the good, the bad and the unknown

Den:2011-02-28 Kl: 20:54:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Och så börjar även måndagen lida mot sitt slut. Smått ångest att den tog slut så fort, har inte "hunnit" plugga ett endaste dugg. Jag är dålig. Men det var så mycket roligare att åka iväg till Gränby centrum med Magda och Hanna. Klart att det går före! Var hundra årsen vi träffades alla tre. Så ja, det var kul! Inhandlade ljus. Doftljus. Haha kul tjej va?
Ja mer än så har inte hänt. Men det räcker ju. I morgon börjar skolan igen. Känner mig noll taggad på det men inte så långt kvar nu till det är slut på den här terminen. Sen är det bara ett år kvar... Bara.

Mitt choklad intag dom senaste dagarna har gjort onda resultat på min hy. Mysigt. Fan. Aldrig mer choklad. Inte på ett tag allafall..
Och jag efterlyser en crosstrainer. Vill ha en nu på bums. Det skulle ju vara en liten riktning åt ett sundare liv! Sååå, någon som har en till övers kanske!? Hojta i såfall.

Nu ska jag vara trevlig mot min prins! Jag kan om jag vill !:) Nutte.

Natti!

Sanningen är inte alltid en dans på rosor

Den:2011-02-28 Kl: 10:13:16 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Råkade sova lite för länge idag så jag blidde hemma från skolan. Gör inget. Ganska skönt! Måste lära mig att gå och lägga mig tidigare på kvällarna! Dock inte så lätt när man lever ihop med en nattuggla. Men det gör inget, det är mysigt.

Såå, vad ska jag ägna min lediga dag åt då? Något bra. För den började fan inte bra. Kliver upp ur sängen och kikar ut i hallen. Ligger ett vitt täcke av en söndersmulade toarulle. Papper överallt... Katten lever farligt! Men ja, jag ska väl försöka plugga lite grann, blev ju inte mycket gjort utav det under lovet som jag hade tänkt. Sen så ska jag springa ner till vårdcentralen och ta reda på vem min husläkare är. Eller om jag kanske kan få mig en ny. Det återstår att se.

Det var det. Puss på er

Japp, jag lever

Den:2011-02-27 Kl: 07:57:16 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Har verkligen inte någon som helst lust att skriva här längre, meeen i brist på annat så gör jag det nu ändå.
Vad har hänt sen sist då tro... Jobbat, legat hemma för ett återfall av feber kom på besök. Jobbat lite till. Igår var bror med familj över och fikade. Trevlans!
Ja det väl det ungefär. Inget märkvärdigt.

Igår såg jag och Fredrik en jävlig bra film, så den rekomenderar jag för er som inte sett den! He was a quiet man heter den. Så, se den!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka iväg och jobba. Fattar inte vad jag ska upp så tidigt att göra. Helt onödigt.

Men ni får väl ha en bra dag då! I det fina gråa vädret..

Jag är besatt

Den:2011-02-23 Kl: 17:35:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ganska nyligen hemkommen i från stan! Efter jag slutat jobbet mötte jag upp Hanna, gick och fikade och pratade om allt som vi missat! Ses ju alldels för sällan så det fanns en del smaskigheter! haha.
Sen strosade vi mest runt och kikade i affärer. Hanna shoppad och jag dreglade. Typ.

Nu är jag hemma. Isbit dock. Men mitt blåbärste gör nog susen! Min hals mår inte bra idag! Och snuvan vägrar att försvinna.. Tror inte det skulle skada att stanna hemma och inte jobba men plikten kallar. Inte mycket att göra.
Och min huvdvärk jag hade i morse. Det var det västa jag har varit med om! Gråten var vääääldigt nära men jag kröp till jobbet och tillslut försvann den! Låt den aldrig komma tillbak..

Nej nu ska jag fortsätta bli varm, lyssna på Beatles som jag har blivitt smått förälskat i dom senaste dagarna. Och sen laga lite mat kanske!

Kan någon svara mig om varför låtarna på spotify inte byter av sig själva?! Att de stoppas efter en låt och man måste trycka själv. Sjukt drygt.

Jaja. Trevlig kväll på er!


Jag föll och du fångade mig

Den:2011-02-22 Kl: 10:33:32 / Allmänt / Kommentarer: 0

God morgon!
Den här natten har känts väldigt lång! Men känner mig ändå ganska utvilad. Tror de är nära nu att jag ska bli frisk. Känner mig bara tung i huvudet och extremt svag i kroppen. Och lite ont i halsen. Och snorig. Men mycket bättre än innan allafall! Såå, nu är det slut på vila. Är sjukt rastlös och tänker inte ligga i den här soffan en dag till.
Ska strax sortera all tvätt och springa ner till tvättstugan. Sen behövs det verkligen städas här hemma så ska väl försöka mig på det också. Och lite senare ska jag följa med Fredrik till sjukhuset. Så jävla nojig men hoppas på det bästa.

Från det ena till de andra. (Jag är på bra på att byta ämne väldigt smidigt..) Men. Pinsamt nog så har jag fått världens träningsvärk i höger arm. Varför då tror ni? Jo, för att jag har kastat kattens leksak femhundra elva gånger om dagen dom senaste dagarna. Snacka om vältränad tjej. Haha. Nu får han kasta den själv...

Jaja. Lite brottom så ska kanske hitta lite kläder att ta på mig!


Bättringsvägen...

Den:2011-02-21 Kl: 18:12:05 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tror faktiskt jag börjar känna mig en aningens bättre. Dock går det i vågor så om en timme kanske jag ligger i koma igen. Det återstår att se.

Sov till nästan ett idag... Råångest! Inte ofta jag sover till ens över tio så fybubblan när det blir så här länge. Men jag behövde de förmodligen.

Även denna dag har varit väldigt slö. Har inte blivit många knop gjorda. Men de är väl bra att vila upp sig till resten av veckan. I morgon är det tvättid som står på schemat. Sen är det jobb onsdag till söndag! Och sen är det slut på lovveckan. Underbart...

Men är allafall på väldans bra humör idag. Den där gråtattackpanikångest händelsen som hände igår kanske gjorde susen trottsallt.
Sen att Fredrik sa något i stil med: "Du därimot måste börja äta, du blir så jävla smal. Ibland känner jag benknoterna". TACK älskling! Tror dock inte han menade de så som jag tog de men. Sånt blir jag glad över att höra.

Nu ska jag roa mig med lite repris från Big Brother igår (ja, jag såg det igår men jag älskar att se program två gånger) Tyckte iofs det var ganska värdelöst men ändå. I brist på annat medans Fredrik är på styrelsemöte så!


det blir alltid värre framåt natten..

Den:2011-02-21 Kl: 00:09:34 / Allmänt / Kommentarer: 0
Kan man lugnt säga att det blir. Värker i exakt varje kroppsdel tror jag.
Och jag har noll koll på mitt humör. Jag som är känslig i vanliga fall och kan inte riiiiktigt styra mina humörsvägningar.
Jobbig kväll kan man säga. Visst det är skönt att gråta, men bara om det kommer någe bra efter. Inte om de bara blir värre.. Spelar ingen roll hur många tårar.

Känner att jag inte kommer sova en blund i natt. De är för mycket nu. Jag klarar inte av det.

Blåbärste!

Den:2011-02-20 Kl: 17:36:47 / Allmänt / Kommentarer: 0
Mmmmmmm vad gott! Nu jävlar kommer jag bli frisk! Nu har jag och Fredrik laddat upp med massa te och honung, nu får det vara slut på sjukstuga här!

Annars då? Inte mycket. Tog min sista krafter till att städa köket och diska bort all disk. Så nu är det fint allafall! Nu blir det nog soffan resten av kvällen. Är ju både Solsidan och Big Brother! Pinsamt att dom sänder det igen efter så många år men jag ska se ändå! Åtminstonde idag.

Ja. Men trevlig kväll på er!

Bihåleinflammation?

Den:2011-02-20 Kl: 08:22:31 / Allmänt / Kommentarer: 0
Kul att man vaknar innan åtta nu när man är ledig.. Helt jätte värdelöst.
Har en hemsk känsla att jag kan han, på väg att få bihåleinflammation. Skulle inte bli förvånad för de får jag fan jämt när jag åker på sån här dunderförkylning.  Det är hemskt.

Ska leta reda på en bra film, hämta täcket och lägga mig i soffan. Förhoppningsvis kan jag somna om!


blubb..

Den:2011-02-19 Kl: 19:56:47 / Allmänt / Kommentarer: 0

ååååh vad sur jag är........
Jaja.

Har precis bestämt mig för att jag måste färga håret. Då är den stora frågan, hur!? Eller inte hur som i hur utan vilken färg?! Lutade först åt brunett men sen så tänkte jag efter. De är ju snart (förhoppningsvis sommar) och då är det så mycket bättre med massor av ljusa slingor. Men de betyder att jag måste gå till en frisör, för annars blir det med all säkerhet gult. Och det vill vi inte. Så, de får nog bli att jag önskar mig det i present...

Mm. Sånt filurar jag på när jag är sjuk. Kan vara att man känner sig så extremt ful och äcklig. Ja..

Snälla sommar. Komsikomsi nu. Du behövs mer än någonsin nu!!







Haha Magdas fina ballong till mig!


tänker fortsätta gnälla..

Den:2011-02-19 Kl: 11:57:54 / Allmänt / Kommentarer: 0
.. för jag liiiider! Tror jag har feber. I natt också enligt Fredrik. Kul. Jag kommer aldrig bli frisk! Kommer få sitta instängd heeela lovet.
Och humöret blir ju inte bättre när solen tokskiner utomhus! Såklart den gör det. Varför skulle den inte göra de nu när jag inte ska gå ut? Sen när (OM) jag blir frisk så kommer den försvinna och så blir det snöstorm igen. Japp. Positiva tjejen!
Såå. Vad ska jag roa mig med. Fredrik sover. Katten sover. Jag ska se film. Fast så fort jag lägger mig ner så blir det väldans svårt att andas. Och ofta jag orkar sitta upp under en hel film! Nej. det går inte.

Oj vad jag kommer tappa läsare under min sjukatid känner jag! Haha. Men de är okej att gnälla när man är sjuk! Tycker jag.
ÅH! Ikväll är det melodifestivalen. Helt plötsligt känns allt lättare. Haha. Yeeey..

Gå ut i solen med er! Ni som kan.....

borde sova..

Den:2011-02-19 Kl: 04:44:33 / Allmänt / Kommentarer: 0

.. men kan inte!
Vaknade för någon timme sen efter att ha sovit på soffan. Haha. Ja, jag däckar ofta där. As skönt. Mindre skönt att vakna och det känns som ryggen ska gå av. Men då vet man att man lever allafall!
Problemet är nu att jag inte kan somna om, nu när jag ligger i sköna sängen. JAg kan inte andas, halsen värker och det känns som mina öron vill sprängas. Toppen.

Så ja. Nu ligger jag här. Och vet inte vad jag ska göra. Vad gör man klockan fem på morgonen??! Katten sover allafall. På min rumpa. Haha. Han är söt.

Äh. Får väl göra ett nytt försök antar jag... Haatar att vara sjuk!

godnatt...


Helg & Lov!

Den:2011-02-18 Kl: 18:06:30 / Allmänt / Kommentarer: 0
Duuunder nice! Kommer i precis rätt läge faktiskt. Ska ju iofs jobba en del men det är ju absolut inte lika drygt som skola. Så jag är nöjd!

Förkylningen och halsontet vägrar ge med sig. Skulle ha dratt till mammsen ikväll egentligen och äta god mat och umgås med familjen men skippar de och är hemma och kurerar mig istället. Tacos ska vara väldigt bra har jag hört. Höhö.

Nej. Ingen blogglust alls länge.
Trevlig kväll på er!


Hällde precis i mig lite sånt här på hopp om ett mirakel! Fyyyyfan säger jag bara. Inte gott. Men efter två försök så gick det ner. Ingen hit. Men sen när är bra saker gott?


God morgon?

Den:2011-02-18 Kl: 07:48:50 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nej icke. Jag mår knappast bättre idag. Eller lite kanske. Ja.
Har ingen lust alls med att skriva så därför gör jag ett egoinlägg! Suuuuper intressant.

Ronja-Betydelse
Från Astrid Lindgrens bok Ronja Rövardotter. Idén till namnet (och många andra namn i boken) fick Lindgren från en bilatlas. Namnet Ronja kommer från den norrländska sjön "Juronjaure". Det finns dock personer som heter Ronja som är födda innan boken publicerades.

I hebreiskan finns namnet Ronyah som betyder "Guds glädje".

I kurdiskan betyder Ronja "min ögonsten".
Namnet ligger på flera av topplistorna runt om i Europa (de 100 mest populära babynamnen) bl.a. i Tyskland, Holland, Norge och Finland.

Haha japp. Jag tycker det var kul allafall.
Visste faktiskt att det hade något med kurdistan förut då de var en kurd som inte fatta ett skit en gång när jag berättade att jag hette Ronja. Ja.

Nu ska jag till skolan!


Mirakel

Den:2011-02-17 Kl: 22:13:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
ååååååh döda mig långsamt! Mår jag inte bättre i morgon vet jag inte vad jag gör! Hatar att vara sjuk. Hatar att inte kunna andas och hatar att ha ont i halsen.
Plus att min sluta röka plan gick åt skogen idag. Fredrik tröttnade på mina humörsvägningar och köpte cigg så han skulle få de lugnt! Haha. Jag kan förstå han.. Jag är inte alltid lätt att leva med.. Jag får helt enkelt göra ett nytt försök efter det här paketet. Som förövrigt lär räcka ganska länge om min hals tänkter fortsätta göra så här ont.

MEN trotts att jag har mått piss idag så har jag städat hela lägenheten. Man kan säga att det behövdes efter alla målare och snickare som sprungit in och ut här. Dock är dom inte klara så jag lär få göra om allt snart... Tur att det är så oerhört skoj att städa!

Men bortsett från det har jag vara tatt det lugnt. Kollade på "I rymden finns inga känslor" blandannat. Var väldigt skeptiskt mot den men eftersom Magda övertygade mig om att den skulle vara väldigt bra så gav jag den en chans. Och den var väldigt skoj faktiskt. Kan jag rekomendera!

Nu ska jag alldels strax ta mina halsdabletter och lägga mig i sängen för lite OC och sen sova. Måste upp till skolan i morgon hur icke frisk jag än är. Så nu hoppas vi på ett mirakel!

Natti!

the way you stared at me when I close my eyes, then you closed your eyes and I stared at you

Den:2011-02-17 Kl: 12:16:35 / Allmänt / Kommentarer: 0
Varning för ännu mer gnäll!
Men fybubblan vad dåligt jag mår! Började igår ikväll, det kom som en bomb. Jag blev helt sänkt. Somnade i fosterställning i soffan framför OC.
Mådde inte ett dugg bättre i morse men var duktig nog att ta mig till skolan för att lyssna på föreläsning om kost och hälsa. Inte ett dugg givande. Hon upprepade sånt som jag tror varenda människa redan vet. Tråkig var hon också. Inte värt med andra ord.
Traskade hemmaåt efter de och nu sitter jag och kurerar mig med te och choklad. Super bra medicin.
Tror jag har allt ont och jobbigt man kan ha just nu. Blandannat huvudvärk, äckligt ont i halsen, snuvig så in i bomben, mensvärk, ryggont, tung i huvdet... Ja, toppen.

Ska återgå till OC som förmodligen blir mitt liv resten av dagen.

Hoppas ni mår bra!

Halsont..

Den:2011-02-15 Kl: 07:49:14 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ovanligt. ALLTID ont i halsen. Skadat... Men annars är de bra! Känne mig på väldigt bra humör och tror de kan bli en bra dag. Om de slutar snöa och blir plusgrader blir det ännu bättre.

Har precis släppt in målaren som ska greja i köket vårat. Och snart ska jag in och hoppa på Fredrik så han vaknar så jag kan åka till skolan sen!

Och idag! Jag vet att jag sagt det mååånga gånger förut men. Idag ska jag sluta röka! Nu ska jag verkligen föröska på allvar. Jag måste! Tog den sista i natt vid ett tiden så ja. Nu jävlar.

Japp!

Trevligt dag!

Alla hjärtans dag

Den:2011-02-14 Kl: 19:39:05 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja, ingen har väl missat antar jag. Jag är som sagt lite smått skeptisk mot den här dagen trotts att jag är i ett förhållande. Men men. Det är bara att följa strömmen!
Fredrik blev glad av det som han fick av mig allafall (sa han) och jag blev glad av halsabandet han shoppat till mig!:) Jag som tjatat såååå om ett smycke.
Sen fick jag något ännu bättre. Eller fick? Jag vet inte. Jag väljer nog att inte berätta det idag allafall. Men, jag är glad! Och när jag berättar det vill jag inte höra några föreläsningar om hur FEL det är. Tack. Mitt val, mitt beslut. Punkt.

Nu ska jag fortsätta med kvällen. Dags för lite middag kanske! Vet ännu inte vad jag ska hitta på men någe gott ska jag väl kunna koka ihop.

hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag! Man kan vara ensam och ändå tycka att dagen är lyckad. Hoppas ni inte hakar upp er på en sån här dag.

Puss på er :)

Happy day!

Den:2011-02-13 Kl: 17:18:49 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag är så suuuuper glad just nu! Fick ett underbart samtal nyss och en underbar nyhet! Det är inte ofta man får bli så här glad så när man blir det blir man nästan löjlig. Som att börja böla. Böla för en glad nyhet. Jaja. De räddade det här året allafall! Lovely!

Jaja! Om vi ska återgå till de "verkliga livet". Jobbade som sagt idag. Sen var det bara att ge sig ut i kylan och springa runt på stan för att i panik hitta någon slags alla hjärtans dag present. Jag får sjukt mycket ångest på alla hjärtans dag. Sån press och så mycket krav och måsten. Tycker de är en ganska onödig dag. Måste vissa människor ha ett speciellt datum för att kunna vissa att man älskar någon, eller liknade. Patrask. Men jaja, jag fann något allafall. Det får duga. Det slår dock inte överaskningen jag fick förra året meeen. JAg är dålig på sånt här, de får han leva med!:)

Sen sprang jag till stasparken. Där var jag inte ensam om man säger så... Tror hela Uppsala var där. Kaaan bero på bandyn och alla isskulpturer. Träffade till slut på syster och Alexandra allafall! Och sen blev det vidare upp till Akademiska för att träffa mammsen en snabbis.
 
När jag skulle hem fick jag stå i iskylan i typ 20 minuter och vänta på bussen. Underbart. Fick som "tur" var sällskap av ett sött gamalt par som ställde tusen frågor. Det fick tiden att gå lite fortare allafall..
Väl hemma, så möter jag ett bombnedslag. Underbart. Sen kom Filip och Sara över en stund! Och nu håller jag på att städa. Eller jag har paus just nu! De är ju såååå tråkigt att dammsuga. Blä.

Men, om jag ska bli klar någongång så lär jag ju fortsätta nu.

Trevlig kväll på er!

Melodifestivalen

Den:2011-02-12 Kl: 21:58:10 / Allmänt / Kommentarer: 0
Min blivande man gick så klaaart vidare till final! Bäst och vackrast i världen. Nästan. Ja jag överdriver en aningens men jag älskar den mannen!
Daniel var också bra. Och Sanna också. Och Waltz. Hur fan kunde han åka ut!? Låten var ju hur bra som helst. Mycker märkligt.
Är det bara jag som tycker programledarna är en aningens pinsama? Åtminstonde Marie. Har väldigt mycket i mot henne.

Ja, som ni förstår så är det de jag roat mig med ikväll. Efter myckert förhandling så fick jag tillslut se på de på den stora teven! Glaaader :) Och jaa, jag är förmodligen den enda i min vänskapskrets som följer det här! Men jag skämms inte, icke!

Nuuuuu. Vet jag inte vad jag ska hitta på. Har en tråkig sambo som sitter fram för Fifa och en ful katt som sover. Kanske får roa mig med lite oc. Och i morgon är det upp och jobba igen som gäller!

Nattinuffs!



I have never met anyone that makes me feel the way he does

Den:2011-02-12 Kl: 08:14:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
Gooood morgon! Är helt sjukt jätte död och skulle behöva sova 12 timmar till. Men icke. Ska alldels jätte snart åka och jobba!
Är på as bra humör, även igår! De gillar vi.

Har ingen tid alls ser jag nu att sitta här och slöa. Klä på mig och sen springa ut till bussen.

Ha en bra dag!

Blame everything on me...

Den:2011-02-10 Kl: 20:40:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
Bra dag idag. Humöret är bättre. Dock lite halvsegt med redovisningar hela dagen, och i morgon är det min och Monikas tur!
Sen är det helg! Igen. Veckorna går sjukt fort! Tänkte skriva "och snart kommer vara sommar". Men tvivlar starkt på det. De vägrar ju sluta snöa verkar det som.

Förutom skola har jag inte gjort så mycket. Väldans skönt.
Ska skriva klart det sista på arbetet nu och sen blir kanske lite mys och lite film om man har tur.

Natti på er

So fucking perfekt

Den:2011-02-10 Kl: 07:42:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Hoppas ni sovit gott. Jag vaknade på bättre humör gemfört med hur jag somnade. De är bra. Vem skulle inte vara på bra humör om man vaknar av massage? Dunder!

Ska alldels strax åka i väg till skolan. Är nog mest redovisningar hela dagen. Ganska drygt. Sen har jag inget planerat! Så jäkla skönt. Eller göra klart ett arbete då me nde kommer gå asfort. Så, de kan nog bli en ganska så bra  dag idag! Skulle solen få för sig att kika fram så blir de ännu bättre..

Hej hopp!

Just the way you are

Den:2011-02-09 Kl: 20:50:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
Pissdag! Slut som människa. Vill åka bort! Låååång bort. Bort från skola, bort från alla måsten hemma.. Bara bort. Men jag kan ju drömma vidare.
Jaja. Nog om det. Fan vad jag gnäller nu för tiden.

Trotts pissdag så var skolan okej ändå. Ammi är bra hon! Tokiga glada tjejen! Och så lärde Amanda mig att virka. Ååh så fint det blir. Haha. Om jag har tur blir halsduken klar till nästa vinter..
Efter skolan var det bara att ge sig iväg till Coop i Boländerna och hämta bankomatkortet och sen vidare till jobbet! Sen hemma, springa upp och ner till tvättstugehelvetet och, laga mat och diska. Bläää. Det suger.
Kan ingen snäll själ bjuda mig till tyyyyp... något varmt ställe!!

Man blir ju inte på bättre humör när man ska springa ner till affären och står små ....... skitungar och stänger dörren och busvisslar och är bara allmänt extremt dumma i huvudet! Nästa gång kommer jag inte kunna vara tyst och jag kommer få ångra de stark.. Men men, jaja!

Ska fortsätta nu allafall. Täänk om man hade en tvättmaskin hemma! Skulle inte vara dumt. Och en maskin som vek all jävla tvätt.. Åååh, himmelriket!

Trevlig kväll på er!

Varning för ovanligt rörigt

Den:2011-02-08 Kl: 22:11:38 / Allmänt / Kommentarer: 0

De här suger. Helt extremt jätte uttråkad. Och illamående. Toppen.
Men har faktiskt fått lite gjort. Eller nej. Diskat bara. Slökorv jag är. Nu är jag dock inte trött längre, nu när jag borde vara det. Nej inte det... Nu kommer jag väl sitta upp till.. alldels försent och vara som en zombi i morgon igen. De är inte lätt när det är svårt.

Underbart att katten har fått tag min kajalpenna och ritat fina svarta sträck på vardagsrummsgolvet. Ännu bättre att jag inte märkte och gick i dom svarta sträcken, vilket resulterade i ännu mer svarta sträck.. Det går bra nu..
OCH ännu mer underbart att katten.. nej jag orkar inte. Han gör för mycket puckade saker. Nu sover han iofs.

Och assmart av mig att boka tvättid samma dag som jag ska jobba så jag missar tvättiden och kommer dröja sju år innan de finns en ledig tid igen. Bra att jag är så där mega bra på att planera.

Har precis fått förklarat för mig vad skype är och att alla har det och att jag är väldigt efter. Rackarns. Får kanske se till att fixa det så att jag också är som alla andra! Man vill ju inte vara efter lixom.. höhö.....

Ja ni märker ju. Skadat uttråkad. Världens sämsta program har jag på också. Sommar i Sverige. Gud vad pinsamma människor det finns alltså. Kan inte någon bara säga åt dom att dom skämmer ut sig. Själva verkar dom ju inte förstå det allafall..
Fast nu är de Grannfejden. As kul faktiskt. Dom skämmer iofs också ut sig, men de är roande så de kan dom få göra.

Har använt mordvapnet på benen för en stund sen också! Men kan nog inte kalla det mordavpen längre för det gör inte ont längre. Jag har blitt härdad! As bra. Det blir lent som en bebisrumpa!
Jaa.......

Kan ju lägga upp lite bilder när jag ändå håller på att blanda allt som går. Varför inte lixom.



Jag var ju som sagt med i Expressen!


Reporten ville ha en bild där jag såg ledsen ut! Haha tror inte han tyckte
jag lyckades... Men hur kul är det att vara med på kort elva på kvällen! Fräsching.


När jag kom hem från jobbet i lördags blev jag suprisead med detta och
as bra hudvårdsprodukter som Fredrik köpt! Han kan han! :)


Bilderna gör inte "vasen" och blommorna rättvisa riktigt, men det var väldans fint
allafall!

Sååå, nu har tiden gått lite. Jag är bra på att fördriva tid ibland. Men jag är fortfarande inte trött för att sova. lalala..
Men ska skona er nu. BYE!


Sjunde februari 2011

Den:2011-02-08 Kl: 18:14:24 / Allmänt / Kommentarer: 1
Hej på er! Är på lite bättre humör idag än igår, dock sjukt jävla trött. Jag måste ha brist på någonting för det kan omöjligt vara normalt att vara så här trött.

Dagen har mest bestått av köld! Svinkallt verkligen. Fick som tur var skjuts till skola av en snäll skolkamrat! Inte dumt.
Var i skolan till elva sen smet jag till stan för att fixa lite saker. Blandannat träffa mammsen för att få lite post, åka till Årsta centrum för att hämta mitt nya bankomatkort som skulle finnas det. Självklart gjorde det inte de. Måste åka till Coop i Boländerna... Aaaasdrygt. Tar de en annan dag.
Sen dratte jag till UNT för att dom ville inervjua mig lite. Var liv rädd så släpade med mig Fredrik också. Men det gick bra. Jätte gullig reporter och hon skulle publicera de senast i morgon! Det är bra, banken ska få sota för att dom är så idiotiska!

Åkte tillbaka till skolan och gjorde noll nytta. Har iofs ganska mycket jag skulle behövt göra men det finns som lixom ingen ork. Så därför tar jag nog lite sovmorgon i morgon.. lalala.

Hur kan det vara så jävla skönt att gå utan byxor? Haha. Hemma alltså. Inte bland folk, jag lovar. As skönt. Men tror det är mer en killgrej. Men jag gör det ändå, även fast katten vägrar sluta slicka på mina ben.. Han är störd.
På tal om det lixom...

Jaja. Nu sitter jag och har skit tråkigt rent ut sagt. Skulle behöva städa, plugga, handla... Och sånt kul. Men orkar inte. Fredrik sover som en stock och kommer förmodligen göra det resten av kvällen. Töntiga jag känner mig så extreeemt ensam så fort jag blir "själv" en kväll! Helt galet. Det enda positiva är att jag får ha stora teven alldels för mig själv :D Ingen hockey och inge fotboll! YEY! Iställer får jag se på allt annat bra! Tillexempel så är det ju Sofias änglar, halv åtta hos mig, vänner... Plus att jag precis har laddat ner hela andra säsongen av O.C.. Åååh, helt plötsligt har jag fullt upp resten av kvällen! :D
Och så har jag ju min extremt goa hemmagjorda milkshake också. Mumma.

Så, nu ska jag fortsätta sitta, precis här! Och bara lata mig!

Hahah. En bild från Karins möhippa. Ashett. ;P Lokalen där vi körde pooledancing!
Det var faktiskt inte det lättaste att hantera den där stången! Särskilt inte med jeans..


helvetes dag

Den:2011-02-07 Kl: 16:35:10 / Allmänt / Kommentarer: 0
Kan vi spola bort den här dagen bara. Snälla?
Den började kasst och sen har det bara fortsatt.. Underbart..

Var allafall på studiebesök med skolan (antagligen) på Statsteatern. Fick gå bakom scenerna och sånt där. Helt okej kul. Men mer åt det tråkiga hållet.
I skolan blev det inte ett skit gjort. Läste väl några sidor i boken och resten av tiden satt jag i telefon. Pratade med både polis och min så kallade handlägare på Nordea. Som förövrigt inte är min handläggare längre. Tack och lov för det. Hon fick en utskällning som hette duga. Hon förtjänade det verkligen men mina andra aggresioner gick nog ut över henne också... Äh. Det kan hon ta.

Varför bloggar jag ens när jag på sånt här humör? Vilken bitterfi**a jag låter som.. Men jag är det just nu. Det får vara så. Finns ingen anledning till något annat.

Nu ska jag sura och sen på årsmöte med hyresgrejset häromkring. Suuuuper kul. Nej inte alls. Det är hårt att vara vuxen.

Hejs.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Den:2011-02-05 Kl: 20:19:32 / Allmänt / Kommentarer: 0
Men gud. Ööh. alla födelsedagar är väl typ lika samma. Allafall för mig. Meeen då är väl min 20årsdag min favorit då. Eller 18. För det är två åldrar som betyder något och man får göra saker.
Kommer iofs inte ritkigt ihåg min 18årsdag... Inte dagen allafall. På kvällen drog syster med mig ut på krogen, jag blev tok full och dagen efter hade jag ångest för jag hade gjort av med så mycket pengar. Vem kunde ana att det var så dyrt att dricka alkohol ute....

Min 20årsdag kommer jag ihåg bättre. Kan ju vara för att det inte var så länge sen.
Den började inte så bra. Jag blev förbannad och ledsen för att Fredrik sket i att följa med ut till mamma där jag skulle ha "kalas".
Sen kom Kim och Karin och hämtade mig. Kim gav mig pengar och följde med mig in på systemt så jag kunde köpa vin! Jag var livrädd och det kändes sjukt obehagligt! Men jag fick visa legg och fick ett grattis :D
Hos mamma åt vi smörgåstårta och drack massa vin. Vilket resulterade i en ganska berusad Ronja som sen skulle åka till Hanna för att sen gå ut på krogen. Hos Hanna blev det ännu mera vin.. Vilket de resulterade i att jag däckade och stackars Hanna försökte förgäves få liv i mig. Men tillslut så piggnade jag till och vi drog till Etage. Mer alkohol. Träffade min käre bror där, tror att Hanna försvann och jaaa.. En vanlig ute kväll ungefär! Ganska lyckat!
När jag skulle hem (bodde då i Kvarngärdet) var dörren låst och jag hade ingen nyckel.. Så jag tog av mig klackarna och traskade igenom buskarna och hoppade tillslut in genom vardagsrumfönstret. Och drog ner gardinen. Oerhört smitigt. (fattar inte hur jag kan komma ihåg det så detaljrikt.)

Japp så får det var! Så var det.

Dag 17 – Mitt favoritminne

Den:2011-02-04 Kl: 07:43:14 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag tycker att ett favoritminne inte behöver vara ett bra minne! Det behöver inte ha haft en bra funktion eller så, men det kan väl vara ett favorit ändå?
Och så här på rak arm 20 i åtta på morgonen så är det första jag kommer att tänka på är minnen jag har med Magda. Har sjukt jävla mycket minnen med henne, kan dock inte välja ut bara ett som mitt favorit men ändå. Kanske när vi har åkt hem med främmande folk mitt ute i ingenstans? Eller åker i timmar med buss för att komma till en håla på ruttna fester. Eller våra slagsmål i källare, eller var som helst... Ja ni hör ju själva. Inge positiva minnen kanske, haha. Men det är sjukt kul att tänka tillbaka på sånt. Så ja de får bli det!


De går bra nu...

Den:2011-02-03 Kl: 18:14:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
....INTE! Har varit på ganska hyffsat humör hela dagen. Ingen aning om varför. Dagen började inte bra alls. Sen höll jag på att halka femtioelva gånger på väg till skolan. Och så satt jag brevid en illaluktande tant också. Kommer till skolan och har glömt det jag verkligen behövde under dagen. Jag är så jävla smart ibland. Men ja. Trotts de har dagen varit bra. Tills jag kom hem och ringer Nordea bajs bank!!
"Nej nej nej" Sen hörde jag inte så mycket mer. Ville dyka in i telefonen och strypa henne till döds. Mitt kort kan inte ha blivit skimmat enligt henne. Jävligt konstigt eftersom någon har tagit ut pengar från mitt konto när jag själv har haft kortet i plånboken!
Jaa jag är lite upprörd och jag fattar att det suger att läsa de här för de är dödstråkigt. Men jag är arg. Måste ta ut det lite någonstans. Annars kan de hända att någon får ont :)

Nu skiter jag i det här.
Btw, ska jag göra stuvade makaroner för första gången ever. Kommer gå kalas bra. Inte. De är inte min dag idag. Borde nog gräva ner mig.


Hur söt är inte den här?

Den:2011-02-03 Kl: 18:04:39 / Allmänt / Kommentarer: 0


Dag 16 – Min första kyss

Den:2011-02-03 Kl: 08:00:37 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag tänker och tänker och tänker. Men ärligt talat har jag ingen aning. Pinsamt men sant. Kan verkligen inte komma ihåg. Så tyvärr, de blir inge svar på den frågan!
Kanske kan komma på de senare om jag anstränger mig..

Nu ska jag till skolan! Trött som gatan och ont i halsen men men. De går öööver.

maybe we're about to fall in love

Den:2011-02-02 Kl: 21:54:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har precis sett en väldigt dålig film. Psalm21. Hel konstig och äckliga ansikten. Inget att rekomendera.
Annars så har dagen varit... omtummlande. Eller något. Kul med sol, humöret får sig lite gladare miner då. Dock finns det dåliga och tråkigheter också. Men jag hoppas att de löser sig. Och att alla blir nöjda.

Nu blir det nog film innan sova. Och juste, fisken är död. Den röda. Den blåa lever. Men den röda var ful så ingen förlust.

Natti!

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Den:2011-02-02 Kl: 08:05:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
Med tanke på rubrikens namn så ska man nog skriva detta inlägg när dagen är slut. Men det struntar jag i. Idag HAR jag på mig strumpor, underkläder, jeansleggins linne och en tunn tröja! Enkelt och tråkigt.

Så nu vet ni det .. Ha en bra dag!

Snott och så jävla nästan sant

Den:2011-02-01 Kl: 21:18:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
(detta är ett jävligt bra inlägg att läsa för alla killar! och tjejer, läs detta också, och se om ni känner igen er...)



Ja, jag och x bråkar ibland, som alla andra par. Och efter våra bråk när allt är löst och så, så brukar jag prata med mina tjejkompisar om det. Höra deras åsikter kring bråket.
i 90% av fallen säger mina tjejkompisar: jag känner igen det där, exakt så reagerar/säger min kille också.
Många av mina tjejkompisar är inte förvånade över hur x hanterar bråken eftersom de har bråkat med killar som tar diskussonen på exakt samma sätt. ett sätt som enligt tjejer är HELT FEL. men enligt killar tydligen är rätt...




Jag börjar med en enkel sammanfattning så att alla fattar ungefär vad det är jag försöker förklara:


Pojke vill inte diskutera.det värsta pojken vet.

Flicka älskar att prata. det bästa flickan vet. prata känslor speciellt.

Flicka vill prata med pojke,

Pojke vill inte prata med flicka. Pojke tror automatiskt att flicka vill bråka.

Flickan vill bråka med pojke eftersom pojke inte vill prata med flicka.

Flicka bråkar med pojke.

Pojke vill inte bråka. Pojke vill inte prata.

Flicka bråkar ännu mer. varför pojke inte vilja prata med flicka?


SIUTATION:



Tjejer tycker om att prata ut, diskutera och analysera.

Om killen sen inte vill prata om det triggar det upp tjejen som fan.
varför vill han inte prata om det? tänker hon på en gång.
Tjejer är oftast bra på att prata om känslor.. och ja, prata överhuvudtaget.
detta kan göra killar nervösa och det gör att dom inte vet vad dom ska säga, vilket är anledningen till att många killar slänger ur sig något utan att tänka sig för bara för att a. de blir pressade och vet inte vad dom ska säga b.de vill få ett slut på diskussionen.

det många killar fortfarande inte verkar fatta är att slänga ur sig dumma saker INTE sätter punkt för diskussionen, snarare tvärtom.

Säger killen något som verkar ologiskt kommer tjejen definitvt att fortsätta ifrågesätta killen.

resultat: istället för att killen satte punkt för diskussionen genom sitt "smarta" uttalande så triggade han bara igång den.

konsekvens: automatiskt har killen grävt ner sig ännu mer.


så tjejen lackar alltså för att:

1. killen vill inte diskutera.
tjejen undrar VARFÖR vill han inte prata om det.

2. killen säger något utan att tänka för att slippa mer tjafs.
tjejen ifrågesätter varför killen ändrar sin åsikt.

3. killen vill avsluta diskussionen.
tjejen undrar varför han inte vill prata mer.



ANLEDNING:



Tjejer är känslomässiga och behöver få ut det på något sätt: genom att prata om det.
de pratar om allt. allt. allt. allt.

Hamnar en tjej i en diskussion med en kille, måste hon få varenda detalj utrett innan hon kan lämna det bakom sig. hon kan absolut INTE lämna det bakom sig genom att INTE prata om det.
(Ganska logiskt egentligen, varför skulle tjejen ens vilja prata/diskutera över huvudtaget om det inte var för att hon ville komma fram till något)

Killen vill ju ha så lite diskussion som möjligt. De är inte lika känslomässiga utan mer fysiska.
Killar vill inte prata om "onödiga" saker. Det är onödigt. Det tar tid. Det tar energi.
Killar håller hellre saker inom sig än pratar om det. och tycker det är skit konstigt att tjejer inte också fungerar så.

Detta krockar såklart.

varför?
För att tjejen kommer att gnata på tills varenda lite detalj kring ämnet är utredd,
vare sig killen vill det eller inte
.
Och ju mindre killen samarbetar genom att försöka undvika diskussionen, ju mer kommer tjejen vilja diskutera.
Ju mer tjejen vill diskutera, ju mer kommer killen att försöka undvika den.


det blir alltså som en ond cirkel.




LÖSNING (finns säkert fler lösningar till detta, speciellt ur en killes perspektiv, men nu skriver jag faktiskt ur en tjejs perspektiv.
en killes lösning skulle väl vara:
- sluta prata om allt som finns att prata om
eller hur? enkelt.
men så funkar det inte):



Killar måste förstå att de flesta tjejer faktiskt fungerar på det här viset.

De måste lära sig att lyssna på tjejen, och verkligen FÖRSTÅ henne
(och inte bara SÄGA att han förstår bara för att få diskussionen avslutad).

för vet ni vad som händer om killen säger att han förstår fast han egentligen inte gör det?
killen kommer göra om sitt misstag och det kommer leda till diskussion eftersom tjejen kommer säga:
"jag trodde du sa att du försod förra gången vi pratade om detta?"



Killar måste alltså kunna lyssna, förstå och även kunna motargumentera,
för tjejer har inte alltid rätt. (sorry girls)
Säger killen "du har rätt" bara för att få en punkt på diskussionen och tjejen får reda på att killen egentligen inte höll med kommer det leda till... vadå?... ännu en diskussion såklaaart!
Tjejen kommer undra varför han höll med om han verkligen inte gjorde det.
Så killar, håller ni inte med så säg det! (men då måste ni förstås ha en bra/logisk/smart anledning till att ni inte håller med, annars kommer det bara verka som om ni inte vill hålla med.. och det leder förstås till diskussion)



Och vafan killar, var inte så jävla rädda för att "prata", man dör inte av det.
och är ni lite mer sammarbetsvilliga och bara hänger med i diskussionen istället för att hela tiden försöka komma ur den så kommer det absolut att leda till en kortare diskussion.


Dag 13 – Den här veckan

Den:2011-02-01 Kl: 19:10:21 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja den här veckan. Vecka 5 alltså. Händer väl inget som inte brukar hända. Skola, jobb och förhoppningsvis en dejt med mina fina brudar!!! Jag hoppas de allafall. Saknar dom väldigt väldigt mycket faktiskt. Så det blir väl veckans höjdpunkt! Brudar och alkohol! Låter väl inte dumt?


me and my army

Den:2011-02-01 Kl: 18:22:19 / Allmänt / Kommentarer: 0
Inser att mitt inlägg under var en aningens patetiskt. Haha. Men de är väl förståligt när man får en sån underbar nyhet, inte sant?!
Jaja, nu lämnar vi det.

Tycker att det suger att blogga förtillfället. Kan var för att det inte händer någe nytt nu förtiden eller bara för att jag är allmänt tråkig och fantasilös. Det ändrar sig nog, någongång.

Idag har det varit en alldels vanlig tisdag. Inget speciellt alls. Trött som vanligt, fast jag trycker i mig alla vitaminer som finns! Jag är nog dödligt sjuk. Måste vara så.

Och det är så mycket jag vill! NU! På engång. Om allt kunde ske på engång skulle jag vara lyckligast i världen! Typ. Som blandannat;
Tatuera mig! Åååh jag vill, jag vill, jag vill! Har så många ider och är så kluven att jag aldrig kan bestämma mig. Men åh vad jag vill.
Och skaffa körkort. Skulle vara så sjukt underbart skönt! Jag är trött på att stå och hacka tänder varje morgon och eftermiddag för att ta mig till och från skolan (eller var jag nu ska). Körkort och en egen bil. Helst en lamborghini. Men det kan jag väl fortsätta drömma om i resten av mitt liv. Men det skulle vara bäst. Min gula lamborghini! Mmmm.... Så vad vill jag mer?
Ha en hund! Där är jag dock också väldigt kluven! En bulldog? En rottweiler? En amstaf? Jaa, de är frågan. Kanske en av varje? Jag skulle känna mig sten trygg! Som en sten... Okej jag håller på att spåra ut.

Men ja.. Det var lite av det jag vill. Så den som känner sig mega snäll idag kanske kan ordna något av de åt mig? Skulle kunna nöja med en utlandsresa också... Eller en spahelg eller en ny soffa! Haha. Skit samma.

Hungrig börjar jag bli också. Insåg nyss att jag inte ätit något idag. Eftersom jag glömde äta min musli i morse. Men det är bra! Ett steg närmare mina 7 kilo som ska bort!

Nu ger jag upp. Ett väldigt givande inlägg. Tycker ni inte? :)

Mååååste bara nämna en tokig sak! Som jag inte kommer kunna förklara något bra alls så ingen kommer fatta och jag kommer sitta här och det kommer bara vara jag som tycker det är kul. Men ändå.
På väg till busshållplatsen idag så stod de en pojke, kille.. välj själva! Han stod mitt på vägen och glodde. Jag blev rädd men hade inte så mycket val än att fortstätta åt hans håll.. När jag närmar mig börjar han springa. Mot andra hållet. Haha. Så stannar han efter ett tag igen Glor. Jag kommer närmar. Han springer. Och sådär håller det på tills vi är framme vid busshållplatsen. Då ser han panik slagen ut och vet inte vart han ska ta vägen. Jag vet inte om han trodde vi lekte taffat eller något... Haha. Ja som sagt. Jag tycker det var kul allafall!

YEY!

Den:2011-02-01 Kl: 11:34:57 / Allmänt / Kommentarer: 2

Jaaaaaaa!!! :D Brollebubben ska vara med i melodifestivalen! Årets glada nyhet! Årets glada nyhet är även att Monika är släkt med han! Så nu ska jag tvinga henne att låta mig träffa han!
Nej jag är inte besatt.....

Brolle, Melodifestivalen 2011


RSS 2.0