Tio frågor om dig själv

Namn? Ronja
När fyller du år? 17 april
Några piercingar? Nej inte ännu
Vad har du på dig just nu? Jeans, linne, kofta, tjockisstrumpor och skor
Vilken årstid är bäst? Vår/Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vakna upp inlindad brevid Fredrik

10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? Det gör ingen
Vem är den roligaste av dina vänner? Haha! Alla är dom roliga på sitt eget lilla vis
Vem är snyggast av dina vänner?  Alla är riktiga hottisar! 
Vem är mest partyprinessa? Hanna? Kanske
Vem är den du helst har filmkväll med? Helst allihopa på engång
Vem av dina vänner är mest "evil"?  Ammi! Utan tvekan! :)

10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Syskonen och Fredrik
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Skulle inte kalla den bra men helt okej
Vem är farligast i din familj?  Vi är nog ganska ofarliga hela familjen meen Li då.
Vem är coolast?  Jag?
Har ni något husdjur?  Yes
Mest gemensamt med?  Stora syster
Sover du oftast med?  Fredrik?

10 frågor om idag

Vad har du gjort idag? Gått i skolan... Försökt räkna matte. Väldigt icke givande dag
Ska du gör nu?  Fortsätta med det här kuliga
Har du gjort något dåligt idag?  Ja,
Vad har du ätit idag? Musli och yogurt
Har du duschat idag?  Japp
Är du trött nu?  En aningens


ANNAT

Hur mår du just nu?  Ganska så bra!
Har du piercat dig? Nej!
Är du hungrig nu? Lite smått
Vad är klockan nu just nu? 17:16
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Monika
Vem ringde du senast?  Fredrik
Vem sms:a till dig senast? Monika
Vem sms:a du till senast? Monika

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? I fredags
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Några veckor sen


ÖVRIGT

Har du sminkat dig idag? Japp

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? Noppe
Vilket är ditt favoritband/artist? Har inga
Vad gillar du för musik? I stort sett allt! (roliga svar)


KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Mycket möjligt men inga som passar längre
Har du fler än 5 tröjor? Ja

SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? Ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? Väldigt sällan
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray?  Nej
Använder du volymspray? Nej
Använder du mousse? Händer
Använder du deodorant? Ja
Använder du skinspray? Nej
Använder du parfym?  Ja
Använder du läppglans/läppstift? läppglans ibland
Använder du rouge? Ibland
Uppsatt hår eller hängande? Både och
Plattar/lockar du håret varje dag? Nepp

KÄRLEK

Är du kär just nu? Ja
Har du kysst någon idag? Ka
Har du ett förhållande? Ja
Är du romantisk? Njaaa..
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Trivs alldels utmärkt så här
Tillsammans med två samtidigt? Nej?
Sov du senast bredvid? Fredrik
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?  Ingen aning
Skulle du kunna tatuera din kärleks namn på armen? Inte helt omöjligt, faktiskt.


all you need is love

Den:2011-03-01 Kl: 17:34:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
Är så glad idag! Jätte bra humör. Det gillas! Dock började dagen med att jag försov mig.. Men bara 40 minuter så jag hann bra ändå. Men att stressa är verkligen inte min grej! Min klumpighet blir så mycket värre..

Hade redovsning på engelskan, med tre andra. Så nu är det överstökat! Fick även tillbaka en novell jag skrivit på svenskan. Mycket bra betyg och beröm! Alltid kul men kan ju tyvärr inte ta åt mig när folk tycker mina texter är bra. Ska jobba på det lovade jag...
Sen hem till Fredrik! Hade saknat han konstigt mycket hela dagen och så möts jag av hans leende och han berättade något han tänkt på under dagen. Det var så fint. Han är så fin. Jag älskar honom.

Nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag ska hitta på. Vet inte varför men har sjukt mycket energi idag. Men har redan diskat och dammsugit så vet inte nu.. Skura golven kanske? Gå till affären. Ja så får det nog bli. Är väldigt lockad av det billiga lösviktsgodiset som finns nu. Men jag skulle ju inte! Jag får inte. Jag kommer bokstavligt talat rulla fram snart. Så, nu ska jag stå i mot och vara stark! Yes.

Det var det. Hejs!



RSS 2.0