dagens problem

Den:2011-01-30 Kl: 23:42:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
eller årets kanske. Jag har fått feeetaste knölen brevid mitt vänstra ögat! och den gör så jävla ont! Som en monsterfinne som vägrar försvinna. Kul.

Ja de var de jag ville dela med mig av så här på söndags kvällskvisten.


I really don't know

Den:2011-01-30 Kl: 11:13:18 / Allmänt / Kommentarer: 0
Och så var det söndag igen! Helgerna går alldeles för fort.. Blidde inte så mycket sova ut för min del den här helgen heller. Men jag överlever!
Nu ska jag alldels strax åka ner på stan och försöka hitta någon present åt Nina! Och sen åka på Ninas 2 årskalas! Det blir mitt söndagsnöje!:)

Har varken tid eller lust att skriva mer så, ha en bra söndag!


This is so damn complicated

Den:2011-01-29 Kl: 08:49:44 / Allmänt / Kommentarer: 0

SUUUUCK! Min mening med livet måste vara att råka ut för allt man inte vill. Alltid är det något. Och denna gång, har mitt jävla bankomatkort blivit skimmat! Helt sjukt stört. Någon har alltså tömt mitt konto trotts att jag har haft kortet hela tiden!!! Jag är en aningens upprörd.
Men nu är mitt kort spärrat och klippt i tusen bitar allafall. Och polisanmält. Och allt man skulle göra.... Underbara liv.

Nu ska jag ta ut min ilska på städning! As bra!


varför dör inte vintern?

Den:2011-01-27 Kl: 17:55:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag dog jag ännu mer än igår. Sjukligt kallt.
Är lite neggo idag känner jag. Mer än vanligt. Är trött på att gå och vara små sjuk hela tiden, är trött på att gå i skolan, trött på vintern, trötta på att betala räkningar! Fyfan säger jag bara. Inte kulit alls.

Nej det här var ju inge kulit! Har inget att skriva alls.
Ska alldels strax börja med middagen! Fläskfile med ostfyllning. Lät nyttigt va?! Passar min diet som jag vill ha perfekt. Mitt nyårslöfte går åt helvete. Kommer sluta med att jag rullar fram i sommar... Bajs.

En cigg och sen mat. Och hockey. Snälla Djurgården, vinn!!! För hemmafridens skull, snälla???:)

Trevlig kväll på er!



Och idag fyller världens goaste Nina 2 år! Grattis skrotan!


:)

Den:2011-01-26 Kl: 22:44:34 / Allmänt / Kommentarer: 0


dö vinter. dö!

Den:2011-01-26 Kl: 22:21:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu är jag så j*vla trött på att frysa!Jag vill kunna gå ut utan att dö varje gång och hacka sönder tänderna och tappa känslen i låren och..... ja, ni fattar. Ge mig vår och sommar!

Min sjukdom blir inte bättre. De går upp och ner och har mest varit ner idag. Men nu sitter jag och käkar vindruvor, de är nog bra så då blir jag frisk. Skulle va sjuuuuukt gott med choklad. I vilken form som helst. Men icke. Ska jag hålla mitt nyårslöfte så är det väl bara att försöka....

Kan ju även berätta att jag har blitt mamma igen! Mot min vilja dock. Den är blå och fin men ack så tråik. En fisk. Japp. Världens tråkigaste och meininglösa husdjur. Men det är en fin rund skål allafall. Blir säkert bra.. De är en kampfisk så jag hoppas katten håller sig på avstånd så han inte blir uppäten!



haha. Världens fulaste katt har fått syn på fisken...




Måste vara extremt tråkigt att vara fisk? Men han blir nog gladare i morgon när han får en blomma som sällskap...
´


Nu ska jag återgå till min vindruvor!


snörvel

Den:2011-01-26 Kl: 08:01:19 / Allmänt / Kommentarer: 0

Fybubblan vad jag inte mår bra. Nu har det vars så här fram och tillbaka i typ... väldigt länge allafall! Är trött på de. Snörvel och halsont och allmänt matt. Om bara våren kunde komma så skulle allt bli sååååå bra!

Annars då? Ingenting. Ska till skolan snart. Känner att det skulle vara oerhört skönt att stanna hemma och bara ligga i soffan och tycka synd om mig själv och vara frisk i morgon! Mén nej. Matte står på schemat idag och de får man inte missa... x plus 2 plus y -5 blablabla... Kul va!

Nu ska jag föröska orka gå och klä på mig lite kläder. Kan bli pinsamt annars när jag går ut?

Hejhopp!



Lite sommar, tack!


döda mig långsamt

Den:2011-01-24 Kl: 19:28:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
och smärtfritt! Är helt slut i kropp och själ! Var inget bra drag att sova på soffan hela natten till idag.. Det känns i rygg och nacke nu kan jag lova. Hade nog varit bättre om jag låg på den långa sidan av soffan, men nej icke. Jag la mig på den korta och låg som en ostkrok. Ja. Kul va?

Annars då? Skola såklart. Svenska hela dagen lång. Helt okej. Svenska är ändå ett av dom bättre ämnena så jag ska inte klaga.
Sen blev det ner på stan för att springa massa ärenden och grejer. Kom hem typ nyss. Halv timme sen kanske. Ibland tar saker långre tid än vad det borde...

Nu ska jag äta middag! Är svinit hungrig. Jag hade tänkt att ha en vecka med bara grönskaer och frukt och sen fortsätta längre om jag tyckte de gick bra. Men var inte bara Fredrik som skrek rakt ut när jag nämnde de... Så jag lämnar den iden och kommer på någe bättre.

Trevlig kväll!


varför i helvete funkar de inte att ladda upp bilder fööööör?

tråkiga jävla söndag

Den:2011-01-23 Kl: 18:38:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Typisk söndag. Ap tråkigt!
Fredrik har sovit heeela dagen. Inge kulit alls. Men så är det väl om man är sjuk. Rackarns. Pga av det så har jag fått äta middag själv! Hur kul är det på en skala? Kan inte minnas när jag gjorde de senast och hoppas verkligen de dröjer länge till nästa gång!

Annars så har jag jobbat idag. Städat lite mer än de jag inte orkade igår.. Och kollat OC. De är min nya drog för tillfället. Bäst!
Nu ska jag fortsätta ägna mig åt det och sen blir det Solsidan! YES!





är så sjuk trött på falska och gnälliga människor som bara snackar skit.

Dag 12 – I min handväska

Den:2011-01-23 Kl: 16:24:08 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har väl som alla andra tjejer det mesta i väskan. Kan ju försöka rabbla upp en del som oftast följer med i väskan min!

- Almänacka
- Pennor
- Te
- Hårborste
- Klädrulle
- Smink
- Läppsyl
- Nycklar
- Plånbok
- Cigaretter
- Handsprit
- Handkräm
- Tuggummi
- Halstabletter
- Koffeintabletter
- Flourtabletter
- Alvedon


Ja, det är väl det ungefär. Kulit va?




Lördag kväll

Den:2011-01-22 Kl: 21:35:03 / Allmänt / Kommentarer: 0
Blubb. Djurgården förlorade. Men maten blev god. Inga glada miner och resten av kvällen blir det OC.
Kom även på att nästa helg är det första gången på ungefär 21 dagar som jag är ledig! Eller det är fullt upp men ingen skola och inget jobb. Vilket betyder sovmorgon!!

Natti..


Dag 11 – Mina syskon

Den:2011-01-22 Kl: 16:35:05 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag har tre syskon. Eller två och en halv. Minstingen är från pappa bara. Men jag ser henne som en "hel" syster. Ja, skitsamma. Hon är 8 år nu, växer så det knakar. Hon är en smart tjej. Dock får hon vara med om alldels för mycket som hon inte ska behöva. Men hon är stark. Jag älskar henne. Och jag hoppas att hon vet att jag alltid finns där för henne!

Så har vi stora syster och storebror. Dom är som en person. Eller missförstå mig inte. De var positivt menat. Dom är dom bästa stora syskonen man kan ha. Dom finns alltid där när man behöver prata eller hjälp med någonting. Dom ställer alltid upp! Till 100 procent!
I min yngra år hade jag väl inte så jätte tajt kontakt med dom. Eller mer med brorsan, då vi bodde under samma tak. Men när jag fyllde 18 drog syrran med mig på krogen och sen dess har vi varit väldigt tajta. Kommer oftast överens, dock kommer det såklart saker som man blir osams, men det går för det mesta över lika fort igen.
Har sagt det förr men jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men de gör jag inte.

Jag älskar dom och hoppas och tror att vi alltid kommer stå varandra väldigt nära.



Lillasyster Julia!


Storebror Kim!


Stora syster Li!



löööördag

Den:2011-01-22 Kl: 16:23:05 / Allmänt / Kommentarer: 0

Hej hopp! Jag hoppas jag känner fel men jag har en känsla av att jag håller på att bli ordentligt sjuk. Hoppas att det är falskt alarm, har icke tid för såna dumheter!

Hittils har jag ägnat dagen åt lite jobb och lite städning när jag kom hem, får bli mer ordentligt när jag känner mig piggare. Har även möblerat om lite i sovrummet! Är ett jävligt svårt sovrum att möblera tyvärr, men nu får det vara så där tillsvidare!

Blir en lugn fortsatt lördag. Hockey lite senare, Djurgården-Brynäs! Och så lite god mat på det kanske. Inte dumt. Och själklart ta hand om min älskling som har fått luftrörskattar och något annat skit. Bubbsen. Men nu vet jag vem jag ska skylla på om jag drabbas av något hemskt!;O

Ni får ha en trevlig lördag fina ni!
Puss!





med dina fingrar flätade i mina, jag är lyckligast i världen.

Den:2011-01-21 Kl: 21:22:34 / Allmänt / Kommentarer: 0
Fläta dina fingrar runt mina
Låt dem ta ett stadigt grepp
Likt ett barn
Vars trygghet blir bekräftad
Vaggas jag in i borgen
Leds jag in till din barm
Fläta dina fingrar runt mina
För min kärleks skull
Den suktar alltid efter en lugn stund
Fläta din fingrar runt mina
För beviset för din kärlek
Den visar jag gärna upp
Fläta dina fingrar runt mina
För beviset för vår kärlek
Den är evig

Vi är från olika världar

Den:2011-01-21 Kl: 11:53:03 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hemma idag igen. Mår inge bra alls. Tycker jag är sjuk lite föör ofta! Inte okej. Fredrik är också sjuk. Hej sjukstuga.
Har ägnat morgonen åt första säsongen av OC! Så jävla bra.

Och mer än så har jag inte att skriva. De här suger.
Hejs.



Det var allafall sol ute...

Den:2011-01-19 Kl: 16:21:47 / Allmänt / Kommentarer: 0
Lite smått värdelös dag det här. Gick och la mig igen i morse efter jag varit ner på Ica. Tok somnade och vaknade igen... Halv tre!!! Ångest. Kan inte minnas när jag sov så länge senast. Men det kanske var nödvändigt. Dock är jag fortfarande lika trött. Och grinig. Borde kanske ha sovit bort hela denna dag.

Glömde ju att berätta om min actionkökstid i köket igår! Där kan man snacka om blod, svett och tårar. Utan svett. Stod där och lekt kock och skulle göra i ordning tacos. Allt går bra men då kommer jag till konservburken med majs i. Tar konservöppnaren och börjar öppna, lite våldsamt kanske. Då slintar jag med den där och får den vassa, jätte vassa! Och spetsiga delen rakt i handen! Först gör det ont, sen tittar jag på det och ser blod då blir jag svimmfärdig. Värsta hålet i handen!
Jag hoppas ni förstår att jag nämner det här för jag behöver medlidande?:D De gör faktiskt fortfarande ont! Ärrad för livet. Farligt att laga mat.

Jaja, nu har jag fått det sagt! Nu ska jag ner till Ica, igen! Mitt andra hem.

Byebye!



Everybody needs some time on their own

Den:2011-01-19 Kl: 09:30:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon!
Idag är jag hemma. Så jävla skönt och väldigt välbehövt tror jag.
Tror jag håller på att bli sjuk, har haft ont i halsen i flera dagar och igår mådde jag inte bra alls. Så idag är jag hemma och vilar upp mig! Hade ju dock varit skönt om man hade fått sova längre än till halv nio. Men men.

Det ser ut att vara helt underbart väder ute! Sol!!! Riktigt promenadväder. Hoppas jag kan lyckas dra med mig Fredrik ut sen. Skulle inte vara helt fel.

Nu ska jag klä på mig lite och dra mig ner till Ica.

Ha en fin dag!




Lev för det du har

Den:2011-01-16 Kl: 19:53:49 / Allmänt / Kommentarer: 0

Då var helgen slut. Och i morgon är det skola igen. Dock bara halvdag för min del. Ska ju till Stockholm och gå på Idrottsgalan! Helt min grej. Haha. Men det blir nog kul, tror jag!

Dagen till ära har jag jobbat allafall. Några timmar.
Sen kan jag bara nämna att friidrott är en onödig uppfinning! Punkt.

Allafall. Blev även en tripp till Ikea! Lika kul varje gång. Blev lite små grejer inhandlat som tex en lampa, gardinstänger, ljus, kastruller, matta och så. Har redan glömt men jag vet att jag är nöjd allafall!

Nu ska vi alldels strax se på Solsidan! Ingen lär ju ha missat att det börjar idag, och ingen lär ju missa att se det heller. As kul ju!

Trevlig söndag kväll på er!


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Den:2011-01-16 Kl: 19:48:29 / Allmänt / Kommentarer: 0
Oj, kul! Inte alls.

Men jaja. För alla som bryr sig så hade jag jeansleggins på mig idag. Och linne och en kofta. Nej inte kofta men, en tröja allafall. Och strumpor och underkläder. Och skor, jacka, vantar och halsduk utomhus!
Och nu mjukisar!

Jag vet att intessesmurfen antecknar nu!

What can I say, when my words are not enough

Den:2011-01-16 Kl: 08:20:02 / Allmänt / Kommentarer: 0

God morgon!! Sjukt jävla trött idag. Det är väldigt tungt att dra sig upp ur sängen och släppa älsklingen flätade fingrar. Men det kommer väl fler mornar! Idag är det jobb som gäller!

Blidde inget Ikea igår, men badhus blev det allafall!
Ser nu att klockan är alldels för mycket för att jag ska sitta här så lika bra att stänga av.

Puss!


you can't make someone love you

Den:2011-01-15 Kl: 07:39:33 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Det är lördag, klockan är halv åtta och jag är vaken. Inte frivilligt dock! Ska åka iväg och jobba om någon timme. Känns som det var hundra årsen sist.

Efter jobbet blir det förhoppningsvis Ikea! Skulle inte vara dumt alls:)

Igår kom Filip och Sara! Planen var att åka och bada. Tyvärr så när vi kom fram så var det slut på barnbad och bara vuxna fick komma in. Blev inte så glada miner. Förståligt!
Men vi gick hem och lagade god mat och fredagsmös istället! Mycket bättre, om jag får säga det själv:P

Nu ska ska sätta lite fart. Det är ju absolut min starka sida...

Ha en bra lördag!

...

Den:2011-01-12 Kl: 21:41:03 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jag är så sur! Eller arg. Kanske frustrerad? Till och med förbannad? Nej så långt ska vi inte behöva gå. Men nästan. Och jag har ingen aning om varför. En liten aningen kanske men de borde inte beröra mitt humör som de gör nu!
Ena stunden vill jag skälla ut någon ordentligt och nästa sekund vill jag lägga mig i fosterställning och tok böla. Jag vet, jag är inte normal. Sjukt irriterad allafall. Och bättre lär det inte bli. Inte idag allafall. Suck.

Tänker inte nämna något om dagen för den är knappt värd att nämnas.

Natti.




Haha jag vet, askul


Dag 9 - Min tro

Den:2011-01-12 Kl: 19:54:05 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag hoppar över dag 8. Förtillfället allafall. Var alldels för jobbigt och jag orkar inte tänka och anstänga mig för tillfället.
Så.

Min tro? Tro som i att tro på gud? Elle tro som att tro på vad som helst? Jag vet inte vad som menas men jag tror allafall inte på gud eller något liknande. Jag menar, hur stor är chansen att det sitter en jätte gammalgubbe bland molnen och tittar ner på oss? Och hur stor är chansen att han skapade hela jävla världen på sju dagar? Nej, mig lurar dom inte. Och om han skulle finnas så måste han vara väldigt dum. För han ska ju vara så god och kunna göra allt. Typ. Kan man skapa en hel värld så kan man typ allt. Då borde han ju inte tillåta krig, eller barnmisshandel eller hemlöset eller ja, allt sånt hemskt. Så gud, nej han tror jag inte på.

Men vad fan tror jag på då? Inte tomten, inte tandfen, inte troll, inte öööh. Ja.
Men jag "tror på" spöken, andar, häxor lite grann och änglar. Ja jag vet, jag säger i mot mig själv lite angående änglar. Men jag vill så gärna så att det ska finnas.
Och så tror jag på ett liv efter döden. Fast jag hatar att prata om döden. Hatar verklgen. Så var ju väldigt dumt av mig att ens börja skriva om det. Men måste ju ha fler än ett liv? Man kan ju bara dö och sen bara ligga där och ruttna och sen, ja sen då. Inget mer. Svart. Tomt. Nej de går inte. De får inte vara så.
Men samtidigt så om vi har fler liv, tar det aldrig slut då? Ska vi leva föralltid?! Och hur länge är föralltid? Hur många chanser ska man ha på sig tills det blir svart. Och tomt.
Ja, ni märker ju. Jag ska inte tänka på de här. Jag förvirrar in mig själv och blir depp. Lite grann. Jag är livrädd för döden allafall. Punkt.
Och jag tror på ett liv efter döden. Så är det. Så jag får väl säga att det är min tro, om jag måste säga något.

Tycker ni kan berätta vad eran tro är, men om jag känner er rätt så låter ni väl bli? Tråkhuvven.



kniv i hjärtat

Den:2011-01-12 Kl: 17:30:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
De är jobbigt nu. Känsliga jag. Trodde inte de skulle vara så jobbigt.

smile baby, smile..

Den:2011-01-11 Kl: 23:26:35 / Allmänt / Kommentarer: 2
Go kväll... Har absolut ingen blogglust men kan inte sova för fem öre och är sjukt uttråkad så jag får väl göra ett försök. Ööööööööh.
Skola idag. Mm. Bajs tråkigt med engelska, finns inget värre. Förutom matte. Matte i morgon. YEY! (sa jag att jag är extreeeemt uttråkad!?!?!)
Men skolan var inte bara bajs, vi fick strösseltårta på Historian. Mumma! Bara för att vi är en så bäst klass! Eller för att läraren ville fira att han slipper oss i massa veckor nu.... Jaja. ALlafall.

Ammi fyller år idag! Fast bara i 40 minuter till. Men ändå. Grattis på henne igen!!!

Och vad har hänt för mer kul då?! Ingenting. Har varit på allmänt jätte dåligt humör och det mesta går mig på nerverna just nu. Så passa er!
Men har kollat på Derbyt allafall. Djurgården vann. 4-1. Det är bra! Ännu bättre att min favorit målvakt stod i mål. Håller jag på att bli en sportfåne eller!?!?! Trodde det aldrig skulle hända mig. Never. Jag har alltid hatat sport! Men nu... Fast, de är nog ganska många steg kvar tills jag kan kallas sportfåne. Tack och lov!

Jahapp... Varför är det ingen som offrar sig på att få min katt?!! Han är jätte snäll! Jag lovar! Inte ett du dryg. Slickar inte alls sönder ens ben så fort man inte råkar ha byxor på sig. Nej inte alls. Han är en underbar katt......... Nej, jag ljuger. För er som inte förstod det..

Inte ett dugg rörigt inlägg va!??! Höhöhö.. De får bli så ibland.
Juste, vad hände med den populära listan!!? var et ttag sen jag skrev från den om jag tänker efter,.. Bajs. Mogen tjej, visst?!!?

Nej nu skiter jag i de här. Sätter på en film och försöker glömma min bitterhet! I morgon är en ny dag!

GOD NATT!


Tillbaka till helvetet..

Den:2011-01-10 Kl: 17:56:04 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nej då, så illa är det inte! GAnska så skönt att vara tillbaka i skolan.
Jävligt seg dag dock. Redovisningar hela dagen lång. Inte så kul.

Och nej, jag hade absolut ingen blogglust idag heller tydligen. Har inte haft det på bra många dagar. Ja, öööh.
Kan ju tipsa om två braiga filmer som jag sett nyligen! Bara för att jag är så snäll lixom.

Först: 127 Hours. Lite förutsägbara men as bra ändå! Baserad på en verklighändelse! Älskart!
Och sen: Conviction! En av dom bästa filmerna jag sett, någonsin! SE DEN! Även den baserad på en verklig händelse!

Mer än så hade jag inte att komma med idag! Nu ska jag plocka undan efter Filip och Sara som varit här och busat och sen laga middag!

Hejs!


Btw. Någon som vill ha en katt!?!?! Jag kan betala bara ni tar han!

Bröllopet!

Den:2011-01-07 Kl: 15:18:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det var underbart igår!!! Dom var så fina och kära och. Åh det var perfekt verkligen. Och hur kul som helst!
En väldigt lyckat kväll! Hoppas brudparet tycker desamma!:) Men det tror jag!
Och tro det eller ej, men jag och Li höll tal! Inte ett så långt men ändå! Ni som känner mig vet att det är inte något jag gör. Och absolut inte framför 50-60 personer! Men det var det värt. Vi svimmade inte och Kim verkade ganska nöjd oc stolt över oss! :)
Och maten var kanon god! Och trubadurerna var kalas bra! Har nog aldrig dansat så mycket på så kort tid. Haha. Men det var kul.
Grät dock som en tok i kyrkan.. Var nog bara jag och syster som gjorde det.. Men är det fint så är det! Och är man känslig så blir det lätt så. :)

Idag är det värre dock... Vääääldigt seg. Och går knappt att se filmerna på datorn heller för allt hackar. Varför!?!?! Tycker någon snäll kan hjälpa mig med det..

Lägger upp lite bilder från gårdagen, finns gaaanska många men får väl välja ut några.


Brudtärna, Bestman och dom små brudnäbbarna!:)

Karins klänning var såå himla fin!





Himla tur att jag lärde mig äta räkor på julafton! haha

Lekte lek!




Japp, där gjorde vi det!


Elvis kom!


Jag kommer få sitta hela natten.... Så nu orkar jag inte lägga upp fler. Men det kommer mer på facebook någon dag!


When I found you I changed, you changed me

Den:2011-01-06 Kl: 09:21:48 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! ´Vakna och pigga förstår jag?;)
Jag är allafall vaken! Antagligen. Känner mig sjuuuukt stressad fast de är ungefär fem timmar innan vi måste åka. Typiskt mig.
Men ska alldels strax sätta igång. Ska bara äta lite frulle och sen så. Vi får hoppas på det bästa.

Ha en bra dag allesammans!



Året 2010

Den:2011-01-05 Kl: 19:54:11 / Allmänt / Kommentarer: 0


Hur har året 2010 varit för dig?
– Väldigt blandat. Väldigt mycket motgångar dock. Men de blir bättre och bättre!:)
Bättre än förra året? – Ja och nej. Jätte svårt att säga ju..
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Förmodligen när vi vaknade av att lägnheten stod i lågor och sen alla fina minnen.
Har du flyttat under år 2010? – Yes! Tre gånger.. haha
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Jaaa, ganska många
I så fall vilken? – Ganska många som sagt... 

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010?
– Jag har fått dela kärleken med den jag vill, kan väl inte bli bättre?
Har du varit kär? - Varit och är!
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Yes
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Yes
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Haha nej

SORG & HÄMD


Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord?
– Nej inte vad jag vet, och det hoppas jag verkligen inte!
Har någon i din släkt avlidit? – Tack och lov inte
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Ja
Varit i slagsmål? – Nej inte direkt.. 

PERSONLIGT


Har du gjort någonting du ångrar?
- Ja
I så fall vad? – De ni
Har du skämt ut dig? – De är det jag är bra på. Så, ja
Har du ljugit för en vän? – Har jag säkert, men inget allvarligt
Har du varit ute en hel natt? – Antagligen
Har du blivit tagen av polisen? – Jaa... haha
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja 
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja

SKOLAN & FRITIDEN


Vilken skola går du på?
– Uppsala Folkhögskola
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Dom är små djävular hela högen!:)
Hatar du någon på din skola? - Nej
Har du gjort något framsteg? – Nja, tveksamt
Haft alla rätt på ett prov? – Japp!

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner?
– Yes
Har du förlorat en vän? – Nej de har jag nog inte
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Nix
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nää de tror jag inte
Har du haft en relation med en vän? – Nix


Jaa, de här sög.


All I ever wanted was somebody like you

Den:2011-01-05 Kl: 18:29:31 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nuuuu är allt klart tills i morgon! Är inte helt nöjd men det får gå. Är ju inte jag som ska gifta mig. Höhö.
Blev en tur ner på stan, jag hade stor förhoppningar att äntligen få klippa av mig håret! Men vilken nitlott. Fredrik fick köpa en skjorta istället. Så jag får göra det bästa jag kan i morgon med barret.
Men eftersom de blev en lila skjorta så kan jag inte klaga. Så fint så!

Ja det var väl det. Ska strax börja med maten och sen blir det bara ta de lugnt resten av kvällen. Skadar inte. Upp hyffsat tidigt i morgon så man hinner bröllopet. Gud, jag är sjukt nervös och spänd, undra då hur brudparet är...... Haha.
Men de blir kul!:)

Hej hopp!


Lite fint sådär.

Den:2011-01-05 Kl: 18:24:23 / Allmänt / Kommentarer: 0


Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today

Den:2011-01-05 Kl: 09:59:56 / Allmänt / Kommentarer: 2
God morgon! Sovit gott? Det har jag, tror jag. Fast vaknade med ryggsmärtor och ont i halsen och inte ett dugg utvilad. Men annars är det bra.

Gårdagen med Nina var hur bra som helst. Vid halv fem kom Kim och Karin hem och då drog Kim med sig mig ut på jakt efter korgar och sidenband. Japp, de är mycket som man ska tänka på när man ska gifta sig.
Efter vi hade varit runt i femtioelva affärer ungefär och hittat en korg så kom jag på den brilijanta iden att sidenband läääär ju åhlens ha. Japp. Jag hade rätt. Smart tjej!

Kom hem och då var det full rulle. Filip och Sara var här så de blev god mat och tecknat hela kvällen. Mysigt.
Och nu har vi precis ätit frukost. Ska säga åt dom att gå in och hoppa på Fredriks mage så han vaknar! Mohahaha.

Hejs!

Dag 7 - Min bästa vän

Den:2011-01-04 Kl: 10:03:04 / Allmänt / Kommentarer: 1
Vilket jobbigt inlägg. Jag älskar mina vänner. Obeskrivligt mycket. Det vet dom. Och alla på olika sätt. För alla är underbara på sitt lilla vis.
Jag kan omöjligt säga min bästa vän. För det finns två som jag aldrig skulle klara mig utan. Eller jag skulle aldrig klara mig utan någon av mina vänner. Och det vet dom. Men.

Hanna & Magda. Mina underbara tjejer. Dom stället alltid upp. Vad det än är så finns dom där. Jag vet att jag alltid kan ringa dom, när som helst. Dom lyssnar. Dom håller inte alltid med, dom säger inte alltid det jag vill höra. Och det är precis så det ska vara.
Vi ses absolut inte lika ofta som förr, tyvärr. Men det gör ingenting. För när vi väl ses så är det ändå som att, ja, jag vet inte. De funkar ändå. Vi känner varandra, vi vet vart vi har varandra. Även om det självklart inte skulle skada att ses mer :) Men alla lever vi olika liv, så då blir det lätt så här.

Och jag har så sjukt mycket minnen med dom här tjejerna! Både roliga, pinsamma, skadade minnen. Och en del tråkiga såklart, men det hör till.
Jag tror och hoppas att vi kommer vara vänner livet ut. Kan inte föreställa mig något annat. Jag är så jävla glad att jag har er. Jag skulle kunna skriva hur länge och hur mycket som helst om alla våra år tillsammans och om hur jävla fina ni är! På alla vis. Men jag gör inte det. Jag tror ni vet.
Jag älskar er ♥♥♥

Like ice cream on a summer day, gonna eat you before you melt away ♫ ♪

Den:2011-01-04 Kl: 09:50:49 / Allmänt / Kommentarer: 0

Sitter nu i Årsta! Kom hit vid åtta ungefär och strax efter så vaknade guldklimpan!:) Hur kan man vara så söt nyvaken?
Vi har inte hunnit med så mycket ännu, kollat på playhouse Disney och ätit frukost! Att frukost kunde vara så kul visste jag inte.
Nu sitter hon som fastklistrad framför teven igen. Jag sitter och funderar över om vi ska klä på oss och gå ut, men de är ju verkligen så jääävla kallt! Att stanna inne låter mer lockande. Men tills hon har tröttnat på teven så kan ju jag passa på att lägga upp ett nytt inlägg från listan! Smarta jag.

Hörs!



Nästan ett år sen. Är de bara jag som tycker att jag ser väldigt... liten ut?


Joel i sommras!


Får jag gå precis så nära att min axel stryker vid din arm

Den:2011-01-04 Kl: 06:56:33 / Allmänt / Kommentarer: 0

God morgon! Var ovanligt pgg när klockan ringde 6.00 i morse. Skönt att slippa känna sig som en zoombi.
Vad står på schemat idag då tro? Jag ska om en halvtimma åka iväg till Årsta och tillbringa hela dagen där med Nina! Blir nog jätte mys! Kan inte bli mycket annat när hon är med :)

Hur kallt är det ute idag? Väldigt kallt tror jag. Balkongen hade stått öppen hela natten här och om man ska dömma kylan efter hur de kändes på golvet så tror jag det är 30 minus ungefär. Mysigt. Lite överdrivet kanske...

Nu ska jag leta reda på min väska! Meen kan ju nämna att jag älskar mitt hår idag. Jag hatar de annars, de är slitet och tunnt och råttfärgat och allt de kan vara. Men inte idag. Idag är det lockigt. Jättefina lockar. Som såklart kommer försvinna så fort jag går utanför dörren....... Livet är orättvist!


Dag 6 - Min dag

Den:2011-01-03 Kl: 17:07:34 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har inte varit en så jätte spännande dag men jag får ta det ändå.

Vaknade vid tio. Ganska pigg faktiskt! Kan ju ha varit för att vi låg i sängen från sju igår kväll.. Haha.
Men allafall.
Har stor städad hela lägenheten (igen!!!), och nu ska de fan dröja länge innan jag gör det igen. Men nu är det fint allafall.
Halv tre skulle jag ner i tvättstugan men då var det någe fel på våran tvättstuge mojäng så efter en timme fick jag komma in där. Teknik...
Och nu sitter jag! Hur skönt som helst. Men ska alldels strac springa ut till tvättstugan igen. Och sen blir det väl till att vika kläder, laga mat och ta ett låååångt bad! Helt jätte bra avslut på denna dag. Så får det bli! Måste även prova kläderna till bröllopet som är på torsdag. Passar det inte så skjuter jag mig. Jag och Li skulle ju vara dom vackraste. Haha. Nej då, de blir nog bra till slut.


Och i morgon är det upp tidigt som gäller igen!
Hoppas eran dag har varit bra.

Bye bye.


PS.

Den:2011-01-03 Kl: 11:09:46 / Allmänt / Kommentarer: 0
"Du är så vacker du. Som en...... snödriva!! " hahhaa aaaw!

Stress, stress och åter stress.

Den:2011-01-03 Kl: 11:08:30 / Allmänt / Kommentarer: 0

Skulle vilja sova bort hela den här dagen. Eller resten av veckan kanske. Hela den här veckan är ett enda jävla stressmoment! Ända till på torsdag allafall.
Kom även på att det är sista veckan innan skolan börjar igen. Perfekt. Jätte bra verkligen. Inte. Det blir oftast inte riktigt som man har tänkt sig.

Idag är det allafall städningen och tvättstuga som står på schemat måste även hinna ner på stan och fixa det sista innan torsdag! Vet redan nu att det aldrig kommer att gå. Kommer aldrig hinna. Skit.

Aja, kanske har större chans att hinna om jag släpper datorn...

Trevlig måndag på er!


2011-01-02

Den:2011-01-02 Kl: 08:59:20 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nytt år då! Tror det kommer bli ett ganska så bra år. Känns så. Så de får vi hoppas!

Nyårsafton var bra! Jätte bra faktiskt. Lagom lugnt, dock blev det lite senare än vad som var tänkt.. Sov tre timmar och sen var det dags att åka och jobba!
Men vi åt god trerättersmiddag! Marcus är kock så de blev väldans bra. Jag och Fredrik spöade dom i spel. Ja, nej men orkar inte skriva egentligen. Men det var en lyckad dag allafall! Hoppas att ni också hade en bra nyårsafton!

Nu ska jag alldels strax åka iväg och jobba! Blir nog en sväng om på stan sen. Eller är det ens öppet idag!? Snurriga tjejen.

Hejs!







RSS 2.0