Blir du också kidnappad av dina känslor ibland?

Nu dör jag snart av köld. Mina fossingar är isklumpar och resten av kroppen nära där till.. Kul tjej va? Börjar med att gnälla, som vanligt! Nog om de.

Hade ju som sagt smått panik igår angående de där jävla Pm jobbet. Nu kan jag andas ut! Det blev inte bra någonstans, helt katastofalt faktiskt. Men jag gjord de! Allt man skulle göra gjorde jag och jag lämnade in de i tid. De är huvudsaken. Inget fallande block för mig. (de kallas så i min kära skola... )
Såå, sen halv elva idag (då jag lämnade in mitt klara Pm) har jag inte gjort något vettigt. Vi spelade lite kort, lite till och lite till.. Och sen var klockan halv tre och vi fick gå hem. Givande dag va? Men jag klagar inte. Jag fick söpa några i vänd tia allafall ;) Mohaha.

Väl hemma så hinner jag inte vara hemma så länge innan de är dags att åka in till stan. Flänga och fara. Kom inte hem förrens typ två timmar senare så nu får jag lida pga av de hela kvällen. För varm lär jag inte bli.

Om 40 minuter kommer jag till ett jobbigt dilemma. Eller om jag ska vara ärlig har jag tänkt på de hela dagen.. Typ. Ska jag se Ung & Bortskämd eller finalen av Biggest loser?!?! Ung och bortskämd kan jag ju iofs se på svt play i efterhand men jag kan j se Biggest loser i efterhand på boxen också? Såå.. Ja, dagens problem alltså. De är inte lätt.
Får ta mig en funderare på de ;P

Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Elina

jag skev nyss en låt och spelade in den, sjunger o spelar i senaste inlägget. Säg gärna vad du tycker:)

2010-11-22 @ 22:21:17
URL: http://elinaryttbergs.blogg.se/
Postat av: Ronjjah

Mysig blogg och nice namn ^^

2010-11-22 @ 22:51:38
URL: http://Ronjjah.devote.se
Postat av: Ida Falck

Gud vilken fin blogg du har!

2010-11-23 @ 06:38:21
URL: http://idaafalck.blogg.se/
Postat av: EpicFaiil - Sveriges underhållande scene core blogg!

ÅHÅ! va har du gjort för kul idag? :D

2010-11-23 @ 12:45:24
URL: http://epicfaiil.se
Postat av: Miley Ray Cyrus - Fanblogg

Heeej! jag har en miley cyrus fanblogg + lite om mig själv, så om du gillar miley cyrus kan du ju ta en titt, eller så kan du börja gilla henne ;), jättesöt blogg btw! :D<3

2010-11-24 @ 13:23:52
URL: http://smileyraycyrus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback