och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Den:2011-04-27 Kl: 07:30:20 / Allmänt / Kommentarer: 0

God morgon! Sov mycket bättre inatt. Skönt. Känner mig faktiskt utvilad till och med. Trotts att jag vaknade av att det lät som tredje världskriget hade brytit ut. Jävla sopgubbar...

Men men. Ser inte ut att vara tokskönt ute.. Vad ska man ha på sig??!

Idag är det matte som står på schemat som sagt. Och bild. De är en givande lektion det.. Och efter skolan ner på stan och greja lite och träffa systeryster.

Äh, helt onödigt tidsfördriv det här. Försöka hitta något att ha på sig kanske.



Fick massor av tulpaner av Alexandra i helgen:) Hon är klok hon. "Man måste ge blommor till den som fyller år". haha


Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug under kyssar och smek

Den:2011-04-26 Kl: 19:23:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
Då var det kanske dags att uppdatera lite igen. Dåligt tillfälle egentligen då jag är på kasst humör. Av olika orsaker. Hade sjukt svårt att sova inatt. Blev kanske tre timmars sömn. Inte okej. Och sen lite annat tjaffs. Men men. Nu ska vi inte haka upp oss på det.

Skrev senast i torsdags. Och nu tänkte jag försöka se tillbaka på helgen och tänka vad som hänt. Inte det lättaste om man är Ronja med dåligt minne.
I fredags jobbade jag allafall. Och bakade. Och åkte bil med Magda till Ramsta. På den korta tiden hann jag öppna paket (jätte fina och jätte sköna Björn borg trosor. Tack tuttan!), prata gamla ramsta minnen, titta på alla nya människor som kommit till Ramsta sen jag flyttade därifrån, sitta på den gamla berömda bänken, hänga på Svettan, träffa gamla bekanta och på vägen hem en nära döden upplevelse.... Magda kan köra bil hon....

Lördags hade jag kalas. (JA! jag är 21 och kallar det fortfarande för kalas) Det blev fullt hus här med både min familj och Fredriks. Men det var trevligt. Och braiga presenter fick jag. Så jag är nöjd! :)

Söndags..... har jag ingen aning om. Läskigt. Jag har glömt en hel dag. Aja.. Igår var vi allafall ut hos mamma. Jag och syskonen och comany. Vi grillade oss röda i solen och sen grillade vi mat på grillen. Hur skönt som helst. Ibland önskar man att man bodde på landet. Men bara ibland. Önskar mest mig en balkong i sol....

Idag har jag varit extremt övertrött och fick inte mycket gjort i skolan. Gör ett nytt försök i morgon. (Matte, de är ju min grej....)

Nu sitter jag funderar på om jag ska gå och lägga mig redan nu, men då missar jag både desperata hemmafruar och BB. Men tänk så utvilad jag skulle vara i morgon. Om jag skulle lyckas sova ända till i morgon bitti.

Ska fundera på de.
Kan ju dela med av mig dagens musik kanske! Jag är ju som en periodare kan man säga. När det gällde det mesta.
Idag är det detta som gäller:








Skärtorsdag

Den:2011-04-21 Kl: 19:02:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
Skärtorsdagen börjar lida mot sitt slut. Men dagen har varit väldigt lång och bra allafall!
Upp tidigt i morse för att åka ner och göra lite ärenden på stan i det fina vårvädret.  Sen mötte vi upp Filip och Sara. Var tänkt att gå på äggjagt men det var slutsålt tyvärr så vi fick tänka om. Så det blev en promenix till Evolutionsmuseet och kolla på uppstoppade djur, gå tipspromenad (jag och Sara vann nästan!) kolla på skellet av dinosaruier. Ja, och sånt kul. Riktigt mysigt. Sen blev det en promenad ner på stan igen, inte lika kul då alla hade ont i fötterna. Men det gick bra. Kan inte riktigt förstå hur barn kan orka gå så mycket. Men dom är duktiga :)

Sen var det bara hem och städa och plocka fram fika. Pappa och lillasyster kom på besök och fira mig lite i efterskott.
Och nu är jag mer än död. Väntar på att badkaret ska bli ledigt så jag kan få bli lite fräsh. Och sen blir det nog mat och en film. En väldans bra dag tycker jag vi har haft!

Hela den här veckan har gått så sjukt fort. Har inte hunnit plugga ett endast dugg. Så måste klämma in det. Kanske i morgon efter jobbet. Jaja, det ordnar sig!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Det är ingenting jag glömmer

Den:2011-04-20 Kl: 12:01:34 / Allmänt / Kommentarer: 1
Vet att ni ville att det skulle bli bättre, tyvärr blev det bara värre.

Ny dag! Har inte gjort många knop idag. Väldigt skönt faktiskt men börjar känna att jag måste göra något snart. Blir alldels för rastlös annars. Iofs börjar jag jobba klockan fyra! Men det är ett tag kvar tills dess.

Helt onödigt att jag började skriva, har absolut ingenitng att skriva om. Känner mig rätt tom sen gårdagen faktiskt.

Ha en bra dag!

sommar och sol

Den:2011-04-18 Kl: 17:35:01 / Allmänt / Kommentarer: 0
och jordgubbar! Jag är helt okej nöjd! Kom in för ett tag sen efter ha suttit ute på gården med Fredrik med jordgubbar mitt i varma solen. Det gillas.

Annars så har jag ägnat min första dag på lovet åt att inte sova ut, spelat sims, träffat mamma, trängts med folk på CVL och ätit onyttig mat.
Helt okej dag alltså!:)

Nu sitter jag är näst intill livrädd för morgondagen.... Och spelar sims. Och fryser en aningens.

Ska fortsätta med mina viktiga aktiviteter.

Hejs!

900417

Den:2011-04-17 Kl: 19:57:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jaha, då var man 21 då och födelsedagen är snart slut!

Dagen till ära har jag jobbat! Och sen åkte vi iväg till Camilla och Linus för att fira Viktor som fyllt 2år! Lilla guldlock:)

Är hemma nu och känner mig lite halv seg. Kan bero lite på gårdagen. Åkte som sagt hem till Monika igår kväll och drack lite vin och umgicks med klassen. Mycket trevligt faktiskt!:) De får vi göra om!

Nu ska jag spela lite sims och sen ska vi äta middag! Blir nog ett snabbis bad också.

Puss och Hej

Fredagen den femtonde april

Den:2011-04-15 Kl: 18:45:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
Och där var det slut på denna roliga fredag. Skulle ju vara dumt om den skulle få förbli bra...

Jaja. Dagen började med att jag försov mig. Igen. Fattar inte hur jag lyckas. Tack och lov vaknade jag så jag bara kom 40 minuter sent allafall. Tack katten för att du väckte mig genom att kloa mig under fötterna..
Psykologi stod på schemat allafall. Kul som vanligt.
Resten av dagen blev ganska blöt. Men, dom kommer få igen. Väldigt mycker igen!
Kubb blev det också. (vilken seriös skola jag går i..) Självklart vann mitt lag! Vad annars?

Sen åkte jag med Ammi hem! Sen ner på stan och gjorde lite grejer och åt glass. Glass är gott.
Och sen hem. Punkt.

Nu har jag tvättid. Kul fredagskvällssyssla va?!

Nej struntar i detta nu.

Do you see the smile on my face?

Den:2011-04-14 Kl: 23:08:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
It's all because of you.


God kväll fina ni! Sitter här i min ensamhet och har precis kollat klart på Big Brother. Ska väl gå och krypa ner brevid Fredrik i sängen snart. Kommer dock vara svårt att somna eftersom han redan sover, han sov redan när jag kom hem från jobbet vid nio. Hatar att somna sist. Men de får gå.

Dagen har jag ägnat åt skolan och jobb. Ja, inte mycket mer att skriva faktiskt.
I morgon är det sista dan i skolan innan påsklovet. Påsklov över en vecka. Hoppas verkligen jag kan jobba en del, kommer få tokfnatt att bara göra ingenting.

Nej, sova var det ja. God natt


och jag måste ha retat gudarna, måste gjort något fel

Den:2011-04-12 Kl: 20:15:34 / Allmänt / Kommentarer: 0
Döda mig långsamt. Eller snabbt. Är just nu slut som människa. Ja, jag gnäller, igen! Men bara lite.

Idag, är det tisdag. För den som missat det. Har varit en icke givande skoldag. Skolan är iofs aldrig särkilt givande men ändå.
Engelska stod på schemat! Meningslöst. Sen åkte vi till stan och lunchade och sen blev det studiebesök på Sveriges Radio. (Precis som förra året...) ¨Men måste faktiskt erkänna att det var mycket bättre denna gång.

Sen sprang jag på stan en snabbis, hälsade på Hanna på Åhlens och sen hemåt. Ner och handlade med Fredrik, lånade hem en kattleksak åt odjuret här hemma, och han älskade den. Får väl bli till att köpa en sån antar jag... Bortskämda katt.
Sen fick jag något ryck och var bara tvungen att rensa i skåpen och flytta möbler lite. Så nu är det gjort. Skönt. Dock kommer barnen inte hitta sina grejer när dom kommer i morgon. Haha.
Blev även lite städning efter det.

Nu är jag död. Har bestämt mig för att jag måste gå till en läkare och kolla upp typ, ja, varför jag är så trött JÄMT! Och hoppas på att det går att göra något åt det.

Nu ska jag börja med middagen snart!

Juste, om någon har något bra tips för en väldigt smärtsam mage så hojta till. Har haft ont i två dagar nu. Som att någon sitter och knyter stora knutar där inne.. Mindre skönt kan jag upplysa er om. Jag gissade på cancer (hypokondriker??) men var ingen annan som trodde de.. Fredrik gissade på att jag var sympatigravid och Ammi på någon undermedveten stress... Allt är ju bättre än cancer så, ja.

Nej, nu ska jag sluta gagga.

Puss på er

Lördag.fyra.nio.tvåtusenelva

Den:2011-04-09 Kl: 07:55:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag är en usel bloggerska. Var mest det jag ville säga.
Nu är det helg och jag ska alldels strax åka och jobba! Är lite smått besviken för det skulle ju bli fint väder och varmt i dag. Ser inte ett dugg skönt ut faktiskt...

Äh. Struntar i det här. Ska försöka lägga upp lite bilder från i måndags senare idag!


Slut på helgen

Den:2011-04-03 Kl: 21:47:34 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja, nu är det söndag igen! Dagarna bara flyger iväg. Men jag kommer faktiskt unna mig en dag extra ledig. I morgon alltså. Jag och Fredrik ska ha en alldels egen mys dag i Stockholm! Ser mycket fram i mot det och hoppas verkligen att vi får se lite av solen! Skulle inte vara dumt. Sen avslutat vi kvällen på Råsunda för att se Derbyt! Kommer nog bli super kul och ännu mer läskigt. AIK huliganer lixom. Hua! Men jag är glad. Och hela den här dagen ska jag få bestäma. Som en förtid födelsedagspresent. Kommer bli mys.

Annars då. Mina helgsplaner gick i stöpet kan man väl säga. Skulle tokplugga! Hur mycket blev det gjort tror ni? Precis. Inte ett endaste dugg. Som vanligt. Men jag hade fullt upp ändå. Jag och Sara bakade bullar för fulla muggar. Som skulle finnas kvar tills jag fyller år var det tänkt. Jag inser nu att jag kommer behöva baka igen. Men det gör inget. Det var skoj.
Sen har vi satt upp hyllor och grejat lite här hemma så det blev som lixom ingen tid kvar för plugg. Men jag löser det sen.
Idag har vi varit på fika hemma hos Fredriks syster och familj. Jätte länge sen vi träffades så det var roligt. Och barnen lekte som bara den.

Känns som helgen har bestått av så mycket så det här inlägget skulle kunna bli oändligt lång känns det som. Men så blir det inte. Tänker faktist se på Big brother nu. Fredrik sitter framför tevespelet och barnen sovet så varför inte. Sen blir det sussa så vi orkar med hela dagen i morgon!






hahaha. Pappa upp idagen!


Visst ser hon klok ut? :D



Om du vill bli älskad, älska själv

Den:2011-04-02 Kl: 11:00:45 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Jag hade stora planer att sova riktigt länge idag. För kan faktiskt inte minnas när jag senast fick sova ut. Men icke. Halv åtta vaknade jag. Det är inte okej... Men jag vägrade gå upp så låg och och kika på teve fram till halv tio. De är lite okej.

Och nu är det fullrulle här hemma! Filip och Sara kom och plingade på dörren för en halv timme sen.
Annars är mina planer för dagen att plugga. Massor. Måste verkligen göra de. Ska även komma på vad jag ska skriva om på psykololgin. Har lite smått beslut ångest.. Som vanligt.

Och så ska jag baka bullar om det hinns med! Har aldrig gjort det förr så de kan bli spännande. Dom som kommer när jag fyller år får vara försökskaniner. Mohaha.

Nej nu ska jag rita med Sara!


RSS 2.0