Love is something wonderful

Den:2010-05-31 Kl: 21:04:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ååååh vilken skön dag vi har haft idag!
Klev upp åtta och kom iväg hyffsat tidigt för att göra ärenden i stan sen mötte vi upp Camilla, Oskar och lilla Viktor i statsparken. Satt där och lata lite sen hem för att bara sitta ute och lata lite till och njuta av solen. Dock känner jag nu att mina axlar fått för mycket sol... Typiskt. Samma sak varje gång solen kikar fram. Men de går över :D Jag har allafall blitt lite brun så jag är nöjd!
Blev även grillning lite senare, mumma! Tjockt och gott.. Undra när jag ska börja med min frukt/grönsaksdiet.....(?)

Nu är jag trött, ska väl kika runt lite till sen blir det nog att hoppa i säng.

Juste, helgen. Ööh, ja vad hände då..
Utång på lördagen. Gjorde ett tappert försök att komma in på Flurran, fick fet nej. Hade jag kommit den tiden som var planerade så hade de nog inte varit några problem men, jaja. Blev etage allafall! Och det var ju inte helt fel de så :)
Söndagen spenderades ute hos mammsen såklart. Morsdag. Jag och min smarta syskon ville inte vara så tråkiga och bara köpa en blomma eller nåt annat vanligt man alltid köper så vi slog ihop våra hjärnor. Vilket slutade i något ganska fult. Men mamma sa att det var fint :D (och hon skulle väl inte ljuga för oss?)

Hoppas ni haft en bra dag i solen! :)

måste bli bättre på att lägga upp bilder........

God morgon

Den:2010-05-29 Kl: 09:25:11 / Allmänt / Kommentarer: 1
fattar inte varför mitt humör vägrar att bli lite bättre.. Eller ja, lite anledningar kan de väl finnas men ändå. Skit. De blir väl bättre..

Idag händer väl inget speciellt vad jag vet. Skulle vilja hitta på nå skoj men finns ju så otroligt mycket att välja på i den våran roliga stad.. not.

Äh, Ja juste, såg på filmen Instängd 2 igår. Vidrig var den. Men ganska bra. Dåligt slut dock. Helt okej film alltså.

Ha en bra (blöt) dag.

Solen kikar fram

Den:2010-05-28 Kl: 17:40:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Inge bra idag, eller för tillfället. Jag vet inte. Livet kan ju inte alltid vara på topp.....

kväller

Den:2010-05-26 Kl: 23:10:27 / Allmänt / Kommentarer: 0

Här sitter jag. Pigg och vaken. Fattar inte att jag ska vara så pigg oå kvällarna nu för tiden, jag menar, jag ju ändå upp tidigt i morrse... Jaja.

Har precis suttit och kollat på några avsnitt av första säsongen av desperet houwfie. kjddjksx! Ja, Jätte skojj allafall. SKa väl fortsätta snart, men bäddar nog ner mig i sängen då breve älsk, min rygg börjar göra en anningen ont.
Meeen först ska jag tippsa om en bra film, skit, som jag inte kommer ihåg namner på just nu... Sååå de får bli i morgon! Såg den allafall tidigare i kväll. Grät en skvätt. Jaja laaarv..

God natt med er!


Ingen kan på samma gång vara förälskad och klok

Den:2010-05-26 Kl: 13:39:50 / Allmänt / Kommentarer: 0

Hej på er!
Idag ringde klockan halv åtta. Japp, jag har sommarlov och ställer klockan ändå... Dock inte helt utan anledning. Jag och Fredrik skulle hinna fixa lite ärenden och skönt att ha klart allt i tid! Så så blev de :)

Sen har vi väl inte gjort så mycket mer. Ätit lunch, diskat och snart är det dags för tvättstugan! Wiie. Superduper kul. Not!

Såg en film igår kväll frästen, Its complicatet. Den var riktigt bra faktiskt! Så har ni inte sett den, se den! :)





                                                       "Den som söker en vän utan brister blir utan"


Det största är ej att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall

Den:2010-05-25 Kl: 20:16:26 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har precis kommit upp ur ett varmt bad. (fööör varmt dock) Men det var skönt, så nu är jag ren och fräch!;D
Om 45 min börjar desperata hemmafruar, spännande värre! Dock har jag inte orkar gått och något gott att dricka eller äta till, men det får väl gå ändå...

Var ju ner på stan som sagt med mamma och Li! Blev lunch och shopping av skor. Jag var nöjd med mina tills jag kom hem och Fredrik sa att dom var fulla... Dumma! Men jag behåller dom nog ändå... Man kan inte alltid göra alla nöjda! Höhö.

Sen blev det hem, och ganska snabbt ut och fladdra igen, först till vårldcentralen och sen åkte vi upp till Gränby och kikade runt lite. :)

Trevlig kväll!


Tisdag

Den:2010-05-25 Kl: 11:05:03 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Sovit gott?
Tråkigt väder idag, men ska ändå ner på stan och luncha med mammsen och syster. Blir nog mys.
Annars har jag väl inga större planer och inget spännande att skriva heller.

Happ, klä på sig lite då och sen cykla ner på stan.

Ha det!

Blixt och Dunder

Den:2010-05-23 Kl: 20:25:57 / Allmänt / Kommentarer: 1
Gårkvällen behövs inte nämnas tror jag. Förutom att det var mestadelskaos och tidig hemgång. Tur att jag har en så bra Hanna! :) Guldvärld hon!

Idag har de vari så skööönt. Knappt rest mig ur sängen. Slappt och skönt. Eller när åskan var som värst var vi tvugna att åka till affären, haha. Eftersom Fredrik är så rädd för åskan (säg inte att jag sa de...) så kände han sig tryggare i bilen. Haha. De är faktiskt jätte kul .

Nu därimot börjar jag bli extrem rastlös. Funkar inte för mig att inte göra nångonting en hel dag och en hel kväll. Finns dock inte mycke man kan hitta på nu så de lär vi inte bli något spännande.
Funderar på at ladda ner någon bra film, men hur lätt är det att komma på någon bra då?! Fick ett tips om the notebook, den är ju helt underbar men kan den typ utan och innan så den dissar jag nog.

Äh, kanske kommer på något.

Ha en bra kväll!:)

sommaren är häääär

Den:2010-05-22 Kl: 16:59:14 / Allmänt / Kommentarer: 0
usch vad dålig jag är på upptadera.

Jag har allafall sommarlov nu! Wiiie, plus lite panik på det. Men det blir nog bra tillslut.
Avslutningen var jätte bra åtminstonde! Började med att åka buss ut till Wik, där fick i Riddarsalen lyssnade vi på lärare som pratade, sjöng och spelade instrumment. (ja våra lärare är ytterst begåvade....) Sen fick vi gå fram en och en!!! (förstår min feta panik?!?! Det va hemskt...) Men jag gjorde de allafall och fick betydgen och en bok. Icke värt det kan jag ju säga.
Sen fick vi mat och godsaker och sen samlades hela (stor del) av skolan i statsparken där vi tillbringade resten av dagen och kvällen! Väääldigt mysigt och skoj. Dock fick det ju sina konsekvenser, jag var inte frisk när dagen började och idag, tre dagar senare har det knappast blivit bättre. Bajs. Jag vill kunna njuta av det fina vädret!

Ja, det var lite kort om min avslutning allafall, bilder kommer en annan dag.

Idag har jag och Fredrik grillat! Efter det somnade jag och drömde om att jag skulle få vara frisk.. Typ! Men det var gott att grilla allafall. haha.

Nej nu skiter jag i de där..

Hejs!

maybe your blind because you didnt see me shine

Den:2010-05-17 Kl: 20:54:12 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sjuk. Dunder sjuk, de värker överallt. Riktigt pain! Öron, hals (halsen gör dubbelt ont) nacke, armar, ben. Måste ha ett farligt virus inom mig. Typ. Låt mig bli frisk till i morgon bara, snälla gud!?!

Vi ska åka Carl Gustaf båten till Skokloster (?) i morgon, och det ska vara bra väder så jag vill bara vara frisk och få njuta av de! Tryckt i mig alvedon och Ipren så borde väl bli lite bätte. Håll tummarna.

Nu ska jag se på Svenska Hollywoodfruar och tycka synd om mig själv!

Hejs.

me myself and I

Den:2010-05-16 Kl: 11:54:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
Här sitter jag och diggar roxette. Haha.
Ingen bra dag idag. Vill bara försvinna! Inget blir ju bättre av att huvudet dunkar och att illamåendet vägrar ge mig sig. Suck.

Antar att det inte blir mycket att göra idag. Känner bara för att låsa in mig och ligga i sängen hela dagen. Men först ska jag nog ta en långpromenad, kan behövas. Rensa huvdet lite. Ja, vi får se..


bara massa skit

Den:2010-05-15 Kl: 22:01:34 / Allmänt / Kommentarer: 0
Its not same when I speak and look at him. I maybe change but so have he. I see his eyes, the same old eyes but the he breake me down and let the feelings die!


Nu ska jag försöka sova. Har en fruktansvärd huvudvärk. usch.

bad feelings

Den:2010-05-15 Kl: 21:06:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tänker inte nämna så mycket om gårdagen, och bilderna kommer sen. Men jag hade kul, en av dom roligaste kvällarna på länge. Tyvärr så slutade den inge bra.

Idag har jag mest slöat och inte mått bra. Försökt njutit av solen lite, har varit sjukligt varmt! Men jag klagar inte. De får gärna fortsätta!:)

Ikväll händer väl ingenting. Försöka bli frisk så jag får väl vila.

Ja, det var det jag hade att skriva om just nu. Har ingen lust med någonting. Så jävla trött på allt bara.

Fredag

Den:2010-05-14 Kl: 11:44:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
Fybubblan vad det åskade igår kväll! Och i natt.. Lite läskigt faktiskt.
Jag har varit vaken sen halv fem.. Halv fem. Jätte drygt. Var inte trött och hade inte ro i kroppen så det var bara att kliva upp.

Nu ska jag hoppa ner i ett bad och ta hand om mig själv! Sen cykla ner på stan och föröska hitta nå fint, sen blir de en promenix med Boss, får inte bli så lång i dag pga vädre, och sen hem till min favorit Hanna!:)

Ha en bra dag!

nanana baaaatmaan

Den:2010-05-13 Kl: 22:11:38 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja, jag har fortfarande jätte tråkigt! Jag vill gå ut på krogen, få göra mig i ordning, gå ut och träffa kul folk,dricka alkohol, vilket var hundra årsen. Jag vill gå uuuuut. Nej vadå, jag är inte desperat?
Men i morgon blir nog kul allafall! Ser faktiskt fram i mot de.
Ska hem till Hanna och grilla och umgås och dricka vin! De blir nog mys. Hoppas jag!

Jag borde gå och sova, så jag slipper ha tråkigt, men jag är inte trött, så de går inte. Måste sluta sova till tolv om dagarna, de funkar inte. I morgon ska jag gå upp... nio! Japp, ska ställa klockan (man får väl snoza en timma va!?)

Nej men, fortsätta glo på gamla bilder kanske, har sutiet ett tag och glott igenom bild efter bild på bilddagboken och guuuud vad det väcker minnen!! Bra minnen! Sammtidigt som jag känner lite saknad, varför blir de helt plötsligt så, att man slutar umgås med vissa? Kan man sluta förändars och bara fortsätta som de alltid varit! Äh, nu blir det bara sånt där onödigt och oförsåligt pladder, som vanligt när jag ska skriva nåt.

Jaja..
Hej då!

Världens tråkigaste torsdag

Den:2010-05-13 Kl: 19:18:32 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag kan inte komma på när jag hade så här tråkigt sist! Så jääävla raslös!
Skulle kunna göra vad som helst (förutom städa och liknande)
Funderar på att ta en promenad men de är så sjukt tråkigt att gå själv, och då tänkte jag att jag kan ringa och fråga Ellinor om jag får låna Boss någon timme men då jag kom jag på att de är jag alldeles för feg för. Så, nu sitter jag här, uttråkad och depp på livet. Det var kanske att ta i men ja. Ni fattar! Sugen på glass är jag oxå, inte mat, vilket är konstigt för jag har inte ätit än idag, äta är inge skoj, inte idag allafall. bläää.

sååå, den som har några bra tips om vad jag kan hitta på i den tråkiga värld, säg till! nu och på en gång! Tack.

it takes two to whisper quietly

Den:2010-05-13 Kl: 13:44:01 / Allmänt / Kommentarer: 0
Torsdag i dag och jag vet inte vad som sker i dag! Är sugen på att åka ner på stan, shoppa upp det sista på presentkortet, byta skorna, och lite sånt. Men jag känner mig ful och orkar inte göra mig i ordning så blir nog bara att hålla sig inne idag!

Ja, det var det jag hade att säga.


Tattooooo

Den:2010-05-12 Kl: 17:55:38 / Allmänt / Kommentarer: 0

Är så extremt sugen på att tatuera mig! Jag har ett humm om var och vad men de är ändå svårt! Jag hittar inte den perfekta, men lite smakprov har jag hittat...













Den här vill jag ha, (hindiska eller grekiska) i nacken och neråt... Fint va?:D

Resten ska bara komma på att göra på mitt eget sätt och sen bestämma var jag vill ha någon... Inte lätt!


Vilken härlig dag!

Den:2010-05-12 Kl: 15:59:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
Var ett tag sen jag skrev nu känns det som. Men ibland orkar man bara inte!

Det har varit helt otroligt varmt idag! Super skönt! Jag och älsklingen gjorde lite ärenden på stan och njöt av solen!
Blev även lite överraskad så nu är vi förlovade!:) <3 Och jag tänker bara lyssna på dom possetiva kommentarnarna!

Nu ska jag snart ut med vovven Boss! Trodde det var sista gången i fredags men icke. Ska bli skönt! Kan aldrig få för mycket sol! Hoppas det håller i sig till helgen oxå!

Ha en bra dag alla glada!:)

Breath and Life

Den:2010-05-08 Kl: 20:33:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
Regnet öser ner utanför fönstret. Skit tråkigt. Fast lite mysigt oxå. Tänkte burra ner mig i sängen och glo på Snabba Cash om ett tag. Redan sett den ett par gånger men den är bra och han är snygg!

På tal om ingenting så var polisen här nyss.. Det plingade på dörren och jag gick fram till titthålet för att kika vem det var då hör jag; "Det är från polisen!" Hjälp... Öppnar och där står två stycken..
- Mår du bra!?! frågar dom
-ääh, Jaaa?!
-Är det säkert?`
- Haha ja.. Jag kunde inte hålla mig för garv.
-Hmm jahaaa, vem bor med här då?
- Fredrik...
-Jaha, men om allt är bra här då måste vi ha kommit fel, för det var en kvinna som inte mådde bra.
-Jaha oj då, men jag mår bra allafall. Förutom att ni höll på att skrämma livet ur mig!!
-haha nej men du behöver inte vara rädd. Hej då!:)

HAha. det var skoj faktiskt. Dom såg så roliga och frågande ut. Poliser är bra knäppa.

Iallafall. Dagen har  gått hur fort som helst idag!
Har varit på gränby centrum med Hanna! Blev inget shoppande men jag fick alla fall umgås med min brutta lite!
Sen har syster varit här och hämtat Helge (en av kattungarna) så nu har vi bara två kvar..

Japp det var de!
Trevlig lördag kväll på er!:)

Fredag

Den:2010-05-07 Kl: 08:26:57 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu är det skola. Jag är opepp och depp.
men det är sol allafall..

nostalgi

Den:2010-05-06 Kl: 22:13:14 / Allmänt / Kommentarer: 0



Tänk vad lite musik kan göra med humöret. Syster var så snäll och påminde mig om det här hitbandet!;D
Kommer ihåg det gamla kassetbandet vi hade med dom.. Haha. Jag vill vara barn igen.


Jag förstår inte...

Den:2010-05-06 Kl: 21:37:20 / Allmänt / Kommentarer: 1

Jag kan inte förneka det. De gör ont. Eller ont, de... jag vet inte. Men de blir bättre. Visst blir det? Säg att det blir det. Låt mig tro de. Låt mig leva på hoppet.
Kan det bara ske en ända bra sak, kan jag få ett tecken att det kommer bli bättre, någonting. Eller ska man leva i ovishet. Är det det som är meningen.. Jag vill inte.. Jag orkar inte..
Skjut mig. Gör någonting, gör så att någonting sker. Hur mycket ska man orka med? Finns det ingen gräns.
Visst, jag kanske överdriver men just nu känns allt bara för mycket. Jag är väl en svag människa, man ska väl bita ihop och le, låtasas som att allt är jätte bra, men jag tycker inte att jag gör annat.
Det jag egentligen vill be om är inte mycke, jag begär inte mycket, men ibland blir det för mycket på engång och då.. äh jag vet inte en själv vad jag försöker få fram. Jag ger upp.

Ni får en bild på Gul. Han är söt. Jag vill vara en katt. Så enkelt.




Inte som man tänkt sig

Den:2010-05-06 Kl: 17:07:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag är lättad! Blev inte alls så mycket att göra som jag trodde idag! :D Så jag är nöjd!
Vaknade i morse, inte alls pigg men drog mig upp tillslut. Sen har vi haft psykologi hela dagen. Väldans skoj faktiskt.
Fick även två timmar på mig att göra en "inlämningsuppgift" som de så fin heter plus ett annat arbete.. Det var på håret men jag hann! Fick även massa beröm för tidigare arbeten jag lämnat in och läraren tyckte jag måste göra nå av mitt skrivande, välja en skrivarlinje, bli författare... Ja jag vet inte vad hon fått dom dumma ideerna ifrån. Knäpp.
Ja, jag fick även höra en sak till som fick mig på bra humör idag! "Har du gått ner i vikt"! Finns nog inget annat som kan få en på bättre humör än en sån kommentar. Sååå, tack Farzad! ;D

Nu har jag precis städat undan lite, Fredrik sover, ska väcka han snart. Stackarn är ju sjuk.. Men ett par timmar räcker, man ska kunna sova på kvällen oxå!:D
Nu blir det tvättstugan. Oerhört skoj..... Sen spelar Djurgården lite senare. Ska väl föröska fixa till någon god mat fram tills dess oxå :)

Ha det!

sol,regn,sol,regn, sol....

Den:2010-05-05 Kl: 20:00:25 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ja vädret har varit som det varit idag. blää..

Har väl inte varit nåt speciellt i dag heller. Upp tidigt, skolan ett tag, diskat, tagit ut tissemissarna, oooj vad läskigt gräs var! haha. mina söta små hårbollar..

Ska alldeles strax sätta mig framför teven och kolla på Anna Anka söker assistent.JA, jag tycker det är bra... Ska även föröska lägga mig tidigt för engångs skull. Skulle inte skada, särkilt inte eftersom de känns som jag har tusen saker att göra i morgon.. SUCK! Fööörst skola, gå ut med hunden en timme, åka på 60års "kalas", tvätta, kolla på matchen... ööööhm ja. Vi får se hur det går.

Nej men ojsan nu börjar det!

pöss!


en trött jag

Den:2010-05-04 Kl: 20:39:42 / Allmänt / Kommentarer: 0

Åååh vad jag är trött! Och mätt..
Och nu känner jag att jag inte hade så mycket att skriva heller.. Desperata hemmafruar snart allafall! Veckans höjdpunkt. Och det ska nog avnjustas till lite vindruvor! (ja fast jag är tjockmätt..)

Var ute och gick med Boss idag allafall! Över en timma. Jätte skönt men mina fötter tyckte inte desamma märkte jag när jag kom hem.. Ajaj. Ellinor sa alla fall att Boss hade vari så glad på kvällen efter jag vars ut med han, så hon trodde han trivdes med mig. De är ju alltid kul att höra! :D

Har även suttit på sjukhuset med Fredriks knä! Efter en lååång tid så fick han röntga allafall. Ja, nu vet ni de oxå!;D

Nej ska nog förbereda för en timmes teve tittande nu! Kaffe och vindruvor.. mmm!

Ni missar väl inte?!?!?

                                                                            


















Varför kan jag inte lägga bilden på mitten utan att texten oxå hamnar på mitten!?!?!?


Fjärde Maj

Den:2010-05-04 Kl: 12:13:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Har precis tryckt i mig frulle/lunch för idag! Specialmilkshake.. Haha. Men god blev den! Och mätt och belåten blev jag.

Var ett tag sen jag skrev men ja. Igår såg jag och Fredrik på Avatar. Jag trodde faktiskt den skulle vara ganska dålig, men oj så fel man kan ha. Hur bra som hels. Allt var så fint. Åh, ja jätte bra allafall!




Annars har det väl inte hänt så mycket. Helgen och Valborg var lugn. Blev tivoli med syskona och barnen. Även Fredriks syster. Lite mysigt sådär :) Även fast det var svin kallt iofs...

Tar fortfarande hand om björnen Boss, och jag blir bara mer och mer förälskad i han.. Haha. Jag vill ha!!!

Nej inget mer att skriva. Ska gå och ge kattbebisarna lite mat. Dom är heeeelt extremt jobbiga ibland! Men de där söta och charmiga tar tyvärr över så man kan ju inte bli arg på dom...
Vi har allafall bestämt att Gul (ja, han heter så för tillfället.......) ska följa med oss sen när vi flyttar! :D Wiie.

Nej juste, mat till dom var de ja. Sen blir det lånpromenad med Boss :)

 


RSS 2.0