Det finns bara en av dig och det är du

Den:2009-12-23 Kl: 22:05:44 / Allmänt / Kommentarer: 0

Usch och fy säger jag bara! Ja, jag är en gnällspik. Men idag har jag rätt att vara det. Lite grann. Hade hur svårt som helst att sova i natt, både pga av att jag är sjuk och att det är ovant att sova alldeles ensam... Så när klockan ringde nio i morrse var jag mindre pigg om man säger så...
Gjorde mig i ordning och sen ner på stan. Och nej, jag var inte ensam. Hela Uppsala var oxå där. Och min kära systseryster. Men vi armbågade oss fram och efter mycket om och men och flera timmar senare så var vi klara! (dock var jag ännu sjukare och en anningens svimmfärdig vid det lagret... )
Därefter åkte jag allafall med syrran hem till Flogsta för att passa Joel och Alexandra ett tag, och det gicj lika bra som vanligt. Hade ett allvarligt snack med lilla Alexandra om tomten... Oerhört spännande!;D

Nu sitter jag allafall äntligen hemma! Har i stort sätt bestämt vad jag ska ha på mig i morgon, och de blir verkligen inget avancerat. Julklapparna är klara och inslagna, tyvärr ser de ut som en 2åring har slatt in om men det är en annan sak...

NU tänker jag hoppa ner i sängen och hoppas att det går bättre att sova i dag. Tveksamt.

God Jul! :)


So come on baby come on over, let me be the one to show you

Den:2009-12-22 Kl: 21:25:15 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ojoj, nu är det inte långt kvar till julafton! För min del skulle vi gärna kunna hoppa över de iofs. Känner ingen julstämmning för fem öre och det kommer nog inte ändras på bara någon dag. Men det blir säkert bra. Det är ju allafall fall massor av snö och vad jag kan komma ihåg så är det väl ganska länge sen det var så här vit jul sist? Mys :)

Hm, Har väl inte hänt så mycket sen sist kan jag tänka mig. Umgåtts med världens bästa Fredrik, åkt pulka för första gången i år, fått jullov, ja och lite smått och gott.. :)

Hade visst ingen blogglust, skiter i det här nu. Ska nog ta och ringa och tracka Fredrik istället. Han övergav ju mig i dag och sånt gör man inte ostraffat! ;)

Pusseliluss!..



You're just too good to be true
can't take my eyes off of you
you'd be like heaven to touch
I wanna hold you so much
at long last love has arrived
and I thank God I'm alive
you're just too good to be true
can't take my eyes off of you

Pip-Larsson..

Den:2009-12-13 Kl: 20:11:41 / Allmänt / Kommentarer: 1
Det är faktiskt mycket roligare att titta på pip-larsson en att skriva på de här jävla pm;et... Det går så sjukt segt så jag vet inte var jag ska ta vägen... SUCK!


Men en sak är säker, jag är gladare än vad jag har varit på väldigt länge just nu :) <3

Lucia

Den:2009-12-13 Kl: 16:21:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
Då var det söndag igen då och i morgon är det en ny vecka! Jesus vad fort det går.

Helgen har varit i stora drag bra!
Fredagen började med att hela skolan åkte ut till Wik för att ha något slags Lucia firande. Ganska mysigt om man bortser från en timmes promenad till Västeråkerskyrka.... Men vi överlevde! :D Bra som vi är!
På kvällen åkte jag och Hanna ut till Sigtuna för att hälsa på våran kära vän Magda! Skulle bli julfest och mycket folk. Tyvärr blev det inte riktigt som tänkt och vi åkte hem ganska tidigt, tråkigt för jag hade sett fram i mot det! Men men...
Kvällen slutade allafall bra tillslut, allafall för min del. :) Och lördagen började lika bra den och sen fick jag åka i väg för att vara barnvakt åt skitungarna Joel och Alexandra!:)
Kvällen slutade med mys framför Ice Agee 3 och med min favorit prins :)

Idag har jag vars super duktig om jag får säga det själv! Har dammat varenda liten fläck i rummet så nu skinner det som aldrig förr! Och nu (eller jag har paus nu) förösker jag få ihop mitt Pm som ska var inne i morgon, som sagt... Men dte går så fruktanvärt seeeeegt!

Nej, jag får väl ta mig i kragen och fortsätta..




Min mogna vänner Magda och Hanna! ;D


Just say what you wanna say

Den:2009-12-10 Kl: 21:56:13 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har en äcklig känsla om att det kommer bli en ganska sömnlös natt...


Tionde december

Den:2009-12-10 Kl: 18:18:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej alla glada!:) Bara två veckor kvar till julafton, men var fan är julkänslan?! Inte här allafall!

Skola idag som vanligt såklart. Många glada skratt och jag orsakad nästan en hjärnskakning... Men inte med mening! Bara lite. (6)
Sen blev det allafall en snabbis på stan och handlade upp mina sista pengar på en jävla brunkräm. Känndes mindre nödvändigt men ja.

Råkade komma på tal om en lite tråkig och jobbig grej idag oxå. Trodde inte det skulle bli så stor reaktion men det blev det verkligen. Men jag hoppas att det löser sig. Eller ja, att de blir bra ändå :)

Sitter och funderar på om jag ska börja på mitt PM lite smått. Skulle inte alls vara dumt. Ska försöka allafall:) För jag har en känsla av att det inte kommer bli mycket gjort på det i helgen och i morgon är det ingen skola utan Lucia ute i Wik! Och våra underbara lärare har bestämt att vi ska GÅ 4km........... Jag kommer frysa ihjäl och allt kommer vara dåligt. Jaa, jag är en possetiv människa??!

hejs!:D


What can I say, when my words are not enough

Den:2009-12-04 Kl: 22:06:48 / Allmänt / Kommentarer: 0

det är inget medlidande jag vill ha, abslout inte. Jag skriver bara för de är de enda sättet jag kan få ut lite av allt jag har inom mig. Sen att andra kan läsa de, jag vet inte om de är bra elelr dåligt. Jag orkar inte bry mig om jag ska vara ärlig.
Men kanske inte ska vara allt för känslomässig egentligen. Allt löses sig säkert till slut :) På ett eller annat sätt.

Kul fredag... Hoppas eran har varit bättre :)




If I don`t need you, then why am I crying on my bed?

Den:2009-12-01 Kl: 21:27:12 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jag vill bara radera den här kvällen. Först hoppa och spotta på den och sen radera den.
Jag önskar att jag någon gång kunde göra rätt. Men allt jag gör blir alltid fel. Det ända jag lyckats åstakomma med i mitt liv är att såra folk jag tycker om. Jag förstår inte hur det kan bli så fel. Jag behöver hjälp. Någon som säger åt mig hur och vad jag ska göra. För jag klarar inte de här. Det är för mycket och jag är inte så stark som jag vill och tror att jag är.
Jag vill låsa in mig, stänga av allt runt omkring mig, bara glömma och låtasas att allt är bra. Att det inte finns några bekymmer och att... ja. det är mycket jag vill och önskar. Men allt blir som sagt ändå alltid fel i slutändan så jag ska sluta vara patetisk och hoppas. Det är bara inse. De är kört. Misslyckad människa.


 Det passar sig.


RSS 2.0