Nyårsafton!

Den:2010-12-31 Kl: 15:03:12 / Allmänt / Kommentarer: 0
Gott nytt år på er! Ville bara önska er en trevlig kväll! Och akta fingrarna när ni ska smälla raketer. Kan vara bra.
Vi ska alldels strax åka iväg till Flogsta till syster med familj! Bror med familj ska även dit och Marcus! Blir gof middag och sånt trevligt. Tror de blir en bra kväll!

Ta de lugnt ikväll nu!


I love you today, tomorrow and forever

Den:2010-12-30 Kl: 21:05:47 / Allmänt / Kommentarer: 0

Gokväll! Här sitter jag i Årsta. La Nina i sängen för en timma sen och sen dess har det varit tyst. Hon är så himla duktig! Ska kidnappa henne tror jag dels jag får mig en egen. Låter väl bra? Lillskrotan.

Hade inte mer än så att skriva. Jätte nödvändigt, ellerhur? Puss!


Dag 5 - Vad är kärlek?

Den:2010-12-30 Kl: 14:59:04 / Allmänt / Kommentarer: 0

Vad är kärlek? Hur ska man kunna beskriva det? Känslan som kärlek ger mig kan jag inte riktigt beskriva.

Men det första man tänker på när man hör just ordet Kärlek är ju oftast mellan pojke och flicka. Eller hur? Så är det ju. Den där känslan som man har jagat än sen man gick på dagis, den där pirrande känslan man får i magen...
Men kärlek är så mycket mer. Det är ju därför det är nästan omöjligt att sätta ord på det.

Kärlek är när man alltid älskar någon, vad som än händer så finns alltid känslan kvar. Spelar ingen roll vad personen gör. Är det kärlek så är det. Det kan vara förjävligt ibland, men kärleken övervinner allt! <3
Men kärlek är även att vara saknad och att sakna.
Att veta att det finns någon som skulle göra allt för att ge dig en kram då du verkligen behöver det. Någon som verkligen bryr sig om dig. På riktigt.

Jag känner även kärlek för min familj. En annan sort kärlek än vad man tänker på direkt kanske. Men det är en sorts kärlek. Och mina vänner. Mina underbara vänner som står ut med mig. Den kärleken, den är stor.

För mig är kärlek allt som får mig att hålla mig vid liv, allt som får mig att kämpa vidare.

Bättre än så kan jag inte beskriva det idag. Men den är underbar, Kärleken.


Love is best with best person

Den:2010-12-30 Kl: 14:17:33 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hallå hej! Hemma från jobbet! För ett tag sen iofs. Och nu sitter jag bara hemma och häckar och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka iväg igen. Ska bli sååå mysigt att få umgås med Nina hela kvällen!

Har inte gjort så mycket mer än jobbat idag. Tog en snabbis ner på stan och kikade lite. Fann ingenting. Rea är absolut inte min grej!
Fick även två kommentarer av två personer! Tackar och bugar även om man inte kan ta åt sig riktigt. Var i allafall en bekant som jag sprang på som utbrast: "Men jävlar vad du har blivit smal! Vad har du gjort?!?" haha- Lät kanske inte som en komplimang direkt men jag blev glad! Sånt gillas!
Sen när jag står och väntar på bussen så står de en man, kille, karl......osv. Ni fattar! Han står och glor allafall och jag blir rädd. Antagligen! Han kommer sedan fram och säger: "Jag måste bara säga att du är otroligt vacker." Oj. Hahah. Säger man så!? Till någon man inte känner!? Skulle aldrig falla mig in. Men det var ju snällt allafall. Lite creepy.

Från det ena till det andra. I morgon är det nyår! Om någon mot förmodan skulle ha missat det... För min del blir det nog lugna gatan! Har ingen som helst lust att följa spåret och göra som alla andra år. En fest någonstans med massa främmande folk och en del kända folk. Dricka alldels för mycket, ta sig ut i extrem kyla. Frysa häcken av sig. Splittras från alla man känner. Och kvällen slutar i kaos. Det är väl ungefär de brukar se ut?
Usch, börjar jag bli gammal eller vad är grejen? Jag ska ju tycka sånt där är kul. Jag ska vilja göra de där. Men nej, icke. Sånt är inte kul längre.

Men några nyårslöften ska man väl ha allafall. Samma som alla andra år antagligen.. Som man aldrig lyckas med! Lyckades halvdant med förra årets men nu jävlar! Mitt mål är att verkligen verkligen försöka gå ner 7 kilo i vikt och så till de absolut svåra som ingen länge tror jag kommer klara:p Sluta röka. Jag SKA! Jag måste. Jag vill. Fan, hur svårt ska det vara...
Ja, men det är allafall mina nyårslöften. Bara att börja kämpa.... Önska mig lycka till ;P

Nu ska jag börja göra mig i ordning lite grann och sen åka och möta Kim!

Ha en fortsatt bra dag!


Världens underbaraste Nina!



Allt man inte dör av blir man starkare av

Den:2010-12-30 Kl: 06:52:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Sovit gott? Det har jag! När jag väl somnade.. Både jag och Fredrik hade ett himla problem att somna igår, lite halv drygt och det känns att de blev lite för några timmar sömn.

Ska alldels strax iväg att jobba! Sen blir det kanske en sväng på stan om jag orkar och sen vid fem åker jag till Årsta och är barnvakt! En helt okej dag faktiskt.

Har inte alls tid med att sitta vid datorn egentligen... Typiskt mig.

BYE!


Dag 4 - Det här åt jag idag

Den:2010-12-29 Kl: 19:49:19 / Allmänt / Kommentarer: 0
Men vad roligt... Men ja, idag har jag ätit musli och yogurt till frukost och till lunch ica pizza! Jätte konstigt för jag äter i princip aldrig lunch men idag blev de omvänt. Lunch istället för middag. Så kan de gå och roligare än så blir de inte idag!

Vad åt ni själva tjockisar?:)

Glass är gott!

Den:2010-12-28 Kl: 16:06:08 / Allmänt / Kommentarer: 0

Hahah hur snygga är vi inte!? De är jag till vänster och min kusin till höger!


Dag 3 - Mina föräldrar

Den:2010-12-28 Kl: 16:02:41 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jaha vad ska man säga om dom då. Kan väl börja med pappsen.
Min pappa heter Michael Ek, kallas Micke eller även Eken i vissa sammanhang men det var nog mer förr.
Han är 52 år och bor ute i Ramstalund med sin fru och deras gemensamma dotter Julia.

Under min uppväxt har pappa varit en väldigt bra pappa faktiskt. Han har för det mesta alltid varit väldigt rättvis mellan oss syskon och uppfostrat oss så bra att han kunnat. Han var även bestämd av sig men som sagt på ett rättvis sätt.
När jag var liten fick jag ofta vara med när han grejade hemma med huset eller så. Minns att när han höll på att bygga ut vårat hus så fick jag vara med, sitta på taket och agera assistent. Haha. De är ett under att jag lever kanske.
Men ja, han har varit en bra pappa under min uppväxt allafall och han har alltid funnits där och hjälpt till så mycket han kunnat.
Det var lite om min pappa det.

Mammsen då!
Hon heter Vivianne Linde, kallas Vivi! Hon är 50 år och bor långt bort i skogarna. Nej då, men nästan. Ett litet ställe som heter Hemringe vid Gamla Uppsala allafall. Där bor hon med sin sambo allafall i ett stort fint hus!

Om jag ska dra lite hur mamma var under min uppväxt då. Ganska olik pappa skulle jag nog säga. Väldigt pjolitig och ville gärna att alla skulle alltid få som dom ville. Dock gick ju inte de. Men jag var ju minst så jag hade mina fördelar;)
Nej men mamma har varit en underbar mamma under hela min uppväxt. Vi har dock aldrig haft en sån där mor och dotter relation riktigt.
Men även om det var en jobbig tid under skiljsmässan så var mamma väldigt stark och tog hand om oss under den svåra tiden. Hon är verkligen guld värld!


Det var lite om mina päron de :) Mer än så blir de inte!


En gammal bild från när pappa fyllde 40!


Och en ny men inte så bra bild på mammsen!


I don't care if you burn

Den:2010-12-28 Kl: 10:42:37 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Det var så underbart skönt att sova ut idag! Att få vakna av sig själv, utan att höra något ljud i form av piiiip,piiip,piiiip... Ja ni  fattar. Underbart! Hade iofs varit ännu bättre om jag sluppit ha en katt sugandes på mitt öra... Men man kan ju inte få allt! Han är dryg, de är bara att gilla läget. Som inatt... Tittar ut i hallen och ser han ligga i en stor vit hög av någonting. Tänder lampan och ser att han har dragit ut hela toalettrullen (som sitter på väggen, hur lyckas han?!!!) Kul va?

Jaja.
Ska verkligen ta vara på min lediga dag idag! För sen är det fullrulle igen hela veckan. Skönt med jullov.....;P
Ska städa! Igen ja jag vet... Jag fattar inte hur de kan bli så sjukt stökigt på några dagar. Men men, de är bara att städa igen!
Sen blir det kanske ner på stan och göra lite ärenden.

Ja det var det de!


Pappas katt förra året..


Dom här jävla rubrikerna

Den:2010-12-27 Kl: 18:11:02 / Allmänt / Kommentarer: 0

Bra dag idag! På alla sätt och vis! De gillar vi!
Har jobbat såklart, men är inte lika trött idag som vanligt. De gillar vi också.
Efter jobbet åkte jag hem direkt, gjorde väl inget speciellt. Vi uträttade lite ärenden och annat som man måste göra ibland...
Fick även reda på min telefonräkning....hehehehehe. Upppps! Fan vad jobbigt och fan vad dum är jag. Alldels alldels för hög. De gör vi inte om! Man lär sig av sina misstag, de är ju bra de allafall!

Nej hade verkligen ingenting att skriva idag märker jag. Eller kan ju upplysa er om att jag har plågat mig själv i 20 min ungefär med min nya epilator! Gjorde fruktansvärt ont i början, jävligt ont faktiskt. Men nu så! Nu är bena lena och fina! Vill man vara fin får man lida pin.. blablabla.

Ha en fin kväll hörrni!


Dag 2 - Min första kärlek

Den:2010-12-27 Kl: 07:50:05 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det här kan jag bara inte skriva om. Tyvärr. Tror inte ens personen i fråga insåg hur jävla kär jag var honom. Länge! Men tyvärr blev de inte mer än en lek. Tyvärr tyckte jag då, inte nu!
Men det var en bra sommar allafall och vi hade många roliga dagar! Eller ja, roliga. Men många dagar allafall. Haha.

Mer än så blir de inte. Alldels för pinsamt om personen skulle få veta. För jag tror våra känslor vara bara liiiite olika nivåer. För han var de en lek och för mig var det blodigt allvar! Ungefär! Haha;)




things will get better if you just hold my hand, nothing can come between us if you hold my hand.

Den:2010-12-26 Kl: 21:23:37 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har så fruktansvärt mega jätte tråkigt. Har suttit på exakt samma ställe i säkert två timmar nu. Och innan dess satt jag på andra sidan av soffan. Hurtig tjej ellerhur. Sov faktiskt lite också. Och där emellan lagade jag mat. Japp. As starkt. Vad som gick fel får jag nog aldrig veta.

Är fruktansvärt sugen på krogen! Jag vet att de är söndag och blabla. Men jag är inte sugen på de. Brukar aldrig vara de. Jag brukar aldrig vilja gå ut nu för tiden, tycker de suger. Men nu vill jag. Bra tidpunkt. Om en timma kan jag tänka mig att jag inte vill de längre.

Mitt förra inlägg gjorde även att jag fick en väldigt stor saknad efter mina tjejer och gamla goda tider! Såååå mycket minnen som dök upp.

♥ Jag och Kajsa som gör allt för att bli av med en jobbig klasskamrat
♥ Häng i Ramsta med den stoooora gungan
♥ Lifta med främmande människor
♥ Gå på fester långt ut mitt i ingenstans
♥ Mysiga hemma kvällar
♥ Tjejmiddagarna!
♥ Slagsmål i källare
♥ Pinsamma möten

Skulle kunna räkna upp så mycket.. Vi får göra något åt de här hörrni! Eller vi SKA göra något åt de! :)

Nej men om jag ska fortsätta sitta och göra ingenting.



Dag 1 - Presentera mig själv

Den:2010-12-26 Kl: 20:10:22 / Kändalistan / Kommentarer: 0

Jaha. Börjar bra. Inte. Men tror att dom flesta som läser min blogg vet en del om mig redan. Men kan väl föröska få ner lite grann allafall.

Jag heter Ronja Margita Ek. (kan inte fatta att jag nyss skrev mitt mellan namn.. ) Jag är född i Uppsala, närmare bestämt den 17 april 1990. Har bott i Uppsala hela mitt 20 åriga liv.
När jag föddes så fick jag börja med att bo med hela familjen i Hagby. En liten "håla" tre mil utanför stan ungefär. Där bodde jag allafall med mammsen, pappsen, stora syster och storebror. Vi bodde i ett rött hus med vita knutar, hade höns hund och katt. En bra plats att växa upp på, landet är väl alltid bra. Tills man fyller typ 14? 

Eftersom jag var minst i syskonskaran har jag alltid haft ganska mycket fördelar. Men så är de väl alltid? Kan tänka mig att jag har varit smått hatad av mina kära syskon när jag alltid fått som jag velat (i stort sett) och mamma säger "men hon är ju faktiskt minst". Mohaha. (tyvärr har mamma inte riktigt förstått att jag inte är liten längre och behandlar mig gärna som jag vore 8 fortfarande)

Har egentligen inte så mycket minnen av tiden vi bodde ute i Hagby. Men när jag var 8-9 år så skiljde sig mamma och pappa allafall. Sista tiden innan de var väl inte den bästa tyvärr. Men så tråkiga minnen ska vi inte ta upp nu.

Vi sålde huset allafall. Jag och syskonen flyttade med mamma till en lägenhet i Gränby och pappa flyttade med sin nya fru och hennes barn till Ramstalund.
Jag fick byta skola, såklart. Blev Liljeforskolan. Ingen bra skola. Trivdes inte alls. Gick där från trean till mitten av femman då jag (?) bestämde mig för att flytta till pappa ute i Ramasta. Var inte alls ett lätt beslut. Vet inte ens om de var mitt beslut fullt och hållet men de blev så allafall.
Så då bodde jag där med Pappa, hans fru Sussie och två av hennes barn. Och hunden Zorro. Världens goaste hund. En blandras mellan shäfer, labrador och rottweiler. Vi gav dock bort han efter några år då ingen längre hade tid för honom. Tyvärr.

Men nu kom vi på sidospår. Allafall. Jag flyttade till Ramsta och fick där med byta skola igen! Men eftersom jag bodde i Hagby tidigare så hade jag redan gått i Ramsta så fick komma tillbaka till min gamla klass! Trivdes mycket bättre och jag och Kajsa blev bästisar!
Det var en bra tid. Vi blev ett gäng. Coolast i Ramsta, antagligen. Hanna, Moa, Kajsa och jag. Bäst! Har dock tappat kontakten rejält med dom men ändå. Älskar dom lika mycket ändå!
Vi gick i Ramsta tills vi hade gått ut sexan och sen var det dags att börja i Valsätra skolan. Svårt att förklara men när man bott ute på landet i stort sett hela sitt liv så är det väldigt konstigt att helt plötsligt inte längre kunna gå till skolan.. Man måste åka en jävla buss. Minns de så väl.
Valsätra skolan var dock den sämsta skolan ever. Ingen bra tid alls. Förutom att jag träffade min självsfrände Magdalena där! Inte dåligt alls faktiskt!
Skulle egentligen kunna skriva en hel bok om alla våra äventyr och sjuka handlingar men tror de är bäst om jag låter bli.
Vi började allafall att röka. Såklart. Vad gör man annars när man börjar högstadiet? Första gången vi skulle pröva så snodde Magda cigariller av sin pappa. HAhaha. Ja, kanske inte de bästa att börja med men vad visste vi...
Vi skippade cigarillerna ganska snabbt och skaffade oss vanliga. Mer än så ska jag nog inte nämna, kan bli lite pinsamt då... ;)

På hemmaplan under den här tiden var de inte bra. Ingenstans. Katastrof och jag mådde piss. Men jag var (är) väldigt bra på att dölja när något är sämst så jag körde på som vanligt..

Efter en galen tid mellan sjuan och nian så var det dags för gymnasiet. Jag och Magda var som ihop sydda och vägrade gå i skilda skolor. Eller klasser ens! Så vi valde gemensamt att börja på Fyrisskolan med inrikning Samhäll. Inge bra. Vi var katastofala och hatade klassen. Vi gick inte så bra ihop med andra tjejer. Hittade allafall man kunde och vi blev väl lite av bitcharna i klassen som vägrade umgås med några andra.

Vi slog våra kloka huvuden ihop och tänkte att vi byter klass! Eller ja, inriktning också för den delen. Sagt och gjort. Vi bytte till Energi. Rörmockarlinjen. Otippat kan man säga. Ingen trodde på att vi skulle klara de! Men de gjorde vi. Nästan. Efter ett år hoppade vi av och Magda flydde till England.
Men om jag får säga de själv så tyckte jag vi var ganska bra. För att vara vi.

Hur långt ska jag gå i att presentera mig själv? Blev en ganska dålig presentation känner jag. Blev mest en presentation om skolorna.
Men de får bli så. Jag beundrar den som orkar läsa så här långt!

Kan man bara nämna lite snabbt att efter jag hoppade av gymnasiet så gick jag hem typ ett år, jobbade lite extra som telefonförsäljare. Det absoluta värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv! Kommer aldrig ske igen. Sen fick jag nytt jobb. På macken ute i Ramsta. Det var kul. Jag trivdes riktigt bra faktiskt. Men den gick i konkurs. Så klart.

Och nu är jag här! Jaja, en liten inblick om mig blev de ändå kanske?!!
Lägger upp lite bilder från olika tidpunkter och olika ställen.


Fjortisarna från Ramsta, minus Kajsa.



Hur många morotskakor har vi ätit under alla år Magda?



Zorro!


Lilla tuttan!



<3



kaj och jag!


Vi bara ääääälskar magdas mat ;)


hahaha


Oj vad jag vil färga håret mörkt nu!


Åka giraff..




Listan!

Den:2010-12-26 Kl: 18:59:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja, de är väl typ inte någon som har missat den här listan på alla bloggar. Så jag följer strömmen och gör likadant. Ska försöka allafall! Passar utmärkt vissa dagar kan jag tro.
Som denna. Förbannad och ledsen och istället för att ta ut de här i bloggen så kan jag skriva något annat kul från listan. Vilket snille va?!?


♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Just smile

Den:2010-12-25 Kl: 15:50:01 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej hopp! Trötter idag.. (de har ni aldrig läst tidigare va?!) Men de gick bra att jobba allafall. Och nu sitter jag degar i soffan. Har precis kollat på Änglagård. Hur bra som helst! Och nu såg jag precis att Happy feet gick på kanal 5, inte helt fel de heller!
Borde egentligen dra mig upp ur soffan och gå och diska men hur kul är det? Och de är sviiin kallt överallt förutom i just vardagsrummet. Så de tar i mot ganska hårt. Bara så ni vet.

Och vad gör man när inte ica är öppet?!! Ica är alltid öppet!! Måste alla vara lediga just samtidigt?! Helt puckat. Om jag får säga de själv.

Nu ska jag fortsätta slöa mig en liiiten stund och sen diska. Kan hända att jag fryser fast men de får man väl ta.


helt jätte trött

Den:2010-12-25 Kl: 00:12:16 / Allmänt / Kommentarer: 0

Gokväll! Är verkligen heeelt slut! De är jobbigt att fira julafton tydligen. Men har haft en super bra och mysig dag! Och får tacka alla som gjorde den till de :)

Efter jobbet åkte jag hem. Där var det fullrulle! Åt lite mat och myggde bilbana och skepp och spelade lite oriel. (?) Sen var det bara att göra sig i ordning och åka iväg hem till bror som sagt! Och ja, där var de julafton. Behöver väl inte säga så mycket mer. De vanliga. Kalle, massa mat, man sväller upp och tror man ska dö för att man har tjockat sig så mycket, sen sitter man och gnäller över de en stund och sen har barnen tröttnat på att vänta på att få öppna paket så då blir de en het diskutisson om vem som ska agera jultomte. Vet ej varför men jag var tydligen väldigt eftertrktad som de. Men så kul fick de inte bli!:) Thomas fick offra sig. Misslyckades dock, Alexandra, hans dotter, kännde igen han. Så söt.
Men ja, hur som helst så har de varit en bra dag och jag är nöjd!

Nu blir det slöa lite och sen sängen! Upp och jobba i morgon bitti!
Bilderna från idag får bli en annan dag.


Julafton!

Den:2010-12-24 Kl: 07:11:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
God jul allesammans! Ska alldes strax springa till bussen och åka till jobbet men ville bara önska er en god jul först :)
Hoppas att ni får en super mysig dag med nära och kära!

Pasta....

Den:2010-12-23 Kl: 22:25:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Mina ben känns som överkokta spagettin. Är helt slut som människa. Kan ju säga att vi var inte ensamma på gränby. Och jag tror 90 % av min bekanskapskretts var där. På både gott och ont. Eller något.

Nu är jag allafall klaaaaaaaar! Alla julklappar är köpta och jag har redan fått en själv! Man får börja i förtid om man är så nyfiken som mig. Nöjd blev jag allafall! Tack babe! :)

Har dock inte hunnit med något brödbakande... Får bli en annan dag. Eller annat år. Ett annat liv? Nej då. Men tog alladeles för många timmar på Gränby och alldels för många på barnenshus, och till råga på allt var vi tvugna att åka ut till Ramsta också! Huaaa...
Är faktiskt väldigt stolt över mig själv! Inte ofta men nu jävlar! Var inne på mediamarket och skulle inhandla den sista julklappen! Panik hade jag och jag hittade inte de jag sökte. Men hittade en liten snubbe som jobbade där som jag greppade tag i. Tror aldrig en expedit har garvat och drivit så mycket med mig som han gjorde men jag bjuder på de. Han fick sig en känga han också.
De slutade allafall med att jag stenhårt skulle pruta, vilket lät ungefär så här:
Jag: ööh, ah men vad får jag den för då?
Han: Men om du ska pruta kan ju inte jag komma med förslag! Kom igen nu!
Jag: Mm... (säger ett pris som skulle innebära 600kronor i rabatt!)
Han: Hahaha ellerhuur!
Står och knaspar med Li ett tag son ger ett mer rimligt förslag.
De slutar med att han tror han gör någe bra och säger ett pris, men han säger fel men innan han har kommit på de så har jag radan sagt okej och då var de bestämt! HA! Jag vann! (okej, ni fattar ingenting men de va kul! Jag lovar)
De sista han sa dock var att jag kunde söka på nätet efter kurser om hur man prutar och sen kunde jag få komma tillbaka så skulle han ge mig ett bra pris. Haha, tsss. Jag vann allafall. De är huvudsaken!

Fan vad mycket nödvändigt jag skriver. Nu ska jag dammsuga och sen ja, finns nog att göra. Men ska väl föröska sussa hyffsat tidigt! Börjar jobba åtta i morgon!

PUSS PÅ ER!

stressstress

Den:2010-12-23 Kl: 14:03:17 / Allmänt / Kommentarer: 0
Fan vad jag är puckad. Har varit hemma i ca en och en halv timma, på den tiden hade jag ju tänkt att städa och plocka lite här hemma för att sen kunna fortsätta ikväll. Har jag gjort något sånt? Nepp. Inte ett skit har jag fått gjort sen jag kom hem från jobbet. Bra tjej. Och nu ska vi alldels strax stessa iväg till gränby centrum.

Tror att de är min grej. Att när de blir fööör mycket som måste göras så strejkar jag lite smått och gör ingenting, för att sen göra ALLT på så kort tid som möjligt. Vilket inte resulterar i så bra resultat. (kan man säga så??)
Jaja... Hoppas de går bättre för er, en sån här dag innan julafton.
Hungrig är jag också.. Men de får bli ett senare problem!

CIAO!

Trött på denna jävla kyla!

Den:2010-12-23 Kl: 07:37:35 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ingen bra start på dagen idag. Kommer bli en extremt långt dag idag känns det som. Inte bättre blir de heller av att jag sovit ungefär fyra timmar inatt, av olika orsaker. Det suger. Sova är bäst.
Men ska allafall pallra mig iväg till jobbet om en timma. Jobbar bara till tolv så de är skönt :)
Sen blir det hem och börja städa lite, sen vid två åka iväg med Li & Thomas och brottas med allafolk och köpa dom sista julklapparna och sen hem och fixa de sista!
Känner en fet stress!! Har aldrig varit så här stressad inför en jul någonsin, men det ordnar sig. De brukar det göra.
Juste, ska även hinna med att baka bröd idag. Känner en aningens press. Men skulle inte ni göra de? Om eran sambo sa "Jag skulle önska att du kunde baka bröd". hehehehe. Jag är jag och ställer mig ju självklart i försvarsposition direkt och säger något liknande som " men men... det kan jag ju!! De är bara de att öööööööh, vi har inga såna saker." De var de bästa jag kunde komma på. Sämst. Så nu är de bara att bevisa att jag faktiskt kan baka bröd... Önska mig lycka till.

Jaja, de var det jag hade för den här morgonen. Hoppas jag att jag överlever dagen trotts sömnbrist, magsmärtor och en sjukstress. Hej julen.


Onsdag kväll

Den:2010-12-22 Kl: 20:37:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter och glor på hockey! Därby faktiskt. Brukar tycka det är helt okej kul. Men nu jävlar! Riktigt kul. Slagsmål och rökbomber osv... de gillar vi!

Humöret är bättre.. lalla jag vet, humörsvägningar. Inte ovanligt när det gäller mig.
Har även hunnit med att sola! Väldans skönt var det. Dock är jag som sagt typ imun för det händer absolut ingenting!

Från de ena till de andra. Har precis kommit underfund med att jag kommer behöva äta julbord tre gånger på fredag. TRE! De är inte okej. Jag kommer rulla fram. Först åtta på morgonen på jobbet, vet ej hur de ska gå men jaja, sen hem och äta med barnen och sen iväg till brorsan och familjen och fortsätta. Japp, fettRonja är på G. Hata julen.

Nu ska jag ringa syster och sen fortsätta se matchen som dom efter mycket om och men har satt igång igen!

Puss på er!

I said I love you

Den:2010-12-22 Kl: 16:30:32 / Allmänt / Kommentarer: 0
Mitt humör har varit på topp idag! Kan vara för att jag har världens bästa jobb och lite där till men nu är humöret tyvärr nere på botten. Och lite till. Fan. Att det aldrig kan få hålla i sig. Blir så j*vla less.

Har precis städat lite här hemma, blev lite halvdant men får bli ordentligare i morgon. Det vill säga efter jobb och julklappshandling. Har en känska av att jag inte kommer vara ensam ute på stan. Men de blir nog helt underbart att brottas med främlingar. (de lät bättre än vad jag mena) haha.

Ska väl pallra mig ner till solariumet snart tror jag. Kan behövas. Har egenltigen inge lust med ett skit men får väl försöka orka.

Hoppas ni har en bra dag.



It's like this baby I once heard of

Den:2010-12-22 Kl: 07:41:46 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Väckarklockan ringde i helt fel tudpunkt idag. Varför! Drömmde helt as bra och så verkligen och så bara, PUFF! Borta. Sitter fortfarande och nästan tror att de var på riktigt. Men de kan bli. Och oj vad jag längtar!!

Annars så har jag sovit gott, vaknade dock med halsont, ingen ovanligt iofs. Om en knapp timme ska jag åka iväg och jobba! Ser inte fram i mot att gå ut i den kyla. Fy.

Är det någon mer än jag som har noll julkänsla? Två dagar kvar till julafton och jag kan verkligen inte känna en ända liten julstämning. Kan man växa i från sånt? Nää.. Tror nog inte de. Men men. I morgon ska jag ner på stan och trängas med alla andra och köpa dom sista julklapparna. Kommer förmodligen bli en händelsrik upplevelse. Men kanske kommer lite julkänslor fram.

Fan vad jag skriver skit, borde kanske ta mig upp ur soffan och klä på mig så jag slutar hacka tänder. Typ. Svinit kallt.
Hungrig är jag också. Livet är hårt.

Jaja, byyyye!


Månförmörkelse

Den:2010-12-21 Kl: 07:42:41 / Allmänt / Kommentarer: 0

Skulle tydligen vara någon månförmörkelse just nu. Typ. Ser dock inget. Orkar iofs inte resa mig från soffan för att se efter mer noggrant men ändå.
Jaja.

God morgon allafall! Sovit gott? De har jag. Som en stock. Skulle gärna ha sovit lite till men har man ett jobb som kallar så har man. Piggnar nog till mig så fort jag kommer ut.

Gårdagen var ganska icke händelserik. Förutom att katten fick någon form av hjärnskakning, gissar vi. Vi borde ha tyckte synd om honom och inte skrattat men de är väldigt svårt när han går runt och ser vääldigt full ut, ingen balans och ramlar ner så fort han ska hoppa upp i soffan. Extremt kul. Men tror de är bättre idag. Verkar så allafall.

Har väl egentligen inte mycket mer än så att informera er om!
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen försöka hitta lite kläder att ha på mig. Ni får ha en bra dag!

Puss!


Söndag. En väldigt för tidigt sådan

Den:2010-12-19 Kl: 05:55:35 / Allmänt / Kommentarer: 1
Klockan är nu tio i sex på morgonen. En söndag. Min första lediga söndag, min första lediga dag då jag bra ska göra ingenting, på evigheter! Japp. En dag som inte funnits på länge och en dag då jag skulle få vakna av mig själv, utvilad och glad. Men ändå så sitter jag här nu. Sex på morgonen. Värt. Verkligen. Bara för att man vaknar och är panik kissnödig kan man väl få somna om sen!?! Nej icke. Skit.

Men förhoppningsvis så kan jag trötta ut mig framför datorn lite och få gå och sova snart igen. Skulle inte vara dumt.

När jag ändå sitter här och inte skriver nånting vettigt eller någe roligt så kan jag ju faktiskt nämna att vi hade möhippa igår! Jajemänssan! Möhippa för Karin blidde de! Väldans skoj faktiskt! Och att se hennes min när hon såg alla oss, ja, de va nog de bästa.
Men att det ska vara så jobbigt med möhippa kunde jag inte ana! Poledancing is the shit! Så jävla kul var de faktiskt! Nej men orkar inte dra upp hela möhippan här men de var kul och jag är slut i kroppen. Undrar hur KArin mår idag?;) moahaha.

Fick precis en väldigt äckliga känsla... Att det inte skulle vara så dumt att städa lite. Nu. Klockan sex på morgonen en söndag. Bort dumma tanke, bort.

Nej, nu vet jag vad jag ska göra!! Sätta på en disney film såklart och krypa ner i sängen. Finns inget bättre. Nästan. Eller finns ganska mycket som är bättre. Ja.
Laddade ner en massa bra igår (jag meeeeenar, laddade ner och betalade så klart!!!!)   Men nu kommer de här med beslutångesten. Vilken ska man välja??!??!!? 

Ska ta mig en funderare på de!


Den som utsätter sig för kärlek, utsätter sig för lidande

Den:2010-12-17 Kl: 07:53:52 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Sovit gott? Inte jag. Eller jo de har jag nog, när jag väl somnade. Dock känns de som att jag inte har sovit en blund. Så fruktansvärt trött! Och har ont i hela kroppen, som att ha blivit överlörd av en ångvält. Blä-
Går nog inte in mer på mitt mående, räcker så.

Idag är de julavslutning i skolan. Skönt. Blir tårta och dans runt gran. Ungefär. Helt okej. Om jag tar mig upp ur soffan nån gång de vill säga..

Ha en bra fredag!

Hur ska man älska någon som...

Den:2010-12-14 Kl: 18:51:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Så länge fick jag var glad. Fan. Fan vad jag hatar mig själv. Jag är en riktigt jävla idiot.
Så trött på mig själv. Så trött på alla jävla tårar. Så trött på alla jävla ångest. Trött på rädsla, trött på alla jävla frågetecken. Trött på livet antar jag.

Helvete.

Du stampade på allt jag trodde var sant

Den:2010-12-13 Kl: 22:45:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
Dagen blev bättre till sist. Tok somnade i soffan och vet inte hur länge jag sov, var heelt död. Men vaknade allafall av att Fredrik kom hem. Fick fem underbart fina rosor! (fortsätter han så där så kan han va dum lite oftare... ;)) Nej skämt och sido. Jag blev glad. Såklart.
Så efter det kändes de lite bättre. Har lärt mig (efter 20 år) att man verkligen måste prata när det är något fel. Inte vara som jag, gå och hålla allt inom mig och sen släppa allt som en bomb! Funkar icke.

Annars då.. Har inte hänt ett skit faktiskt. Två comhem snubbar var hit och hälsade på. Dom stod och förklrade kanaler och priser och boxar och jag vette tusan allt, och jag stod där som ett frågetecken. Pinsamt. Jag döljer de ju inte så jätte bra heller. Men det slutade bra allafall. Dom gick härifrån och vi fick allt billigare. De är bra!

Har nog bara slöat oss annars, framför teve med pizza.. (ja jag veeeet........) mysbadat! Och snart är de väl läggdags antar jag. Tror dock de kommer bli lika svårt som tidigare kvällar att somna. Men hoppas på det bästa.

Sov gott ni allafall:)


Fem röda rosor= Jag vill göra allt för dig

Bra! :)


No one`s gonna love you more than I do

Den:2010-12-13 Kl: 12:16:45 / Allmänt / Kommentarer: 0
En riktigt jävla piss dag. Sovit dåligt inatt, vaknade av en äcklig känska av ångest och rädsla. Gick inte lång tid innan en bomb slog ner. Vet inte hur jag ska tackla de, men på något sätt ska jag klara det. Hur ont de än gör. Kan någon ta ut kniven ur hjärtat på mig?

Äh. Hoppas över de där.
Skulle egentligen haft en givande dag ute på Wik med skolan. Men tio minuter innan buss skulle gå så bestämde jag mig för att stanna hemma. Dumt, ja. Men kände mig inte särkilt kry igår och med tanken på natten och morgonen början så valde jag att vara hemma. Tror de var klokt, för känner mig väldigt varm och hängig. Kan ha andra orsaker men. Äh. Hade  aldrig orkat gått från Wiks slott till en kyrka långt bort åt helvete. De är inte min grej att traska på promenad mitt i vintern, massa minus och massa snö. Jag tror jag är allergisk mot det. Förmodligen.

Har ju varit väldigt dålig på att blogga dom senaste dagarna, men blir så ibland. (hur många gånger har jag sagt de)
Helgen har allafall varit bra. Eller, nja inte egentligen. Jobbade ju iofs i lördags från 10-22. De är bra! Dunder. Sen söndag 9-13. Och igår blev de även en sväng på ikea. Alltid kul! Tyvärr så har allt de dåliga tagit över min helg och ork, så jag har ingen kraft kvar känns de som. Jag är lixom, tom. Vet inte hur mycket en människa ska orka med men tror de ligger på bristingsgränsen den här gången.

Nu ska jag väl fortsätta med de jag höll på. Lyssnar på musik och läser deppiga texter. Varför gör man de? När man redan mår icke bra så ska man plåga sig själv ännu mer!? Helt sjukt. Måste sluta med de. Men inte idag.
Idag är det min räddning. De är jag, mitt varma täcke, datorn och en sjukt dryg katt.
Ja, ha en fin måndag människor!



If I give up on you I give up on me

Den:2010-12-13 Kl: 11:53:02 / Allmänt / Kommentarer: 0



If I give up on you I give up on me
If we fight what's true, will we ever be
Even God himself and the faith I knew
Shouldn't hold me back, shouldn't keep me from you

Chorus:
Tease me, by holding out your hand
Then leave me, or take me as I am
And live our lives, stigmatized

I can feel the blood rushing though my veins
When I hear your voice, driving me insane
Hour after hour day after day
Every lonely night that I sit and pray

Chorus

We live our lives on different sides,
But we keep together you and I
Just live our lives, stigmatized

We'll live our lives, We'll take the punches everyday
We'll live our lives I know we're gonna find our way

I believe in you
Even if no one understands
I Believe in you, and I don't really give a damn
stigmatized
We live our lives on different sides
But we keep together you and I
We live our lives on different sides

We're gonna live our lives
Gotta live our lives
We're gonna live our lives
We're gonna live our lives, Gonna live our lives, Stigmatized

you give love a bad name

Den:2010-12-13 Kl: 07:53:31 / Allmänt / Kommentarer: 0
så jävla ont.

God morgon

Den:2010-12-11 Kl: 08:53:22 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ingen bra morgon. Vaknade med smärta i hjärtat. Inte bokstavligen men ja, ni förstår. Vet ej varför men de nånting som gör de. Känner mig tom, borta, vet varken ut eller in. Lurad? Jag vet inte. Usch, känns som de kommer bli en kaosartad dag med mina känslor.

Nog om de. Ska strax iväg att jobba! 10-21. Jajemänssan!
Har faktiskt inget annat att skriva. Inget som är värt att ta upp och inget som jag inte kommer ångra att jag skrev. Fan. Varför ska det vara så här?

Skiter i det här nu.


Sagan ger oss svar

Den:2010-12-08 Kl: 20:14:46 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har inget och massor att skriva egentligen. Men tror jag skippar de. Har som lixom ingen lust. De är snurrigt i huvudet just nu. Av en massa saker.

fortsätter lyssna på disney musik tror jag. Japp, ibland får man sjunka till en vääldigt barnslig nivå!



Rörda av en ton
I en melodi
Kan två hjärtan slå
Så att båda två
Känner harmoni
Som om sagans värld
Blivit verklighet
Främling blivit vän
Vad ska hända sen
Ingen av dom vet

Skönheten är hon
Odjuret är han
Men så mycket mer
Än vad ögat ser
Ser dom hos varann x2

Rörda av en ton
Förda av en sång
Låter tiden gå
Börjar att förstå
Allt kan ändras om

Ska vi våga tro (ska vi våga tro)
På vår fantasi
Sagan ger oss svar
Varje väsen har
Skönhet inuti

Sagan ger oss svar
Varje väsen har
Skönhet inuti!









jag vill bara vara jag

Den:2010-12-08 Kl: 17:22:27 / Allmänt / Kommentarer: 0
Disney låtar måste ha dom bästa texterna i världen. Och allt. Älskart! Tror jag har kommit in i en svacka.






älska mig för den jag är

Den:2010-12-07 Kl: 17:22:12 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hemma! Har varit otroligt seg idag, men blir väl så när man inte går och lägger sig i tid! Fy mig. Men de är vissa saker som uppehåller en ibland:)
Ingen speciell dag idag. Engelska till och börja med, astråkigt. Hatar det mer än döden. Nästan. Inte riktigt. Sjöng jullåt (dagisnivå), såg film och lekte charader! Givande lektion, verkligen!

Sen 1½ timmes lunch! Seeegt. Men jag spöade folket i kort, som vanligt ;) Nästan! Och sen kom de, de som jag hade haft en knut i magen över i flera timmar. "redovisningen" av mitt PM. Fyfan säger jag bara. Jag haaaaaatar att redovisa. Visserligen var de bara att läsa ur papprena som man skrivit men ändå, de är hemskt. Men nu är de över. Nu kan jag andas och knuten är borta. De är bra!

På hemvägen sprang jag in och solade lite med Fredrik. Han ser nu ut som en mörkhyad person. Eller asså, ja. Ni fattar. Jag dock. Funkar inte. Tror jag är immun mot solarium eller något. Solade ändå i de starkare idag, 12 minuter! Något är fel...

Nu har jag precis ätiit, blev så exlusivt som färdig pasta i sås. Typ. Bara att värma i micron! gott! Man får bland.

Har ni haft en bra dag? Hoppas på de!

The good and the bad

Den:2010-12-06 Kl: 23:59:53 / Allmänt / Kommentarer: 0
Go kväll! Klockan är tolv och jag kom precis på att jag måste verkligen börja ändra mina läggningstider! Somnar nästan aldrig innan ett längre. De är inte okej. För jag är död när klockan ringer sju dagen därpå.. Får jobba på de..

Var en skön dag idag. Var i skolan till halv tolv, lyssnade på lite redovisningar, (min tur i morgon, hjälp.) Sen åkte vi ner på stan halv tolv. Jag, Monika, Anders och Eric gick och käkade kina sen mötte vi upp resten av klassen på stadsarkivet där vi började med våra "forskningsarbeten". Helt okej. Svårt och tyda anteckningar från 1800 talet bara.. Men men.

Väl hemma gick jag och Fredrik och handlade lite. Sen till vårdcentralen med hans knä och sen blev de solning i en kvart! Såååå skönt! Dock ingen effekt. Jag är fortfarande kritvit. I morgon ska jag nog ge mig på dom starkare grejerna! höhö.

Ja, de var de de. Nu blir de strax film! 13 hette den tydligen. Kort och gott. Inte gott som i gott. ah.

God natt!:)

Ett bra förhållande känns igen på att det alltid kan bli bättre - och alltid blir bättre.

Den:2010-12-05 Kl: 18:07:52 / Allmänt / Kommentarer: 0
Happ. Jag har skit tråkigt. Blidde inger besök av syster och company.. Blir i veckan istället.
Men fick ju alla fall lägenheten städad och fin! Inte helt fel. Så nu är de så rent och mysigt. Man borde få ha adventsljusstakar och allt sånt året om. Så himla mysigt ju! Plus att jag har tänt femtioelva ljus för att slippa frysa ihjäl.
Intressesmurfen antecknar antar jag!?!?!?

Men ja, jag har skit tråkigt. Klockan är sex, massa timmar kvar tills läggdags. Blää.. Kanske borde se lite på Trolltyg i tomteskogen! En av världens bästa filmer!

Skit samma. Bye!

andra advent

Den:2010-12-05 Kl: 08:06:21 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Jag var som en död räv när klockan ringde för drygt en timma sen. Helt slut. Men inte så konstigt, var ett tag sen jag fick sova ut ordentligt! Men sånt är livet!
Ska alldels strax bege ig ut i kylan och iväg till jobbet! Senare får vi besök av syster med familj! Träävlans:)

Var väl ungefär de jag hade på hjärtat denna trötta morgon.. Måste föröska hinna med och sola i dag också! Liiite brun skulle ju inte skada att bli.

Se på lite mer pettson och findus kanske innan man måste gå...

fjärde december

Den:2010-12-04 Kl: 18:26:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
Lördag kväll. Lugnt som i en filbunke blir det. Vad annars?

Har jobbat tidigare idag. Skojjigt värre! I morgon också!:) de är bra!
Sen var jag ut till Ramsta och gratta lill skruttan, ätit mig fet på tårta och druckit mig full på glögg. Inte full som i full utan.. Äh, skit samma!

Nu är jag hemma allafall! Har precis varit nere och solat lite! Skööönt. Hej fräknar.

Kanske ska laga lite mat. Hejs!

Jag vet, jag suger på de här.

muuusic

Den:2010-12-03 Kl: 19:38:34 / Allmänt / Kommentarer: 0


haha hur bra som helst!

dödare än dödast

Den:2010-12-03 Kl: 16:33:35 / Allmänt / Kommentarer: 0
Heeelt död. SKulle kunna gå och sova nu på bums.. (nej man kan inte säga så, jag vet.. )
Lite kaosartad dag i skolan, men bara lite. Märktes att det var fredag. Men jag gillart ändå.

Snacka om att jag har tappat blogglusten. Nu ska jag eta god mat och sen blir de idol lite senare!
Upp och jobba i morgon...

Trevlig fredag!

De finns en gräns

Den:2010-12-03 Kl: 07:59:56 / Allmänt / Kommentarer: 1
Måste ta nya tag! Gå vidare, glöm allt skit. Kan inte vara så svårt. Kan inte vara så svårt... Jo, de är skit svårt. De är svårt att inte störa sig på vissa små grejer de är svårt att inte bli förbannad på folk som lägger sig och vill förstöra...
Men jag klarar de. Japp, de gör jag. Jag måste.

Skoldags....

the passion is gone and the flames died down

Den:2010-12-01 Kl: 18:47:28 / Allmänt / Kommentarer: 3
Jag är en sån jävla svag människa. Varför? Varför kan jag bara inte få vara stark som alla andra?
Jag vet vad jag borde, jag vad som är bäst men ändå så..

skit.
Hade en trevlig stund med Hanna idag allafall. Trotts debbiga samtal och att vi kasta skit på livet (de kastar ju skit på oss så varför inte?) så fick hon mig ändå glad. Underbara människa!

Nej men om man ska fortsätta..

RSS 2.0