skit grejer

Den:2010-09-30 Kl: 21:32:46 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu ger jag upp. Får inte till de alls. Och nu blir de som vanligt. Nu kommer designen att få se ut så här i år och dagar för jag är för lat för orka göra något.

För två timmar sen sa jag att jag skulle gå och sova. Nu ska jag göra ett nytt försök!


iqfiskmås

Den:2010-09-30 Kl: 20:39:33 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag förstår inte! Varför kan jag inte få dit en så kallad profilbild??! Och varför visas inte min information under rutan för profilbilden?

Någon som kan svara på de?

Tidsfördriv...

Den:2010-09-30 Kl: 19:54:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
...medans Fredrik spelar klart....

Dagens vill ha: Pengar. Pengar i massor. Och en hund.
Dagens klädsel: Fejkjeans, linne, kofta, underkläder, strumpor, skor, jacka och halsduk! 
Dagens smink: Det vanliga, mascara och foundation
Dagens frisyr: Långt och slitet
Dagens händelse: När "någon" körde över sin mobil med bilen. haha 
Dagens låt: Tom Jones-Shes a lady och The offspring-The kids arent alright
Dagens planer: Dagen är slut och jag har fullföljt mina planer redan. Nästan. 
Dages saknad: Hm, känner nog lite saknad av lillasyster faktiskt. Lilltjejen. Och Gul! Våran Gul..
Dagens dummaste: "Man har köksfläckt för att ta bort lukten" haha, åh vad jag älskar min pojkvän
Dagens sjukaAtt jag missat idol pga fotbollsspel.. De är SJUKT!
Dagens drog: Apelsinjucie
Dagens roligaste:
Dagens favorit: Mäh, hallå! Fredrik är alltid min favorit! Nästan..
Dagens köp: Foundation, sminkbortagning och cigaretter
Dagens godis: Inget! Bortsätt från den feta bakelsen..
Dagens humör: Humörsvägningar så de bara skriker om de. Men de tycker vissa är jätte kul. Men mest glad!:)
Dagens ord: Men gerej dåååååååååååå!


underbara soliga varma dag!

Den:2010-09-30 Kl: 19:31:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Blidde ingen klippning! Chefen hade dragit så får bli på fredag nästa vecka istället. Den som väntar på något gott... Jaja!

Åkte allafall upp till mormor med mamma! Fast innan de hälsade jag på fina Hanna på Åhlens! Alltid trevligt att störa henne på jobbet!
Men i allalfall så (fyfan vad jag skriver "allafall" ofta...) köpte mamma med sig feta bakelser till mormor. Jätte goda men jag kände mig som en ja... Någon som ätit för stor bakelse helt enkelt.

Fick med mig lite grejer hem därifrån allafall. Hade typ halva mitt hem där ju, så pappa får köra hit resten någon dag. Blev lite som julafton, massa kläder som jag helt glömt bort att jag hade. Och min älskade hårtork. Blev genast lite lättare att leva när jag fick hem den. höhö.

Nu ska vi snart gå och sova, jag och Fredrik. Fast klockan är inte ens åtta såg jag nu, men är man trött så är man. Upp tidigt i morgon så lika bra de.

God natt!

Gudmor är en kul tjej!

Den:2010-09-30 Kl: 09:38:22 / Allmänt / Kommentarer: 2
God morgon!
Snacka om att de snart är vinter. Frost ute och isbjörnar inomhus. Nästan. Men de är mysigt. Just den här årstiden är mysig faktiskt, så länge de är sånt väder som idag och igår. Jag gillart!

Igår var det skola och sen åkte vi till Regina teatern för att kolla på uppträdande med folk från Botswana! Dom var riktigt duktiga! Kul grej.
Åkte sen hem till älsklingen, senare på kvällen blev de besök på akuten. Mindre kul då dom verkar ha bromsklossar i fickorna där så vi åkte hem efter några timmar, utan några större framgångar. Puckon.

Nu ska jag snart iväg till Josefine på Sockra och klippa mig! Jag agerar försökskanin idag så vi får se hur de blir! Men jag litar på henne!:)
Sen ska jag och mammsen till mormor och hälsa på. Och hämta mina grejer som står kvar där. Är väl en del kan jag tänka mig.

Nu ska jag hitta lite kläder att ta på mig!

Ha en fin dag!

YEY

Den:2010-09-27 Kl: 17:11:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har varit på strålande humör heela dagen! Vet inte varför, kanske för de fina vädret, kanske för att jag fick köpa mig ett par nya skor, kanske för att jag har sån fin pojkvän? De är vilket som. Jag har svävat på moln i allafall! Och jag är glad att jag kan få göra de ibland trotts att de finns så mycket jobbigt runt omkring. Ibland måste man bara få vara.
Tyvärr så försvann mitt glada humör när jag fick höra nåt jag inte alls ville höra. Inte från den personen och inte från den personen de kommit ifrån. De gjorde ont. Jag trodde mer än så. Men sanningen kommer alltid fram, på ett eller annt sätt antar jag. Själv tycker jag man kan köra med öppna kort. Men de väljer man ju själv. De var tråkigt att höra allafall.

Nu tänker jag skita i de där och fortsätta vara glad! Har precis mysvilat och nu ska jag ta hand om disken och sen blir de väl middag nångång!
Fotboll ikväll oxå! Jag har blivit en nörd. Men de gör inget. De är spännande!


PUSS!


kan folk bara sluta tro att dom vet så mycket....

slut på helgen

Den:2010-09-26 Kl: 19:09:18 / Allmänt / Kommentarer: 0
Då var det söndag igen då. Helgen har varit bra och lugn. Och den fortsätter så även idag. Har precis kommit ut ur en lång varm dusch. Men allafall.

Fredags var det skola och resten av dagen var lugn. Eller iofs åkte jag bil med Maga för första gången sen hon fick körkort! Ganska modigt gjort av mig med tanke på att hon bara hade haft körkort i tre dagar!! Men de gick bra, hon var så duktig så min tuttan.
Vi åkte upp till gränby centrum och leta efter skor men utan resultat tyvärr.

Lördags var jag och älskling upp tidigt. Ridning stod på schemat som vanligt på lördagar. Och barnen var jätte duktiga!
Sen hade vi bara en allmänt myslördag hemma! Trodde inte jag kunde älska Fredrik mer än vad jag redan gör, men de är som att jag älskar honom mer och mer för varje dag. Han är lycka!

Idag har vi varit och storhandlat på ica maxi! Vårat kylskåp har aldrig varit så fullt som nu. Men de är bra.Äta bör man. Som sagt.

Nu ska jag fortsätta måla tånaglarna och försöka göra nåt bra av fingernaglarna. (så säger man ofta....)

Hoppas ni har haft en bra helg!

lite omväxling: problem!!

Den:2010-09-21 Kl: 19:26:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
God kväll!
Är hur trött som helst, har varit en lång dag! Men känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna sova på ett bra tag i allafall. Och juste, om en timma börjar idol, då måste jag ju hur som helst vara vaken!

Har fått väldigt dåliga nyheter idag och allt är just nu upp och ner och jag har ingen anning om vad jag ska ta mig till. Tänker inte gå in på de, orkar inte. Sen vet jag att vissa bara gottar sig i andras elände, vilket jag hatar, och de märks ganska tyldigt. Så dum är jag inte... Men men. Ska försöka släppa dom dåliga tankarna för ett tag i allafall. Och försöka orka gå till skolan i morgon. Allt annat runt omkring tar på krafterna och jag har så jävla svårt att koncentrera mig på skolan när de blir så här. Men de ska nog gå. De måste gå.

Skolan var händelserik idag. Eller ja, lite annorluna allafall. Och dagen började ej bra. Blev dyngsur på vägen till skolan vilket resulterade i att jag blev kall och har frysit hela dagen lång.
Men. Började med brandteori på ca en och en halv timma sen blev det ut i regnet (igen!!) för att släcka eld på dockor och eld i kärror. Det var kallt och blött men jag och Ammi släckte dockorna utan problem (antaligen) och hon släckde även elden så fint så i kärran!
Efter det kom det en kvinna ifrån Botswana och pratade i en timma om Botswana allt därtill. Intressant men kallt och trött.

Ja de var väl de ungefär. Nu mår jag illa. Har tröstätit choklad glass (som jag inte ens tycker om) och nu ångrar jag mig. Börjar bli fet och känner mig skabbigare än någonsin.
Possitivaklubben här idag!

Tio min kvar till idol. De är possitvt åtminstonde. (jag har pratat i telefon mellan raderna.. inte skrivit i en timma, höhö)

hejs.

ps. Upptäckt ny underbar musik:




Och det här är vad alla har sagt om dig
Håll dig borta från honom han kommer att såra dig
Det här är vad alla har varnat mig;
Du är så bräcklig det kommer att krossa dig
Det här är vad alla har sagt om mig;
Håll dig borta från elden, gå inte ute, bär alltid mössa,
klä in dig i wellpap, för du kommer skadas, ge dig inte hän
Du har soviga leder, du kommer skrapa dina knä

Och det här är vad magen säger om dig
Du gillar mig för mycket det måste vara något fel på dig
Det här är vad hjärnan har sagt om mig
Jag måste vara galen, jag har aldrig känt så mycket
som när jag är med dig, jag har aldrig känt
så mycket som jag gör när jag är med dig
Jag har aldrig känt så mycket
när jag är med dig

God morgon världen!

Den:2010-09-19 Kl: 08:44:25 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sovit gott? De har jag gjort. Trotts att vi låg fyra stycken i en säng. Men de gick bra. Lite ont i ryggen av att en viss Sara gärna försökte trycka ut mig. Haha.
Nu sitter vi här och har precis ätit frukost. Jag ska snart klä på mig och sen åka iväg och jobba!

Gården var bra. Vi åt gott, såg på film, spela tevespel och lekte lekar.
Mer än så har jag inte att skriva så här på morgonkvisten! Inte tid heller för den delen.

tjoflöjt!




Sara tackar gud för  allt godis.. ;P








regnit värre

Den:2010-09-18 Kl: 15:05:11 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hellu!
Fybubblan vad det regnar ute. (som att det skulle va inne de regna?... ) Allafall!
Har jobbat idag! 10-14 var de tänkt men fick gå en timme tidigare! Inte fel! Fick så dåligt samvete på bussen på väg hem.. Det satt en man och hans hustru (antar jag) på sätena framför mig. Där satt dom och pratade med varandra och jag har ingen om vad. Men så kommer jag på mig själv hur jag sitter och tänker onda tankar om mannen.. Massa icke snälla tankar.. De vände ganska fort när de visade sig att han inte var någon dum människa, han var värsta gentemannen. Hjälpte minst tre andra passagerare med deras problem.. Men då kom jag på att han beter sig nog sådär överdrivet hjälpsam för att gömma sitt riktiga ja. Han är nog en hustrumisshandlare kom jag fram till då.
Fråga mig inte. Var bara tvungen.

Men nu har jag varit hemma ett tag allafall och hunnit städa, dammsuga, diska och sånt kul. Nu sitter jag och väntar på att Fredrik och barnen ska komma hem från badet. Blir en mys dag/kväll. Hade varit perfekt om jag itnte skulle vara tvungen att tvätta.. Men de går!

Hade varit perfekt om vi hade haft några värmeljus kvar.. Men det har vi såklart inte. Skit.

Ha en fin lördag ni!

Tallefjant

Den:2010-09-16 Kl: 09:29:38 / Allmänt / Kommentarer: 1
Jag vaknade inge bra i morse. Hade en hemsk dröm och vaknade av att jag grät. Ingen bra start kan man säga. Men som tur var så var det bara en dröm. Dumma dumma dröm. Och efter att Fredrik la armarna runt mig så blev allt bra igen. De löser alltid alla problem.

Har inte mycket mer att skriva förtillfället. Ska ta en dusch nu och försök få till någon form av utseende.

Ha en bra dag!

hjälp!

Den:2010-09-15 Kl: 20:58:36 / Allmänt / Kommentarer: 0

Finns det någon vänlig själ av mina läsare som är duktig på att designa bloggar? I såfall kan du mer än gärna få hjälpa mig med de!!

Tack på förhand! :D


powernap

Den:2010-09-15 Kl: 20:06:45 / Allmänt / Kommentarer: 0
på drygt två timmar.. Kanske inte så jätte smart om man ska kunna sova normal tid senare ikväll..
Men efter att vi lagat mat och grejat så skulle vi bara lägga oss och vila en kvart.. Jo eller hur. Vaknade med ett ryck och fattade ingenting. Ni vet hur de blir när man har sovit på dagen, man vet varken vilken tid eller dag de är. Och så var de så där äckligt varmt också. Men de var skönt.
Nu är fotboll på tv. Åtvidarberg-Djurgården. Spännande!

Annars har de inte hänt så mycket sen sist. Vi tog en promenix till Gottsundacentrum som sagt. Vi gick inte vilse. Vi är bra. Men vi hittade något skoj. Eller ja.. Duvor! Inte vilka duvor som helst. Kurdiskaduvor. Borde ju inte vara förvånad att de finns här kanske, men ja. Dom var fina. Och tama.




Fina va?! Tyckte vi allafall..
Såg även en annan konstig sak på våran lilla promenad. Minst tre stycken hade en massa cd skivor upphängda ute på balkongen... Mycket märkligt tycker jag.. Jag kom med förslaget att de måste vara för att skrämma i väg djävulen och Fredrik trodde de var att hålla solen borta.. Mitt förslav var väl överlägset bäst?
Men för att vara på min säkra sida så googlade jag de nyss (vad fan skulle vi göra utan google!?) Allafall, de var för att hålla fåglar borta.. Se, man lär sig något nytt varje dag!


Nu ska jag ta en cigg och försöka se lite på fotbollen!

Och juste! I morgon är första dagen på "fimpar"kursen! Ska blr kul och intressant.

See yooou!

My love is your love

Den:2010-09-15 Kl: 14:50:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag är en sån där bra dag där inget kan gå fel! Sånt gillar vi! Dock började dagen inte riktigt så..
Var dödstrött när klockan ringde halv sju och jag gjorde de största misstaget (som jag inte gör längre!) jag kan göra. Jag snoozade. Och när jag snoozar blir jag ännu mer trött, om de ens är möjligt. Jaja, allt de där gjorde min morgon kaosartig allafall. Sen när jag väl var klar, hade tatt på mig jacka och allt och de var fem minuter kvar tills bussen skulle gå, så öppnar jag dörren och ser att det spöregnar. Bra. Skit bra. Och inget paraply äger jag längre heller.. Var bara att stänga igen. Tänkte att jag får väl byta till en jacka med luva då så jag inte behöver se ut som en dränkt katt när jag kommer fram till skolan.. Men nej, så enkelt skulle de inte var. För skulle jag byta jacka var jag tvungen att byta tröja och då var jag tvungen att byta byxor osv... Inte mycket att göra åt, var bara att klä av sig och byta allt. Jävla skit regn. Vilket besvär de ställer till med.
Jag kom till skolan tillslut allafall. I tid!

Hade matte, fick alla rätt på mini provet! YEY! Grosse (matteläraren) var lika chokad som jag. Haha.

Nu sitter jag hemma allafall. Har precis lyssnat på ett vädligt JÄTTE kul samtal mellan Fredrik och en telefonförsäljare. Skratta så jag grät och nästan kissade på mig. Haha. De kommer jag kunna leva länge på.

Jaja, nu ska vi promenera iväg till gottsundacentrum! Om vi hittar..
Jag cyklade dit igår. (i regn!!!!) Vägen dit gick bra, förutom att jag höll på att bli överkörd några gånger.. Men på vägen cyklade jag fel. Visade sig att jag hade cyklat förbi huset vi bor.. Hur fan jag nu lyckades med de... Men jag kom hem tillslut! Antagligen..

Fyfan vad mycket skit jag skriver..

Puss på er!

Men mina ögon kommer alltid le mot dig

Den:2010-09-13 Kl: 20:40:54 / Allmänt / Kommentarer: 0
God kväller!
Är helt slut! Har iofs varit mega trött exakt hela dagen. Inte nyttigt att gå skolan, man blir så trött.
Men jag kämpade mig igenom allafall. Håller på med ett projekt om tobak, rökning. Väldigt intressant fakitkst men väldigt mycket fakta, kan ju inte riktigt ha med allt man hittar. Men i morgon ska det vara klart, ska nog inte vara några problem.
Den här veckan startar även en "fimparkurs". Ja, de är precis som de låter, hjälp för att sluta röka. Vi är nio stycken som varje torsdag kommer träffa en expert och som har ett speciellt "program" som man ska följa. Så snart ni, snart jävlar är jag rökfri! Försöker även få med Fredrik, vilket går mindre bra.. 

Men nog om det. Efter skola åkte jag in till stan för att jobba tre timmar! Gick utmärkt, som alltid. Finns kanske möjlighet att jag kommer få jobba varannan helg, istället för bara vartredje. Så håller tummarna stenhårt för de nu!
Efter jobbet åkte jag hem och blev bemött av levande ljus och blev serverad mat av mina fina fina prins!

Nu har jag precis tagit en varm välbehövd dusch och sitter och funderar över om jag ska lägga mig i sängen och läsa bok eller om jag ska skriva lite på projektet...
Jobbigt val.. Jag börjar med kaffet..

Puss på er :)

Underbart, underbar, underbarast (?)

Den:2010-09-12 Kl: 22:10:03 / Allmänt / Kommentarer: 0
God kväll!
Klockan är över tio och jag borde absolut ligga i sängen nu och sova. Vet att jag kommer vara död i morgon, har inte blivit mycket sömn dom senaste dagarna. Men men. Ska jag göra ett försök snart, ska nog läsa boken älsklingen köpte åt mig för ett tag sen; Dyngkåt och hur helig som helst. Den är så jävla bra!

Meen ja. Vad har dagen bjudit på då tro? Uppe med tuppen var vi och åkte iväg på fotbollsträning med Filip och Sara. Så duktiga så!
Sen åkte jag med Kim och Karin ut till mammsen! Fick god mat, som alltid. Fick även med mig lite grejer hem, både av mamma och Kim och Karin. Tack så jätte mycket! Helt perfekt.
Snodde även med mig mitt gamla (men väldigt fina) dockskåp hem. Så de har jag roat mig med lite gran nu på kvällen. Möblreta och gjort fint... En aningens nostaligi! Men som ni kanske förstår så är de inte till för att jag ska ha något att göra på kvällarna, utan till Sara såklart!

Nej nu struntar jag i de här. Hoppas ni har haft en bra helg!


städa städa städa

Den:2010-09-11 Kl: 21:19:02 / Allmänt / Kommentarer: 0
Min rygg!!! Blev precis klar med städningen för ikväll! Har sopat (!!!) hela golvytan och, hör och häpna, dammtorkat (?) golven, för hand! På knäna! Rent blev de men aj min stackars kropp..

Nu ska jag ta en välbehövd dusch och sen lägga mig på spikmattan och hoppas på att jag vaknar hel i morgon!


dududududududu

Den:2010-09-11 Kl: 19:19:16 / Allmänt / Kommentarer: 0
För ungerfär en timme sen var jag så trött att jag knappt visste vad jag hette. Jag och Fredrik bestämde oss
för att gå och lägga oss, med tanke på våra få timmars sömn vi fick i natt.
Han somnade allafall på två sekunder och ja, jag blev pigg. Ja, intressant va?

De gick bra i stallet allafall! Jag sprang och Filip guppade upp och ner på Nikita. Så söta så.
Sen åkte vi till ikea och köpte lite grejer och sen hem för att skruva ihop. Det gick åt helvete kan man säga. Hade ingen stjärnmejsel och beskrivningarna var alldeles för krångliga att förstå sig på. Men efter mycket om och men och bra sammarbete så klarade vi de! ;D Och hade de iofs inte varit för Robert och Ammi så hade de aldrig gått. Dom små änglarna fick agera verktygsaffär!

Ja de var de de. Nu ska jag vika lite kläder och greja lite tänkte jag. Försöka komma i säng hyffsat tidigt idag så jag orkar upp tidigt i morgon igen! (kanske lite dumt att hälla i sig kaffe om man vill bli trött........)



Ja, där bor vi nu!

lite tomt, lite eko, lite kallt.. så jävla underbart!

Den:2010-09-11 Kl: 09:19:11 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Klockan är 20 över nio och jag har precis slängt i mig lite fil och musli!
Blev inte många timmarsömn i "natt". Klockan sex i morse gick vi och la oss, somnade väl vid halv sju.. Men så kan de va! Jag kunde inte slutag reja med allt, och med tanke på att vi flyttade ganska sent är de kanske inte så konstigt. När vi hade burit upp sista grejerna i lägenheten var klockan 20 över åtta och sen var det bara i väl till coop för att handla mat!

Usch vad extremt tråkiga detaljer ni fick veta. Men men. De har gått bra allafall och jag är helnöjd!

Om en timme ska vi till årsta och till staller så Filip och Sara får rida lite ponnys :)

you´re everything for me

Den:2010-09-10 Kl: 13:11:46 / Allmänt / Kommentarer: 1
Har sån fruktansvärd huvudvärk. Helt sjukt. Har tagit den starkaste tabletten jag kunde hitta, men inte ens de hjälper. Skit grejer.

Håller alla på att försöka förbereda lite inför flytten ikväll! Dock kommer inte flyttlådorna förens fem men får göra så gott jag kan.

Nej nu ska jag fortsätta lite grann!

PUSS

sömnlös

Den:2010-09-10 Kl: 05:26:02 / Allmänt / Kommentarer: 1
Helt värdelöst... Vaknade kvart över fyra och kan omöjligt somna om. Varför kan man inte styra sina tankar? Ligger bara grubblar på allt som jag absolut inte borde göra. Trött som en get men kan ändå inte somna.

Hur fan gör vi nu? 

det krävs större mod att säga sanningen till sina vänner än till sina fiender

Den:2010-09-09 Kl: 19:14:55 / Allmänt / Kommentarer: 3
här sitter jag och gluffsar i mig min frukost/lunch/middag. Fil och musli! Mumma.

Hade precis ett samtal min kära vän Magda. Jag älskar hennes ärlighet och hennes raka svar. De är inte många som verkligen säger vad dom tycker. Och visst, de kanske är lite hårt att höra, de kan jag erkänna men jag förstår vad hon menar och hon har till 98% rätt ungefär.
Hon fick mig verkligen att tänka till. Tänka på allt som jag annars brukar undvika att tänka på, för jag mår bara dåligt då och orkar inte riktigt ta tag i de jobbiga. Svag människa, jag vet!
Men ja, så är de allafall. Förhoppningsvis så blir de något glas vin eller så i helgen så hon får fortsätta vara min personliga psykolog ;)

Jahapp. De var de de. Hade tänkt att gå ut på en promenad. Men de är storm ute ser de ut som. Vi får se hur de blir.
I morgon blir de flytt allafall. Nycklarna klockan fem och sen är de bara flytta saker! (tänka positivt, tänka positivt, tänka positivt, tänka positivt....)

Trevlig kväll på er!

<3

Den:2010-09-06 Kl: 21:29:04 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej hopp! Glad i tågen i tag. Som man säger..
Gått i skolan idag, gick välla bra. Sen blev de en mysig fika på storken med världens bästa Ammi! Som jag förövrigt snart är granne med!! Hur kul som helst!

Sen har de inte varit mycket mer än de idag. jag har varit lite extra kär i Fredrik, jag blir de ibland. Särkilt när jag får presenter! thihi. Gulle.

Nej nu ska jag äta middag (fiberfil och världens nyttigaste musli!) De ni!!

Vilket ovanligt oserisöt inlägg de här blev! Men de gör inget.

PuSS

God morgon!

Den:2010-09-05 Kl: 09:16:57 / Allmänt / Kommentarer: 0

Uppe med tupen sista dagen på helgen.. Inte mycket att göra åt när man vaknar av sig själv halv nio. Jaja.

Ser ut att vara fint väder ute i allafall och de passar ju bra eftersom vi ska på fotbollsträning med barnen idag! 
Och sen ska jag förhoppningsvis träffa fina Hanna! :)

Ja, de var väl de jag hade att säga.

Slänger upp några bilder från igår!


 
Sara och lilla lilla Pontiac!


Hästen Rasmus och Filip


:)


Happy times

Den:2010-09-04 Kl: 19:30:25 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tjoflöjt! Idag är jag glad. Och inget ska kunna få ner mitt humör! (jaa jag kanske kan erkänna att mitt humör ändras gaaaaanska fort.......)
Men allafall!
Idag har vi varit i årsta i stallet med tjocka små ponnys! Filip och Sara går på "ridskola" där. Jag tänkte att jag är ju världsvan med hästar, var ju bara 7-8 årsen jag red sist... De visade sig att jag hade glömt en hel del faktiskt, men de gick bra ändå! Förutom att stackars Filip höll på att ramla ner ett antal gånger. Haha. Skoj.

Sen åkte vi till Källparken, var väl inte så jätte mycket grejer som vi trodde, men fiskedam och lite djur och så allafall. Lite mysigt sådär.

Sen har de inte varit så mycket mer denna dag. Åkt runt till lite affärer och lite sånt kul.
Nu ska jag hoppas in i duschen och sen blir de lördagsmys!

Ha en bra lördag kväll!

So tired of tears

Den:2010-09-03 Kl: 22:50:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
sitter och skakar som ett jävla missfoster... Vet inte om de är för att jag inte är van med koffeintabletter eller om de är för att jag suttit ute med för lite kläder och kjedjerökt eller om de kanske beror på att allla jävla känslor kaosar mer än vanligt. kanske är en blandning av allting. hatar de allafall. hatar att de blir så här. hatar.

jag är så jävla tom. tom på ord allafall. full av dumma dumma känslor. full av kärlek och full av oro och rädsla.

fan.

välkommer en sömnlös natt.

sök hjälp

Den:2010-09-03 Kl: 21:26:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
jag blir så fruktansvärt jävla trött............

I love you

Den:2010-09-01 Kl: 20:59:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
Var hemma idag. Hostar som en gris och har en extrem huggande smärta i bröstet... ajajaja... Men får väl pallra mig till skolan i morgon ändå, hostar är ju bättre allafall..

Trotts min allvarliga sjukdom;) har jag varit ute och flängt och farit, dum som man är..
Blev gränby centrum, stan, jysk, rusta och Ikea!
Kom hem med en del kassar och grejer. Såååå skoj!:) De närmar siiig! Och i morgon är de kontraktskriving på G!

Fryser som en gris så tänbker krypa ner i sängen med mitt nya täcke och nya påslakan! Myyyyys!:)

För kärleken är ingen vind för kall och inget hav för stort

Den:2010-09-01 Kl: 09:31:54 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag känner mig nykär! På någe sätt. Men de är bra. Jag är glad. Och de känns som pusselibitar börjar falla på plats lite grann.. Låt de vara så här nu. Inga flera tokigheter och motgångar på ett tag!

Jag vet att ni aldrig kommer kunna förstå. Spelar ingen roll hur mycket jag försöker förklara, de går nog inte.
Men de gör inget. Jag vet. Och ingen, kommer kunna få mig att ändra uppfattning.

Nu ska jag knarka halstabletter och försöka bli frisk.

Ha en bra dag!

Och hur mysigt är de inte egentligen att de börjar bli höst? Visserligen skit kallt, men ändå.

RSS 2.0